Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

anka, biri, si
sunisoru' si o imbratisare calda
dara pupici
cuscruella acu' am citit...deci ma aflu printre favorites (deh...normal..daca mi-ai dat fata) ..cum mai sunteti cu sanatatea? sa va faceti bine repejor!

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Oana: stai linisitita, si puiul meu are tot asa...s-o trage de la hungurii astia...

Unde ziceai ca-l duci pe Raul la innot?
Venim si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

Citat:
citat din mesajul lui struluta

Oana: stai linisitita, si puiul meu are tot asa...s-o trage de la hungurii astia...

Unde ziceai ca-l duci pe Raul la innot?
Venim si noi!

Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008)

deci acolo-i buba ...la fratii de dincolo..or fi mai virili..te pomeni
noi vrem la Mateszalka sa mergem..este bazin special de bebelusi, am zis ca mergem dupa sarbatori, orarul imi pare cam aiurea...ca e luni 10-11, marti 17-18, miercuri 10-11,,,dar poate se modifica anul viitor....l-am intrebat si pe Erdesz ce parere are...da zis ca el e mai conservator asa (desi nu pare)..si nu si-a dus copilu la bazin..dar daca lui Raul ii place..sa mergem...

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dragele mele mamici de pepenasi, va doresc sa aveti un Craciun fericit, luminos, Nasterea lui Hristos sa va aduca pace in suflete si multa caldura. Sa va bucurati de toti cei dragi ai vostri si mai ales de noii membri ai familiei, comorile noastre .
Implinirea noastra ca oameni consta in familie, in copii. Restul se duc toate si sunt tranzitorii. Apreciati ca aveti copiii sanatosi, pastrati in memorie sclipirea din ochisorii lor cand au vazut prima oara bradutul sau au auzit fosnetul unui ambalaj rupt de cadou.

Craciun fericit!

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sun, Mada, va multumesc pt. cuvintele voastre, sunteti speciale. Fiecare dintre voi este unica si la fiecare imi place cate ceva (mai ales copiii ).

Adina, poti lua Augmentin fara sa intrerupi alaptatul. Sanatate multa!

Irda, cum ti-am mai zis...sanatosi sa fim ca restul le biruim noi cumva. Pupam fetele!

Multumim pt. urarile de 6 lunite! Nu-mi vine sa cred ca au trecut asa repede, parca ieri era o mana de om iar azi nu mai are stare . Nu ne-am diversificat inca pt. ca am fost ocupata . Cred ca maine incepem.
Va pup!

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Craciun fericit la toata bostana!

Sursu, cuscra, nu va parasim, suntem fete fidele . Vazut poze cu Tudorel, mami si tati . Va iubim mult !

Mitzi, vazut pozele noi cu Toma ! Vazut si Sara de Dr_anca , Miruna de Violeta , Denisa de Dara , Amalia de Irinuca , David de Lcazangiu .

Pica,
vazut pozele de la intalnire !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ghiciti de unde scriu io acum? De la laptopul meu mic si roz primit de la moshu.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Va doresc tuturor multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!Numai ganduri de bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La multi ani mamici frumoase si bebelici minunati!

Cum a fost la deschisul darurilor?
La noi a fost agitatie maxima. Nici nu ma asteptam sa fie Erika atat de interesata de cadouri. Iar Eliza, si mai si! A facut in toata sufrageria un haos de nedescris, de abia se mai vedea la un moment dat printre cutii si ambalaje rupte. A fost extrem de incantata... mai ales ca o tot amenintaseram ca Mosu nu o sa vina decat daca e cuminte si na... ati vazut voi copil cuminte??? Asa ca dimineata, cand a venit si a vazut ditamai mormanul de cutii frumos ambalate... "Aaaaaa! AM STIUT EU!!!!"

Asa ca dragele mele, va doresc inca o data un Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Oana: cu inotul sincer si eu am anumite retineri in privinta igienei, iar alta chestie e cum scoti un bebe care s-a balacit o ora in apa la -grade??? Oricum vom merge o data sa vedem si apoi ma decid daca mai asteptam sau nu,macar pana in primavara. Vb si poate mergem odata impreuna. La Vasarosnameny nu au bazin pt bebe oare?

Am reusit sa rasfoiesc putin in capitolul anterior si am citit mesajul tau Sun...ce sa zic, impresionant...esti un OM deosebit, un model pentru noi toti. Micuta ta luptatoare va avea un exemplu demn de urmat in viata. Multa sanatate si mult, mult bine va doresc

Mergi la inceput