Gravidute si mamici de Constanta (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Anul Nou sa va aduca sanatate, dragoste, bucurii de la copii si realizari profesionale (pt cine este cazul)!
Sarcini frumoase gravidutelor, nasteri usoare celor ce urmeaza sa nasca si copilasi&parinti sanatosi pentru noi toate!
Sa ne vedem, citim, auzim cu bine, in noul an!

...Am avut intentia sa vizionez azi pozele pe care le-ati postat zilele acestea, insa n-am avut timp (ne-au 'invadat' bunicii casa, dupa doua zile numai, le era tare dor de nepotei)... si in plus.... virusii mi-au facut varza in calculator...... abia l-am deschis de frica... asa ca nu pot pune nici eu poze cu craciuneii mei sub bradut....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Arabela, ce baieti frumosi ai!! Ce skior dulce si talentat!!! Si cat de dor imi e de zapada!!! Si David a skiat pe la 2 ani jumate..de atunci nu prea a vazut zapada

Mav, ma bucur ca ti-am putut fi de folos!!!

Madaluta, Briana e frumoasa foc!!!

Un An Nou Fericit!!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

La multi ani !!!! Noul an sa aduca sanatate si multe multe bucurii, sa ne tina copiii sanatosi si pe noi asemenea si bineinteles burticile sa se inmulteasca !!!
Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut, ca mi-ati lamurit temerile de graviduta si apoi de mamica noua ......pt ca ies destul de bogata din anul acesta impreuna cu balerina mea.
Sa petreceti frumos !!

ISIDORA vizionare placuta.....ca te urmez si eu!!!

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani si de la noi.si noi tot acasa.
adina, nici eu nu am apa.si nu pot sa fac baie.razvan face pe aici 13-14 cand e 12 noaptea.e cu artificiile in mana(de-alea de pe timpul lu ceausescu) sa le arunce de la geam.e primul an cand il tin pana la 12 sa vada artificiile si dupa aia il culc.
va pup pe toate.un an nou plin de sanatate, bucurii si impliniri.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

b]LA MULTI ANIII![/b]Anul ce vine sa ne gaseasca sanatosi pe toti, sa ne aduca pace si liniste in suflete!
Petrecere frumoasa oriunde va aflati!
Noi facem la niste prieteni si e jale cu Veverita ca tot vede ea ca ne invartim prin casa si nu vrea decat in brateSimte smecheruta

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI IN 2009,SA FITI SANATOASE VOI SI COPIII VOSTRI,SA AVETI NUMAI BUCURII,IMPLINIRI,NASTERI USOARE SI BEBELUSI MINUNATI SI SA AVEM MEREU O CLIPA LIBERA SA NE AMINTIM DE MOMENTELE FRUMOASE,VIRTUALE SAU REALE,PETRECUTE IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bine ne-am regasit in 2009!Va doresc din suflet multa sanatate,multe bucurii si sa aveti parte de un an nou mult mai bun.La multi ani,prietene dragi

si noi cu muci si cu restul ca sa completam tacamul...tuse,urechiuse dureroase,masele in devenire,nervi intinsi la max de ambele parti...
o am pe mama de pe 21 dec la mine...dar nu se simte frate!din contra...,casa-i mai vraiste decat pana acum,manacare nu-i,rufe cu varf in cos...jucarii intinse in toata casa...ce se intampla domule?!
noroc cu Claudiu meu,manca-l-ar mama de harnicut...el a facut de toate la bucatarie,eu doar am prestat un tort semipreparat(si nu-mi sta in caracter,jur!)

Umflatel,
Cristina este in spital cu fetita de ceva timp...si eu am incercat sa ma intalnesc cu ea,dar nu am reusit...sper sa fie bine amandoua
Angelique,
La multi ani,puiutului scump,sa creasca mare sanatos si voios
Madaluta,
de stiam ca vreti colindatori,va faceam o vizita...sincer mi s-a parut cel mai deprimant revelion de pana acum,copii dormeau,prin bloc domnea linistea...,noi imbracati in pijamale si la 1 sforaiam imbratisati,la anul o facem lata ca nu mai tineminunati copii tai
Isidora,
cum a iesit revelionul romantic?f utile articolele date de tine,le-am salvat...acum astept un moment de liniste sa le rasfoiesc...sper sa fie curand
aaaa,ma tot tin sa te intreb...,tortul din pozele de ziua sotului tau,de unde l-ati cumparat?arata bestial
Menuet,
am uitat sa raspund la mes,scuze

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

LA MULTI ANI ! Sa aveti un an plin de multe bucurii,fericire,sanatate si multa iubire !
Noi am avut un Revelion pasnic,am mancat la 10 si atunci doar un pic,la 12 am iesit afara cu vecinii si am baut si eu putina sampanie,la 4 m-am culcat si m-am trezit la 11.Am facut putina ordine prin casa si acum am pregatit masa si asteptam cativa prieteni.Dintre toate delicatesele tortul pt sotul meu a fost cel mai bun,l-am pozat si sa nu radeti de PSD-iste .

http://good-times.webshots.com/photo/2661514610102128129CVeBML am salvat pozele aiurea dar n-am timp sa le aranjez,sunt inca in pijamele.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Bun gasit, sau bun regasit in noul an!
Nu ma asteptam sa ma distrez de revelionul asta, dar probabil cand nu te astepti, atunci iese bine..Credeam k vom fi singurei si am fost vreo 10 adulti si 2 copii( frumosi si cuminti). Prevedeam ca undeva in jur de 1 vom dormi profund, dar petrecerea a tinut pana la 5...
Mav are multe dovezi..(sper sa nu le postezi pe cele compromitatoare ...)
Am primit si uratori care nu aveau sorcova la ei, dar ne-au adus niste turta dulce delicioasa...In schimb le-am dat placinta cu ravase, care le-a prezis in anul asta iubire si copii. Deci,daca e sa ne luam dupa astea...d-na Doc, a pus-o in 2009...

Dandusa: imi pare rau k ati stat acasa de revelion. nu te-am vazut pe mess, nici pe forum n-am mai scris si am crezut k sunteti plecati la bucuresti. Chiar m-am gandit la voi...daca intrai si tu sa citesti mai devreme..ar fi fost super sa veniti ...
Multa sanatate copiilor si tie multa rabdare... Of mamele astea... te inteleg perfect..eu am stat 5 zile acasa, dar mi s-a aprut de 1000 de ori mai greu decat cand eram aici singura, plus k toata ziua ne si ciondaneam... Am mai scris eu intr-un mesaj zilele trecute k parca as fi adolescenta asa ma port cu maica-mea (si ea cu mine)

Tinna: lui Andrei
sa creasca mare, sanatos si la fel de destept k parintii lui, daca nu cumva sa-i depaseasca....

mamacita:acum am vazut ora la care ai postat mesajul..frumos k te-ai gandit la noi imediat dupa miezul noptii.....Si eu m-am gandit sa scriu, dar era sebi la calculator si n-am vrut sa-l deranjez si apoi m-am luat cu musafirii....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care a venit sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familie. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

Sa aveti un 2009 asa cum vi-l doriti!
"La Multi Ani!"

Va pupam cu drag!

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput