Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

ho hoo hooo... Merry Christmas!!!

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Craciun fericit!

Bujo.....sa stapanesti sanatoasa laptoapa roz!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

CRACIUN FERICIT LA toata lumea sa fiti sabtosi si fericiti cu totii.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Chiar daca ziua a trecut va doresc sa aveti un Craciun Fericit in continuare , un an bun alaturi de puiutii vostri minunati ! Multe impliniri sufletesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Citat:
citat din mesajul lui marimar

CRACIUN FERICIT MAMICI DE PEPENASHI!!!!!

A mai luat cineva antibiotic in timp ce alapta? Mi s- a infectat o masea de minte si dr mi-a dat cefalexin, 4 zile - 3 pe zi dar mi-a zis ca ar fi bine sa nu-l alaptez pe bebe caci exista un risc totusi sa devina rezistent la antibiotic ( la cefalexin doar, banuiesc, nu la orice antibiotic ). Dar asta micu nu accepta biberon !! Am cumparat si o pompita manuala, m-am mult n-am scos decit am scos ceva lapte , am incercat sa-i dau dar nici laptele meu nu l-a vrut din biberon.....

Si mie mi s-a inmflamat maseaua, chiar luna trecuta si pediatra mi-a recomandat amoxicilina. Regula pe care mi-a zis-o ea a fost: "poti sa iei orice antibiotic este recomandat si copiilor". Sanatate multa!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am ajuns si noi acasa...
Ne e dor de voi si va pupam...Ce n-as da sa fiu in Romania...Of

Iriss, ai PM.

Craciun Fericit

Astazi s-a nascut Hristos
Mesia chip luminos
Laudati si cantati
Si va bucurati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, se pare ca Ilinca mea are o intolerantza sau alergie .
Pe 23 seara, la masa i-au aparut pete rosii in jurul gurii si pe gat. S-a jucat cu un fir de beteala si cu un clopotzel de metal, cand am facut bradul. M-am gandit ca poate sa fi facut alergie la una din ele.
Aseara, dupa ce am papat cerealele am varsat tot, cu jet. Plus ca in timpul mesei i-au aparut again pete rosii in jurul gurii. Ne-am gandit ca s-a iritat de la parfumul lui tati, sau de la puloverul lui de lana. Avusesem si o seara agitata, cu musafiri.
A venit si mosul si ne-a adus Catelusul vorbitor, am facut poze si am fost cuminti , nu am plans. Am zis ca de la toata vanzoleala poate ca am obosit prea rau si de aceea am patzit necazul cu datul la boboci.
Numai ca si in seara asta am facut pete rosii in jurul gurii la masa de seara cu cereale si lapte, si apoi am varsat tot, in jet .

E clar, fata are o intolerantza la cerealele de orez nestle sau la laptele bebelac sau la combinatia asta; deja de trei zile face pete rosii in jurul gurii si pe gat si de 2 zile mi-a varsat dupa ce le-a papat, in jet; maine vreau sa ii dau numai lapte, un pic, cu lingurita, sa vad daca mai face petele; macar sa stabilesc exact la ce are alergia. Precizez ca noi papam cereale de vreo 10-11 zile, si doar de 3 zile avem probleme.

Si normal, am stresat-o pe Diana cu telefoane. Poate fi dermatita atopica, dar se pare ca e chiar mai mult de atat.
Dianami, multumesc ca esti mereu alaturi de noi cu un sfat. Esti un inger .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Craciun fericit, multa sanatate si bucurie in casa si in suflet!

Va multumesc tuturor pt fiecare cuvintel pe care il scrieti, va citesc cu multa atentie si am invatat o gramada de la voi!

Sunam avut tot timpul o banuiala ca esti ireala, iar cu fiecare mesaj pe care il scrii ma covingi ca asa este! Multumesc doamna speciala, pt faptul ca nu uiti pe nimeni, pa ca ne urezi LMA de fiecare data noua si pepenasilor, pt ca scrii cu atata sensibilitate, pt ca ne dai cate o lectie in fiecare mesaj...
Sunteti minunati toti trei!

Sper ca ati petrecut cu bine Craciunul si ca Mosul a fost darnic si bun cu voi! Bujo I envy you for the pink laptoapa!

Noi din pacare am experimentat chiar astazi prima cazatura din pat, ocazie cu care am aflat ca sunt o cacacioasa si ca imi cam pierd controlul in situatii "de criza". Mi-au amortit mainile instantaneu cand am auzit "buf". Asta e, ne-am ales cu un cucui de toata frumusetea si cu o sperietura strasnica!

Stiu ca nu e momentul cel mai potrivit dar am o intrebare pt fetele care folosesc Humana Milchzucker : cate lingurite le dati pe zi bebelusilor ca sa aiba efect? Eu de o saptamana jumatate ii dau cate o lingurita in fiecare biberon si...nimic, suntem la fel de constipate, desi am inceput sa mancam si fructe (din borcanel).
O sa incerc si baby lass ca altceva chiar nu mai stiu ce sa fac!

Va pup pe toate si va multumesc inca o data ca existati!

Sarbatori fericite in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti,

De tot ce nu aveti si va doriti,

De tot ce va lipseste si nu stiti.

Un Craciun si An nou fericit !

Multi ani cu sanatate !

Sun, , merci, esti extraordinara! Un CRaciun Fericit sa aveti toti 3!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am pus poze cu Mosh Craciun si cupiii, pe picasa! Enjoi .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput