Cireasa de pe tort
Ati urmarit?Va rog,cum s-a terminat,nu am putut vedea ultimul episod!
Raspunsuri
XIO spune:
Da , ma uit , imi place foarte mult emisiunea desi nu stiu sa gatesc
Te referi la emisiunea in care a fost Doroftei?
A castigat el la puncte.
S-a tinut cina lui la restaurantul lui sportiv, evident ca nu a gatit el , mancarea a fost servita de chelneri si nu de el , au baut un vin de prin 70' si la sfarsit le-a adus Doroftei si nota de plata care era 1440.
Eu nu am vazut cum a fost la Betty acasa ......
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
jenn spune:
Si mie mi a placut,am urmarit-o atent,din pacate nu am putut nota unele retete .Oana,vezi ca e pusa pe site ului postului tv.Xio,mersi mult,ai citit mesajul?
adrianafedorca spune:
si eu ma uit la emisiune dar nu mereu cand am timp, imi place f mult
totusi nu-mi plac invitatii care nu gatesc siguri, in rest ma amuza tare mult
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
xerxe2005 spune:
Si eu o urmaresc si ma amuz de unele ghidusii ale invitatilor nepriceputi.
Si imi plac si comentariile bucatarului.
Si chiar invat si eu cate ceva despre gatit, despre aranjatul mesei si despre cum sa fii o gazda buna.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
ni-na spune:
Am vazut aproape toate inregistrarile si consider "cireasa de pe tort "interventia bucatarului.Are unele momente cand e de belea....
jenn spune:
Da,super bucatarul!Din pacate nu au pus toate inregistrarile desi s- a terminat de ceva timp emisiunea!Mi-ar place o continuare!
martie spune:
E totala emisiunea si mai ales bucatarul cu comentariile lui. E tare carismatic, uneori face cate o fata... fara cuvinte, deja razi de lesini!