Cireasa de pe tort
Raspunsuri - Pagina 5
rory76 spune:
Eu chiar nu inteleg atitudinea lui Moni fata de Horia! s-a razbunat pe el ca i-a zis atunci ca n-a gatit ea si altele sau ce? Sa critici un bucatar cu experienta lui Horia mi se pare ceva pueril si ridicol...
"sky is the limit!"
delsim spune:
Aproape ca n-am putut urmari emisiunea de nervii care mi i-a facut. Se lua de orice chichita, critica gratuit tot, nu i-a placut nimic, ironiza in stanga si-n dreapta,nu stiu...a fost deplasata rau. Zau...a fost stupida ...chiar crede ca se poate compara cu cineva cu experienta reala in bucatarie si de profesie bucatar?A fost super rautacioasa...
chiquitita spune:
Super rautaciosa Columbeanca...si faza cu firul de par...Horia e foarte cumsecade si critica de obicei d-soare ifosate care isi taie unghiile atunci cand curata o ceapa, nu se spala pe maini cand vin de la cumparaturi etc Nu inteleg de ce trebuie sa participi la o emisiune despre gatit daca nu stii/nu iti place sa gatesti. Nu e ceva rau in asta, insa daca nu ai habar mai bine stai in banca ta si o lasi naiba de publicitate
teo1970 spune:
dar cine-i aia Mariana nu-stiu-cum, pictorita sau cam asa ceva, de la ultima editie ? ca eu n-am mai auzit de ea ?!
edit:
http://209.85.129.132/search?q=cache:VlPvQkxKUWcJ:www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-mariana-calfa-o-artista-cu-suflet-sensibil.html+artista+mariana+ca&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&lr=lang_ro
rory76 spune:
Da, si io ma intrebam cine e aia care radea ca kurka-n lemne si urata ca noaptea! Cica-i pictorita sau asa ceva...o face zugraveli, ceva, cine stie? Isi face si ea nitica p.o.p.u.l.a.r.i.t.a.t.e pe spinarea astora de la Prima...V-a placut ce a gatit Mira? Mi-a placut de Fintescu..."ma gandeam sa fac paine cu unt si cu sare..."
"sky is the limit!"
chiquitita spune:
Eu stiam ca Mariana Calfa fusese iubita lui Gheorghe Gheorghiu. Nu imi placea nici el si nici ea. Chiar ca radea ca o idioata. Cica ea nu face copii, adopta ca..nu are timp de pierdut
ni-na spune:
M-au scarbit.Daca pana acum mai acceptam un cvasinecunoscut,tura asta cu Tarky si celalalt manelist m-au pierdut de fan.Mare greseala au facut carcotasii promovandu-i.
valentinag spune:
CAnd e tarky ma?Ca asta cu siguranta vreau s-o pierd!
Cat despre emisiunea de Paste cu columbeanca...ce sa zic,s-a vazut tzoapa doamna si face comentarii de tzoapa evident,ca doamna n-a avut timp sa ajunga,in indiferent cat de multe restaurante elegante a fost sau la cate cumparaturi la Milano!
Mi-e mi-ar placea ca la fiecare emisiune,sa aduca 4 vedete si un om de pe strada,asa sa intrebe pur si simplu o doamna,daca vrea sa participe,alaturi de persoanele publice!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
rory76 spune:
Cred ca le-ar da o lectie de gatit, sa te tii! Se fac de cacao vedetele alea, daca fac asa, iti dai seama...eu una de asta ma si uit, sa-i vad cum ard mancarurile alea pe acolo...si pentru sfaturile lui Horia,ca inca am nevoie de ele...
"Trust no one!"