Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 4

aly_c20 spune:
babytza, multumim
Doamne, ce ingerashi avem! Un dar mai frumos nu puteam primi de la Cel de Sus! Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

CosmyB. spune:
Primiti cu colinda?
Mamici sunt sigura ca ati petrecut super pana acum, alaturi de puiutii vostri, sunt chiar cele mai frumoase Sarbatori!!!
Cuscra super tare clipul!!! Boboceii sunt minunati! Foarte frumos!
Ce face Daviduta?
Aaaaaa si tu esti bestiala! Te prinde f bine noul look!
Noi in Ajun am fost la colindat, Maya a fost cea mai cuminte, analiza tot in jurul ei, nu-si lua ochii de la luminitele de pe brazi Azi a dormit aproape 4 ore dupa-amiaza, ne-a lasat sa ne facem de cap singurei
si mi-a facut doua cadouri(pe langa ploaie de zambete si chiote) ieri si azi un pampers plin cu kk
ea care ne bucura doar de 2 ori pe saptamana
posibil sa fi fost stimulata de prajiturile pe care le-a halit mami
Sunt cele mai frumoase Sarbatori dintotdeauna, avem cele mai de pret comori care ne amintesc in fiecare zi cat e de minunat sa fim mamici!
Pozici
Mami super happy de Maya

CosmyB. spune:
Anca mamica fericita! Iti multumim pt sfatul cu crema Petrini, ne-a trecut de tot!!!
Am aruncat si noi Lanozincul
Multu inca o data!
si pt frumoasa Carla!
Pozici
Mami super happy de Maya

300 spune:
E superb clipul. Babytza multumim frumos de tot . Iar poza cu ingerasul e superba.
Banuiesc ca cine nu a trimis poza deocamdata mai poate trimite, nu?
Vaaaai, deja m-a uitat la el de nu stiu cate ori! Ma topesc! de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

anis spune:
Craciun fericit fetele si la multi ani!!
N-am mai intrat de multicel..am un nou calculator si am tot transferat date..
Ce e cu poze?? Ca trimit si eu cu Iris
Noi facem botezul in februarie de abia, ca atunci se aduna lumea de pe la ski.
Sa va zic de Iris, de 3 saptamani nu se mai scoala noaptea deloc...eu visez ce copil am...celelalte doua mi-au urlat noaptea pana la 8luni si respectiv 1 an si 2 luni..in fine sa nu o deochi..
Nu are colici deloc, doarme si mananca , rade si atat...e un ingeras ...cred ca s-a gamdit DD sa imi dea la al 3-lea numai lapte si miere
Eu alaptrez exclusiv inca,,si de cand beau 3 l de ceai si m-ai i-au si niste vitamine cred ca tot de atunci a devenit laptele mele mai hranitor..
Fug ca e ora de masa..revin si pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nikolici spune:
Multzu mult Babytza pt timpul furat de la Davidutza-soricelul pt noi restul bebeilor.Milioane de aprecieri.Clipul este DEMENTIAL.Al cui este ingerasul de la sfarsit???Sau este simbolic pt Moni???
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting

andy.p spune:
Babytza superb clipul..ar trebui pus pe prima pagina sa-l gasim usor de fiecare data cand vrem sa-l revedem
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

300 spune:
Anis, bine=ai revenit! Ma bucur tare sa aud de voi, si ca alaptezi exclusiv (si eu, si eu :D)
Eu cred ca ne-am intersectat pe la Elias l neonato, tu cand te-ai decazat? Eu am nascut pe 10 octombrie.
Si noi vom face botezul prin februarie, dar asta pt ca am fost cascati si n-am facut aranjamente de rigoare :))
Nici acum nu-s sigura ca am chef sa-mi fac 1000 de draci cu organizarea, mai ales ca e remote si tata a spus intr-o doara ca el nu se mai baga la organizat. Asta probabil din cauza ca la cununia civila toata lumea a inteles alta ora la resto si am tinut-o in petrecere restransa de la 12 ziua la 11 seara :)) de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

gaia.nevia spune:
Babyta, super cadou de Craciun, multumim din suflet!
Noi am fost in vizita la mama, toti patru, iar Teo a facut distractie mesenilor vreo patru ore. Dupa care a obosit rau si a inceput sa se mataie, mataiala s-a schimbat in plans si plansul in urlet.
Am reusit sa ma enervez si eu destul de rau, ca s-a apucat mama sa comenteze ca ce circ face fiu-meu, ca ce panarama a facut el la parastas la tata (asta acum 2 saptamani, la restaurant, in conditiile in care mama se supara si daca nu veneam eu, ca sa stau cu plodix acasa, si daca nu venea socru ca sa stea el cu plodix acasa, oricum nu era bine. Asa ca am luat si plodix si socru si eu si am mers la parastas ca sa nu se supere mama!)... Adica, bietul copil dupa ce a distrat pe toata lumea, trebuia sa se retraga in liniste, ca de, asa e politicos. A facut si el doar ca un adult care a baut cam mult... Pe astia ii intelege cumva toata lumea.
Si n-a sarit nimeni sa ma ajute cu potolitul copilului, nici mama, asa ca ma gandesc c-o sa ma vada mai rar. Ca de, am copii mici si prost crescuti care nu stiu sa se poarte discret in societate. Na ca iar mi-a sarit tandara
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

EvaF spune:
F fain clipul
Cu adevarat avem niste minuni de la Dumnezeu, cata frumusete, cata inocenta, nu am fost niciodata mai fericita, mai implinita, decat de acest miracol cu ochi verzi!!! Cred ca fiecare mamica simte la fel pentru puiul ei!
Cum ati vazut, l-am pus pe fi-miu pe salteutza de joaca, mai mult de 15 minute odata nu rezista, mai mult ii place in leagan, unde se joaca si jumatate de ora, ca adineaori cand ne-a lasat sa mancam linistiti. Vedem acum cum evolueaza in timp cu saltelutza. Ii place ca poate trage de inelele alea laterale si trage de ele, mama, mama, poate poate le scoate, nicio sansa...Dar, v-am zis, credeam ca o ora scap de el, aiurea, maxi 15 minute . Apoi vrea la mami. Asa ca, pana una alta, tot tzitzi e cea mai faina jucarica!
Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------