Cireasa de pe tort

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Cred ca le-ar da o lectie de gatit, sa te tii! Se fac de cacao vedetele alea, daca fac asa, iti dai seama...eu una de asta ma si uit, sa-i vad cum ard mancarurile alea pe acolo...si pentru sfaturile lui Horia,ca inca am nevoie de ele...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si mie imi place emisiunea,iar de tarky am auzit in promo ca va fi saptamana asta.Intentionat n-am folosit majuscula.

Ma gandeam la ultima emisiune unde a gatit politicianul,Codrin Stefanescu.A spus ca a cheltuit 60 ron,ma gandeam eu,ca si femeie sigur reuseam sa fac din banii acestia indeajuns de multa mancare sa ii satur pe toti,nu 5 cartofi si 200 gr branza cat a pus la masa.A fost o flagranta campanie electorala,sa vedem noi,poporul ca ei,alesii ,stiu cat de greu este.

Mergi la inceput

Asteptam impresii desptre tarki(iar nu vreau majuscula).De nu v-ati uitat ati scapat de o portie de scarba si lehamite.Doamne ce ridicol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Tare antipatic e tarky asta! Se fandoseste atata si are o fata de papagal! Eu o sa vad editia cu el in reluare maine sau poimaine cand o fi, ca azi e italianul ala care "canta"! dar m-am mirat ca l-am auzit pe tarky-papagalu' cand zicea ca fuse insurat si ca aku are o iubita...pai si cu Traistariu ce-a avut? Ori fabuleaza la maxim, ori e dus cu pluta!
A, intrebare: unde am vazut-o pe Maria-fotomodeala profa de mate? Mi-e cunoscuta fata ei, da' nu stiu in ce reclame o vazui...
"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

M-am uitat si eu la emisiunea unde a gatit Romeo fantastic!Mi-a placut mult Marinela,a cantat asa frumos si o bila alba pentru concurent,taraful ala a facut toata atmosfera!tarki ce sa zic....mi-e ca imi vine sa vomit doar vorbind despre el!S-o fi uitat cineva cand a gatit el?ca am vazut ca avea vreo 16 puncte sau cam asa ceva,ce-o fi facut?
Edit:
Nina,la aia cu codrin stefanescu m-am uitat si eu,mai bine nu mai m-as fi uitat!Atat de nesimtit,impertinent,cu nasul pe sus si mare scula ce se crede el si de fapt,cine dracu e codrin stefanescu?nimeni!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Cand a gatit Tarky am prins doar finalul. Plecau cei 4 la restaurant si Tarky se lauda ca le-a dat capsuni nespalate si le servise capsuni cu piscoturi si frisca la desert

Mergi la inceput

Am vazut eu.Tot timpul s-a fandosit la camera si mai ales replica ca isi va bate joc de invitati(punea ingrediente cu toptanul,facea toate in scarba)A fiert peste,l-a amestecat cu branza dulce si l-a bagat intr-o portocala(frumos taiata),si pt ca mai ramasese amestec,l-a rulat si in felii de sunca.
Pestele la cuptor pt felul 2 l-a ars(uscat)intentionat,iar la faza cu capsunile nespalate din desert a fost scarbos,mai ales ca ai insistat ca toti sa manance macar capsuna.A facut totul intr-un mare sictir.

Mi-a placut mai mult de Romeo,chiar de a facut dezacorduri ,a stiut exact care ii sunt limitele, si nu a vorbit prea mult.Macar isi cunoaste limitele omul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

L-am vazut si eu azi pe Tarky in reluare.
Cat de scarbos...bine, si aia au fost cam nesimtiti si asta le-a raspuns dar mancarea arata oribil. Pestele nu l-a ars ci nu l-a facut! L-a lasat mai mult crud. A luat legume la borcan, gata fierte si le-a trantit cu o tona de margarina intr-o tigaie, cica garnitura la peste. Ciro ala, care nu e totusi departe de el, i-a dat zero, ca nu putea sa ii dea -14000 Si fantasticul tot zero
La final, mai in gluma mai in serios, i-a dat afara pe toti.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mey, da Romeo ala de ce poarta ochelari de soare tot timpul? Si cu masa la tarky m-ati facut curioasa...nu am vazut. Poate gasesc ceva pe youtube...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Cine a castigat trofeul aseara ?

Ella

Mergi la inceput