Puiuti de Randunici 2008!! (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubule ptr nas infundat merge Biorinil in sarcina, eu l-am folosit din plin ptr ca am avut rinita de sarcina si eram cu nasul infundat permanent..puneam cam de 3 ori/zi, nu exces..
tuchi tare fain costumul, iar el hlizitul, delicios, ii sta super!!
gata, a adormit si Mufa de vreo 10 min...astept cu interes noaptea..si eu ma conversez pe mess cu salsaiotzii lu' sormea, pe care nu-i cunosc, dar ma cheama la Salsa....si ce m-as duceeeee...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Stela, ne-ai avut pe noi de musafiri. Si toata ziua in casa ta! e drept ca in afara de curent, net si de timpul tau nu am consumat altceva
ne scoatem noi parleala dupa ce merg ei la facultate. sa te tii ce chefuri!!! sper numai sa mai fim in stare!

Luny ma bucur sa ai prins un pic de ohihna!

Bubu, ma gandesc ca ai primit deja raspunsuri, da’ ma mai bag si eu... paracetamol la gravidute, vitamina C, ceaiuri.
Vad ca le-ati zis pe toate. Nici un bai!

Tuchi ia de la mine un. Iar eu ma duc sa-mi fac bagajele daca vrei…

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

luny adica odihna. fugi pe geam!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

luny adica odihna. fugi pe geam!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade
m-am prins!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

abia de vreo 2-3 zile a iesit al doilea dinte (dupa multe saptamani fata de primul) si acum deja ii ies 2 de sus. oare ce-ar fi simtind ei saracii?! si aproape 3 deodata!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule si Antonia a facut febra, si exact cum a scris Tuchi mi-a zis si mie dr. in seara asta.
Ea a facut febra de ieri si eu i-am dat antitermice din 6 in 6 ore cum i-am dat cand a fost mica, nu am stiut ca pot la 4 ore.

Luny si Stelamultumim de aprecieri

Am vazut-o si eu pe Tea sub bradut

Nico cred ca ai trimis fulgii de nea si pe la noi in Buc...multumim

ma duc la dus si sa

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

tuchi, intrebai de hemoroid...uneori ne confundam, si suntem de nedespartit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ne-am adunat si noi de pe drumuri!a fost minunat la Chei!multa,multa zapada,luminite,colinzile rasunau in restaurant..ce nu mi-a placut a fost fumul de tigari si faptul ca erau multi oameni care asteptau ca sa se elibereze mesele.bine ca noi am rezervat..nu stiu cum altii nu s-au gandit,si erau si cu bebelusi in carucior..nasol rau!si faza mai nasola a fost ca i-au dat si afara ca se facuse coada!
in fine,am papat bunataturi,Sam a gustat si el ce a putut,a facut si nani in toata galagia aia,si a rezistat ca un erou cat am stat..si am stat ceva!David a avut un partener de joaca de 3 ani,Tonitel(Antoniu)si cand ii vedeam ce frumos se joaca m-am gandit ce bine e sa fie diferenta intre copii de 3 ani!
poze o sa descarc sa va arat!
mi-am clatit si eu ochii cu scumpi copilasi:RAZVAN si REBECA,cu SURUBEL schior,finutul de MATEI ,cu IULIA obosita,cu Scumpa mea NORUTA-a fost cumintica ,ca i-a adus Mosu multe cadouase!si se aseamana tare cu Sam ca nici el nu e interesat sa darame bradu,si telecomanda e preferata lui-,cu site-ul Oanei(tare folositor),cu DIANA motzata!si am vazut cate cadouri a primit si SOPHIE
am vazut si profa Alice sexi!si un pupic mare de tot pt RAMO!
iertare daca am uitat vreun bebelus!
Cata,maine plecati???sa vad daca nu ninge mult,poate vin pana acolo!si o sa te sun ca am notat nr
ma cam doare capul.cred ca de la fumul de tigari,ca nu-mi mai iese din nari.am facut baie,dar inca il simt!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

S-au inmultit f mult patrupedele si problema este ca umbla-n haite. Asa se anteneaza unul pe altul, creste agresivitatea, simtul teritorialitatii etc. E de ajuns sa se trezeascaun amarat inofensiv latrand ca incep si ceilalti si in ceilalti e suficient sa fie unul care sa hat. Sincer, nu doresc sa lungesc lista celor care au ajuns la sectia de chirurgie plastica pt cusaturi (pe strada mea au fost oameni capsati) si nici niste injectii antirabice nu doresc.
Din cauza haitelor care sunt aproape de parculetul de langa mine, noi (eu si vecinii) nu mergem la statia de tramvai care ar fi aproape de mine ci la urmatoarea statie. Sa ajungi sa mergi o statie pe jos ca nu poti ajunge din cauza cainilor la cea care-i mai aproape nu-i normal.
Si ar mai fi multe de spus.

Mergi la inceput

am pus ieri sa vedeti diferenta intre 2007 si 2008, cu Luca ascuns si la vedere
si cum nu s-a mirat nimeni de cat eram de umflata, insist

Craciun 2007 si Craciun 2008

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput