Cireasa de pe tort

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

A inceput o noua serie!Aseara fost Tavi Colen bucatar,s-a descurcat onorabil,in seara asta e Cristina..nu's cum,una care scrie la o revista de scandal si deja mi-e rau de ce face!
Eu nu inteleg,daca nu stii sa gatesti,de ce naiba accepti sa te duci la o emisiune culinara,unde tre sa gatesti tu!
Si mai observ ceva,mai noua,aproape toata lumea,serveste fructe de mare la mesele astea,da de alte mancaruri n=or fi auzit frate????

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai cum mai zicea odata unul din ei: "ba, daca vroiai sa gatesti si nu stiai ce, tranteai niste cartofi prajiti si un gratar si gata masa!" In seara asta a fost blonda aia ziarista saraca s-a chinuit degeaba pe acolo , a fost si cam stresata si nu prea a iesit mare lucru. Abia astept sa o vad pe |Simona la cratita! In seara asta saraca a mancat doar mango...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu urmaresc emisiunea cand am timp
am vazut ca a inceput seria 2 sa zic asa...am vazut prima serie de "bucatari", anca turcasiu, rita muresan...nu mai stiu cum ii cheama pe ceilalti, dar n-am vazut finalul si nu stiu cine a castigat
stie cineva ?
cred ca rita ca a gatit super

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

nici eu nu am vazut finalul dat tot Rita cred ca a castigat

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Da,Rita a castigat si merita zic eu,desi si la Iftimoaie mie mi-a placut,si ce-a gatit,si cum si atmosfera de la masa!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si cum a fost cu Simona Florescu? Cine a castigat?

Elena, mamica lui Razvan-Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

A gatit ok, meniu grecesc (salata greceasca, ciorba de pui a la grec, pastisio, placinta greceasca cu mere). Are 39 de puncte. Inca nu s-a terminat, mai are de gatit Daminescu.
Ce-a gatit Iftimoaie ca am ratat si emisiunea si reluarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Superrrrr emisiunea....mai ales bucatarul....Aseara a castigat Daminescu.A gatit niste feluri de mancare super.Cel putin aratau demential....
Urmaresc emisiunea cu mare placere...

Ella , mami de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Urmaresc si eu din cand in cand, nu prea reusesc sa-i vad pe toti, parca e sambata si duminica si in ce zi mai e?

Mergi la inceput

Pe Daminescu l-am ratat aseara,ca a tot sunat telefonul si n-am avut cum sa-l urmaresc,sa zic totusi ca s-a dat un pic mare,a gatit nus cate zeci de feluri de mancare?Ce-o fi zis,stai ca le arat eu acum la astiaDar daca au fost bune si atmosfera misto,brava lui!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput