Puiuti de Randunici 2008!! (173)
Raspunsuri - Pagina 3
Nicoleta spune:
Bubu, imi pare rau de febra asta! Cine stie ce-o fi? Lasa ca trece, sa ai grija sa il hidratezi!
Am mancat jumatate de ananas si 3 kiwi, nu mai pot! Sper sa fie destula vitamina C sa dovedesc virusul pana... cat mai curand!
Fac si o baie fierbinte si apoi la nani! Ca nu mai merge asa!
Sanatate!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mstela spune:
Naty,Teodora mai sta si cuminte,fara sa se balangane,dar cu gura inclestata.Asa ca trebuie sa i se atraga atentia cu ceva interesant,sa se concentreze pe obiectul acela si sa uite ca e la masa,altfel,e jale.Si uite asa ne chinuim,si scoatem cate un obiect din dulap,o strecuratoare,un cos de paine,o cutie etc etc care,ulterior,trebuie spalate si uite asa ne chinuim cate o ora...Cand nimik nu o satisface,incepe sa urle si nu mai vrea decat data jos...Asta e mofturoasa mea,manca-o-ar mama..
Luny,ma bucur ca te simti bine la ai tai.
Nico,baga paracetamol.Sanatate voua.
Bubule,cu tine imi fac pacate,te invidiez cu masajul.
Cata,sa aveti plimbare placuta fara bolesnite,si sa nu fie nevoie de lanturi.
Alice
Mihutza,ma bucur ca v-ati simtit bine ieri.
Noi nu am primit musafiri anul asta din motive financiare,dar si pt ca eu sunt racita si nu am chef de nimeni,si mai stam si dupa fundul Teei printre piureute,asa ca nu ne-am distrat cine stie ce.Tot printre musafiri e mai frumos.Dar om recupera la anul.sanatosi sa fim.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
luny spune:
tuchi am ratat poze?..mai pune o data link plsss!..nu ma invidia, soro, a fost prima oara in ultimul an cand am reusit sa 'ating' ora 11..si ma indoiesc ca va mai repeta figura..
alice am uitat sa zic ca te-am vazut! mumoasa duoamna!!
bubu or fi dintii, mah..asa am patit si noi..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Luny, m-am uitat in gurita...sus are cei 4 incisivi...joc doar doi, dar nu e nici macar umflat...de canini nu poate fi vorba acum...si prea e mult 39,3 de la dinti...sa vedem la noapte si maine...
Steluto, nu mai fi verde
Fetelor, nu mai stiu...ce poate lua verisoara-mea gravida in 2 luni si racita muci?? ca m-a sunat pe mine ca-i e jena sa sune doctorita de Craciun...i-am zis paracetamol, parce e voie, nu sinus, oscilo si homeogene de gat...i-am zis inhalatie cu prosopu in cap pe oala de aburi...suc de ridiche neagra de gat, ceai cu miere si lamaie...mai era ceva?? eu mi-am pus si picaturi de nas ca nu puteam sa respir, dar nu mai stiu in ce luna...am racit de 3 ori cu Stef, dar parca nu eram la inceput...nu mai stiu...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mstela spune:
Of,Bubu,imi pare rau de Stef...sper sa-i treaca.
Tea nu a vrut niciun strop de lapte asta seara...am stricat laptele degeaba.E drept ca a mancat pe la 8 si ceva iaurt cu cereale,dar totusi...S-a culcat acum.
Stela,
tuchita spune:
Bubule, pune-i jumate de supp de novocalmin daca sare de 39! oricum, acum da-i ceva, baga-i prin somn in fund!
Si incearca sa alternezi cu un antitermic la 4 ore- o data Nurofen, o data panadol! Si Novocalmin numai daca e febra mare rau!
eu v-am zis ca e ceva nasol , ca nici Ilinca n-avea nik nici in gat nici pulmonar...culmea e ca dupa 2 zile de asteptat i-am dat antibiotic si efectiv a inviat copilul!
Nico, lasa ma Nurofenul, ca nu trece cine stie ce in lapte, apoi nu-i face rau, ca doar exista Nurofen si pentru copii!
Luny, surubel in costum de ski
Alice, vinul l-am baut, bagajul copiilor e gata partial, al meu nu, dar stau pe forum, ca sa-i fac!
Gudinde, ce-ai cu patrupedele, mai? sunt multe prin zona??
Stela, mersi de urari, sper si eu sa nu-mi para rau ca ies cu copiii partial vindecati, dar efectiv nu mai pot sa stau in casa!
Mihutza, ce vise! Cred ca ai si tu niste doruri acum de sarbatori si niste indoieli, dar as zice ca nu e cazul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
tuchita spune:
Bubule, ai zis bine verisoarei! Imi amintesc ca in srcina nu mi-am pus decat apa de mare in nas!
mstela spune:
bubu,pai cam astea sunt in sarcina.Nu stiu de altceva.
Mie dr mi-a spus in sarcina numai miere cu lamaie si parac.
gudinde,tu ai experienta urata cu patrupezii?Si mie mi-e frik de mor.
Stela,
tuchita spune:
Ilinca nu vrea sa se culce, randunoiul nu vrea sa isi faca bagajul....ma enerveaza cu totii asa ca ma duc sa ma fac ca ma culc, poate obtin ceva!
Noapte buna!
mihatp spune:
Bai m-a terminat Iulia! Ce dulce e!
Aproape as fi putut pune pariu ca fazele cu bb adormit la masa sunt trucaje…
Cleme m-am bucurat sa vad fete zambitoare in pozele de Craciun. Si e mortala Diana cu parul ei!
Ce fain e Sebastian cu costumul lui, ce mandru pare de el!
Aaaaaaaaa…. Am vazut o Nico faina, cu un Matei ce-i seamana leit!
Ma, bubu, sunt verde verde. Masaj!
Oau, ce bunataturi! Am luat si eu cele necesare de tiramisu. E pe meniul de anul nou! Tot asa, inalt, vreau si eu, ca un tort.
Imi pare rau de puiut. Sper sa treaca febra repede. De novocalmin nu stiu nimic.
Luny, tare dragi imi sunt si mie bunicii! Ma simt o norocoasa ca inca o mai am pe bunica. Incerc sa ma bucur de ea cat pot de mult.
Mihaela
Alice, merci de vin, a prins tare bine!
Gudinde , ce simpatic ai povestit! Se simte ca e sarbatoare!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade