Gravidute si mamici de Constanta (39)
Raspunsuri - Pagina 12
jojo_miha spune:
Mav si Adriana v-am admirat pozele.
Tinna sa-ti traiasca baiatul si multa bafta la intalnirile de anul acesta !la care noi nu vom fi prezente ca trebuie sa stam mai mult in pat,o sa ma fac cat casa poporului,cat cea alba sunt deja.Sau care e mai mare?am gresit ordinea?![]()
Primul lucru pe care mi l-am propus anul acesta este sa-mi iau permis de conducere,deci am ce sa fac in pat,invat !
Urmatoarele zile le am foarte ocupate,pe 5 ziua unui var,pe 7 Sf.(nasu,bunic,var,prietena si fi-mea) pe 10 pomana tatalui meu,pe 16 ziua soacrei(la restaurant,nu oricum ca face 70 ani si sufera...) pe 17 ziua sotului Sf.Anton si mergem sa-l vedem pe bebe printre toate astea trebuie sa faca o groaza de anlalize -o sa dam faliment
.
Azi am reusit s-o ducem pe Teo in orasel,mare porcarie,numai vin fiert si floricele de porumb.
POZE
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
9+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
mav spune:
Tinna... pt scolarelul tau... sper sa-i placa... www.paperboy.nl/?PID1=%3E%3CW%2B4NZNPRV76N%2DDSUU%3F%3DVHDG4G%29HEA9%3F%25R3%23Y%22%2AJ%0A" target="_blank">surpriza![]()
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Pentru voi toate:
www.localhost.asia/?msg=93%2AC%2FIKI%3BAT%28AB8%23%25V%3AR%27NQ%3EU%5DY%5E%2DJ%5BMV%21%40%20%20%0A" target="_blank">Va multumesc ca existati!

si ca de multe ori mi-ati inseninat zilele!
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav Pentru voi toate: www.localhost.asia/?msg=93%2AC%2FIKI%3BAT%28AB8%23%25V%3AR%27NQ%3EU%5DY%5E%2DJ%5BMV%21%40%20%20%0A" target="_blank">Va multumesc ca existati! ![]() ![]() si ca de multe ori mi-ati inseninat zilele!![]() Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
sinzi_ana spune:
La multi ani Pupicu!!!!
Mav, ai 2 baieti foooarte frumosi!! Cel mic seamana tare cu tine...e un dulce!!!! Frumoase poze!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
menuet spune:
Poze 2009
Noi am petrecut intre prieteni(colegi de serviciu).A fost frumos, am dansat, ne-am simtit bine.La 3 deja insa lumea incepea sa plece pt ca aveau si ei ca si noi copii mici acasa.Eu am ramas mai tarziu si am ajutat gazda(colega si prietena buna) sa le dea un pic la locul lor.
Una peste alta a fost frumos avand in vedere ca ultimele 2 Revelioane nu am iesit nicaieri.
Va tzuc dulce!
andicu spune:

Salutare!!! si 

Happy New Year!! 

Bine v-am regasit in 2009, va doresc ca acest An sa fie bun, linistit, prosper, plin de sanatate si de bucurii!

Am revenit aseara, cu o zi mai repede din motive de copil sfornait, usor febril si marait. Da, cine se intreba, am plecat in concediu la munte cu tot cu Filip! nu ma intrebati daca a fost concediu, ca aproape n-a fost, dar macar din 7 zile, 4 au fost frumoase, 3 mai naspa, 2 nopti obositoare rau..concluzie: nu prea se merita sa pleci cu copil asa mic la munte..IARNA. parerea mea. Bai si mi-a facut un scandal pe drum ieri, de am zis ca lesina de plans! era f obosit, am prin cum nu se putea mai rau drumul, am stat o ora pana am iesit de pe Rasnov spre Predeal, si apoi cand am vazut coloana nesfarsita de masini care in 30 min NU S-A MISCAT! am luat-o spre Brasov, pe Cheia. De aici, am pierdut 3 ore in plus pe drum, am plecat la 13.30 si am ajuns acasa la 22.00 !
concluzia: prea curand cu Filip in masina, la drum mai mare de 2-3 ore nu mai pleeeeecc!!! pana nu creste un pic, ori avion, ori pe jos! ![]()
Asa ca, si pt linistea noastra, am mai programat o iesire de vreo 4 zile, prin februarie, fara copil! ![]()
![]()
Avem pozele doveditoare de distractie, AICI.
Admirat in viteza poze cu copii frumosi si cuminti 
...de Jojo, Menuet ( nu ca ati fi inca copile, dar cred ca v-ati distrat ca-n adolescenta..), Mav, Madaluta, Adryana , Mokika( moama ce d-soara e fiica'ta! si eu m-as panica si o voi face sigur, cand va ajunge Filip de varsta ei! )... De restul, incerc sa-mi fac timp de maine incolo.
AndreB, slava Domnului ca sunteti bine si bine-ati revenit acasa!
Alina(Lulu), sanatate puiului! si eu cred ca febra a fost de la dinti! si la noi, dupa 2 zile febra, de ieri nu mai are nimic, mai e doar sfornait, clar a fost rinita cu rosu in gat, DAR, ne-au dat in sfarsit cei 2 canini de sus!!
mama lor de canini, ca de o luna si mai bine se chinuie sa iasa!
Isi,
si abia astept sa incep serviciul
, sa citesc in amanunt ce ai scris despre metoda Montessori, si mie imi place cum suna! 
Umflatel, ma bucur ca primiti ajutor, cat de cat, tot e bine! ma faci sa ma rusinez ca imi multumesti, desi nu te-am ajutat cum as fi vrut! 
si fug la somn, ca am primit ajutor neasteptat de la socrii, de ieri au stat cu noi si am dormit si noi ca oamenii si o vom face si la noapte!! ![]()

edit: am uitat ceva: Mi-a fost taaaare dor de voi..si de DC!!! ![]()
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
menuet spune:
Andicule...poza de familie de la Craciun(ziua mamei tale) superbaaa!
Partyyyy in pigiamaasss!Foarte tare!Superb!poate imi spui si de unde a fost achizitionat modelul barbatilor si cat a costat ca mi-ar placea pt sotul meu.
Filip in zapada...superb...asa da prima zapada.Cred ca ti-a fost si greu totodata dar uite ca ramai cu amintiri frumoase.Acum sper ca e mai bine cavalerul
Ce ora e si eu inca bantui pe aici..sa mai zica lumea ca nu va bag in seama!![]()
abibrinza spune:
Menuet, lasa ca preiau eu stafeta.Ai mei dorm, jucariile le-am strans, am facut bagajul lui Victor de cresa si nu mi-e somn.Sunt odihnita dupa 5 zile de stat cu Dragos si copiii acasa.De Craciun am fost la Dorna, la socrii.Ameteala mare cu 4 copii intre 8 luni si 3 ani, zbenguiala la greu.Vremea ne-a ajutat, a nins superb 5 zile, zapada de pe partie la impulsionat pe Victor la schi spre bucuria lui taica-su.Revelionul a fost cuminte, cu o vizita la fini si somnic.
Am vazut toate pozele, toti copiii sunt superbi!
Sinziana, Victor va avea parte de schi cat cuprinde caci e sportul preferat al lui taica-su.Iar David sigur va mai vedea zapada.(mie nu imi place prea mult)
Mav,
!
Noapte buna,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...