Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 5

CD27 spune:
Babytza, e super clipul,ai pus si poza cu Mikul meu desi era foarte mare, Mikul iti multumeste si te
Astazi era sa fie o zi tare, tare urata, dar Doamne Doamne ne-a ajutat, l-a ajutat pe Mikul si totul e bine S-a terezit baiatul la 7, a papat si a adormit, pe la 8.30 s-a terezit si eu eram franta, sunt o inconstienta, o mama rea
, am stat prea mult la tv aseara si dimineata eram o epava. Baiatul avea chef de joaca si eu l-am pus in pat langa mine, ca de obicei, sperand sa mai adoarma, dar am adomit eu
si baiatul a cazut din pat
, l-am auzit plangand si cand am deschis ochii si am vazut ca nu e langa mine am simtit ca imi cade cerul in cap, era cazut jos langa pat, pe burtica.
Am tipat la sot a fost singura mea reactie, el a sarit din pat si l-a ridicat, era si el speriat de moarte, baiatul s-a calmat repede in bratele sotului
Am fost terminata toata ziua, se putea lovi de patutul lui, de noptiera...doamne
S-a comportat ok astazi, d-asta cred ca nu s-a lovit oarte tare (desi nu imi pot imagina cum a cazut el mititelul si cum a ajuns in pozitia in care l-am gasit)
Nu l-am dus la dr, nici nu stiu daca am facut bine...oare ar trebui sa-l duc maine la dr??
Iertati-ma ca postat ceva care putea fi foarte trist, e Craciunul si e motiv de bucurie
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

gaia.nevia spune:
CD, verifica-l pe bebe de cucuie, verifica-i toate "gradele de libertate" la gat, maini, picioare, pune-l pe spate si pe burta si verifica-l ca te urmareste cu privire.
Daca nu are cucui (umflat, moale, hematom, etc) nu s-a lovit rau/ sau nu s-a lovit deloc la cap. Daca are orice cucui poti cere o ecografie, daca mai are fontanela suficient de deschisa.
Eu tin minte si azi data la care a cazut Teo prima data de pe canapea, atat de rau m-am speriat si asa de tare a plans! 7 octombrie 2007, nu cred ca o sa uit.
A dat destul de zdravan cu capul de covor, dar nu a facut niciun cucui, si pediatra mi-a zis ceva de genul "stai linistita ca o sa mai cada de n-o sa-ti vina sa crezi..." si asa a fost
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

anca81 spune:
Eva, sa stii ca nici Carla nu e incantata de salteluta, asa ca se potriveste cu Luca. Si eu am sperat ca va sta cu orele acolo asa cum spuneau alte mamici dar ... neeeh, tot in brate e mai bine. Acum totusi se mai joaca singura in patutul ei, ii pun in jur toate jucariile si isi alege ea ce vrea. Pupam frumosul cu ochi verzi (pe cel mic)
Cosmy, ma bucur ca i-a trecut Mayei iritatia
CD, imi pare rau ca a cazut Mikul, pui nazdravan ce e el.
Va dorim o seara frumoasa
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

gaia.nevia spune:
Preety, spune-ne si noua ce sfaturi bune ai primit la Budimex.
Pupici.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

babytza spune:
Buna seara si de la noi.
Ma bucur mult ca va place clipul. Este pus pe prima pagina la Primul craciun al boboceilor.
Cine nu a trimis inca si vrea sa trimita poze le pot pune nu e problema
Si ingerasul este pus pentru Monica cu ceva scris pentru ea, doar ca nu inteleg de ce nu apare ce am scris.
Anis bine ai revenit Astept si poza voastra
Cd sper ca nu a patit nimik puiul tau Sa ne spui cum se simte
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

preety spune:
Le-am scris pe undeva pe forum pe toate. Le caut si le repun ca erau cateva...
Babytza super videoclipul!!!

Corrina spune:
SARBATORI FRUMOASE IN CONTINUARE!
Multumim mult, babytza, pt clip, superbi bobocei avem
CD imi pare rau pentru cazatura piciului, insa nu esti o mama inconstienta sau rea, nu!!! Se putea intampla oricui. si nu mai fii suparata
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

babytza spune:
Gata , apare si ce am scris la ingeras
Trebuia platit
Va pooooooop pe toate Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Gata , apare si ce am scris la ingeras ![]() Trebuia platit ![]() Va pooooooop pe toate ![]() ![]() ![]() |
Babytza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

babytza spune:
Pentru ieri cu intarziere Eva de andreutac
Alessandra de danucu
Edward si Robert de Luminita
Si pentru micutele de azi : Erika de fce
Maria de Kid
Mara de Nadina
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit