Cireasa de pe tort
Raspunsuri - Pagina 4
anuscha2009 spune:
A vazut cineva emisiunea de aseara unde a gatit Jean Paler???
Nu am retinut ce legume a pus Jean Paler in corabioarele de andive si as vrea sa fac si eu.
rory76 spune:
Vai, ce bunatati a facut Iakob!!! Tot ma intreb ce gust o fi avut tonul ala tartar! Sau sorbetul ala! Si ma mai intreb ce era in praful ala al lui "secret" din care punea in mancare! De ce nu-l cheama si pe nea Horia sa gateasca ceva?
"sky is the limit!"
ni-na spune:
Chiar nu inteleg de ce a participat Iakob.E un profesionist desavarsit,il vad tinand lectii de gatit,nu participand intr-un concurs cu unul ca Ovidiu.Singurul meu regret ca emisiunea s-a desfasurat pe repede inainte si nu l-am putut vedea desfasurandu-se.Va amintiti pick-up -urile din vechi?parca el rula pe 90 rotatii pe minut si tare as vrea sa-l vad pe 30 .
OanaRusu spune:
Mi-a placut de Jakob ca i-a dat premiul la Paler - el a fost intr-adevar pentru show acolo, ca nu poate concura cu el oricine mi-e cunoscut de cand avea emisiune la tvr - facea ceva reclama la un ulei si gatea chestii destul de rapide.
Ce rau imi pare ca am pierdut "seria" asta, doar pe Jakob l-am prins putin...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
rory76 spune:
Dar am vazut ca Iakob le-a daruit celorlalti cartea lui de bucate. Ati vazut-o prin magazine? Cum se cheama?
"sky is the limit!"
OanaRusu spune:
Carte de bucate? n-am stiu ca are, am sa o caut!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
jenn spune:
Sezonul 1 a fost pus dupa terminare pe site ul lor,poate il pun si pe asta.Atunci,vedem ce am pierdut!Si eu m -am mirat de ce un chef participa la asa ceva,era clar ca nu are concurenta!
jenn spune:
A gatit Horia!Ce m-a enervat Monica:vai draga ce unt ieftin si alte snobisme!Daca gatea ea singura ,nu facea intr o saptamana ce a facut el in cateva ore!