Pepenasi iulie-august 2008 (62) - Primul craciun!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara si inca o data Craciun fericit tuturor(ce-a mai ramas din el).A trecut mosul pe la voi? cum ati petrecut?
Noi am petrecut in 3, atmosfera linistita si frumoasa,am plans de fericire , si mi-am amintit ca acum un an , in dimineata de craciun , se conturau pe-un test doua liniute
CAMY, mi-au dat lacrimile citindu-ti mesajul, fie ca anul care vine sa va aduca bebelusul mult dorit
A.CICEL, of, cred ca trebuie sa-ti fie tare greu, mai ales acum, nu stiu ce sa-ti mai spun au spus deja fetele destule, subscriu si eu la parerea lor,ar trebui sa faci ce e mai bine pentru fetele tale
OANASM, hai ca ai fost totala cu faza cu parul de la coite.Iaca Alexandra mea are par pe lobul urechii, si nici macar nu e blond, e negru rau,io tot astept sa cada da vad ca n-are nici un gand
MADA, am pus si eu o poza in album cu Craciunita, inca o data multumim pentru toate cate faci pentru noi
MARIMAR, nici Alexandra nu bea laptele din biberon, chiar daca e lihnita de foame, motiv pentru care stau fara dinti in guraEu am intrebat medicul de antibiotic, tot pentru o infectie la masea ,si mi-a spus ca ar fi mai bine sa evit sa alaptez si daca nu ia biberonul sa-i dau lapticul cu lingurita.din fericire nu a mai fost nevoie ptr ca mi-a cazut toata lucrarea si a dat drumul la infectie.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

IRDA, multi pupici si nu mai fi suparata, gandestete ca sunt fete care n-au alaptat nici macar o zi, tu ai reusit pina la 7 luni, nu? E mai bine asa daca zici ca iei atatea medicamente
ICAZANGIU, multa sanatate puiutului tau, poate reusesti sa intri mai des sa ne povestesti
BUJO, foarte frumoasa poezia, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Dragele mele prietene!

In aceasta zi Sfanta de Craciun, imi indrept, cu drag, inimile spre voi, cele ce īn sufletul meu, avetii cāte un salas.

Alaturi de aceasta scanteie divina - micutul nostru Alexander, suntem si noi cuprinsi de fiorul colindelor, de bucuria darurilor aduse de Mosul sub bradutul īmpodobit, de gānduri de multumire pentru toate binecuvāntarile ce s-au pogorāt asupra noastra pe parcursul Anului ce tocmai se īncheie, dar si de dorinta ca, īn Anul ce se apropie, sa avem cu totii parte de īmpliniri si pace sufleteasca!

Aceste simtaminte īncercam sa vi le transmitem, asezānd sub bradul īmpodobit un dar... un manunchi de urari traditionale de sarbatori!

Craciun fericit!!!!

Mergi la inceput

Scuze inca o data pentru suita de mesaje...

Mergi la inceput

Si fiindca am terminat de citit sa va povestesc ce realizari am avut noi astazi
Dupa amiaza a venit in vizita cumnata , cumnatul , nepotul si o prietena de-a lui.Am luat fata in brate cand au intrat in casa pentru ca e cam fricoasa si se sperie la persoane care nu-i sunt familiare,ei si ce spuneti voi ca atunci cand cumnata mea a vorbit cu ea a inceput sa rada in hohote, si nu se mai oprea.din ce vorbea cu ea din ce radea mai tare.A mai ras ea in hohote dar niciodata cu asa pofta ca acum.Ei si cand s-a apropiat cumnatul de ea s-a rupt filmul:da-i urlete,daca o batea si nu urla asa
A doua realizare :in sfarsit i-a reusit intoarcerea de pe spate pe burtica asa cum trebuie, si a reusit sa scoata si manuta de sub ea
Si cea mai tare realizare pe ziua de azi:in seara asta a luat fata mea pentru prima oara suzeta si a adormit cu eaNu ne mai intelegeam nicicum, nu dormise deloc toata ziua, nu vroia la tzitzi ca alea aveau lapte iar ei nu-i era foame, si asa mi-a venit ideea sa-i dau suzeta.Oare maine mai tine figura?

Mergi la inceput

Vreau sa multumesc in mod special lui SUN, pentru mesajele ei pline de suflet care m-au emotionat pana la lacrimi. Esti un om deosebit!!

Mada, multumim pentru acest dar minunat - montajul a iesit extraordinar!!!

Mergi la inceput

Imi cer scuze dar nu stiu ce s-a intamplat de imi apare mesajul scris astfel. Poate ma poate ajuta cineva...

Am rezolvat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingry

Imi cer scuze dar nu stiu ce s-a intamplat de imi apare mesajul scris astfel. Poate ma poate ajuta cineva...

Ingry de Alexander David

Ai folosit caractere romanesti: tz, sh ... etc. Editeaza mesajul si incearca sa le inlocuiesti cu literele fara diacritice.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Irris, multumesc pentru sfat. S-a rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Diana, Iris, Violeta, multumesc de raspuns.Am mai citit si eu si m-am mai linistit ca e ok sa alaptez. Antibioticele care sint permise in sarcina sint ok in timpul alaptatului.

Mada, m-am comformat si eu cu poze .

Capri, are Ilinca o mocuta asa de scumpa si simpatica de smecherasa si un paaaaar incredibil ! De ochi nu mai zic Pozele sint totale !
Din pacate nu stiu ce sa zic de intoleranta, imi pare rau...

-------
mamica de 3 minuni:
M 06/02/2000,
R 02/10/2004
V 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput