Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanaiub spune:
ger si la noi, brrr .... minus 10 grade azi noapte, la noi la geam
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
ei, ce liniste p-aci!!!!!!!!noi ne pregatim de plecare, e un ger de-ti ingheata respiratia, zapada scartzaie sub picioare si luna are neste coltzi......tre sa-l impachetez p'asta mic in n'shpe mii de haine pana la gara.sper sa fie ok cu caldura in tren, ca am mai avut "experentze" naspa. sper sa calatorim cu bine si sa ajungem sanatosi.daca nu aveam bilete luate cred ca mai ramaneam cateva zile pana se inmuia geru'...
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
violetan spune:
Mychy, musso, ce m-am mai ras
Mychy, da, asa e, era sarbatoare, dar sotul meu pregatise deja masina si oricum sunt de parere ca atata timp nu e munca fizica, adica spalat manual nu e asa pacat... drum bun si vin io la gara sa te intampin cu si cu si cu
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Mihaela,ai plecat?Sper sa ajungeti cu bine la Bucuresti.Dar de ce nu a-ti mers cu masina la Vatra?
Violeta,ai avut sarbatori frumoase,nu?Eu am facut mai demult o pozna si mai mare.Cand ne-am mutat de la bloc,m-am dus si am deschis la alimentarea de la masina de spalat ca asa am zis eu ca e bine,de...am vrut sa fac o fapta buna.Si era plin de apa in tot apartamentul,a reusit cineva sa ne cheme,ca-i inundasem pe toti.Si a doua zi trebuia sa dam cheia de la apartament proprietarului,deci va dati seama cat am muncit la strans apa.A fost singura data cand l-am vazut suparat pe sot pe mine,atat de suparat incat nu-mi spunea nimic
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
monicabo spune:
Buna seara!
Nu am apucat sa mai intru pe net zilele astea, asa ca ma scuzati daca urez La multi ani Stefanilor si Stefaniilor cu 1 zi intarziere...(violeta, Daria de ddanagh)
Noi suntem bine, prinsi cu copiii, vizite pe la bunici de Craciun...
Cu iesitul pe afara mai slabut datorita frigului din ultimele zile
mychydutza, ati ajuns cu bine? Vezi ca ti-am scris un MP.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
xerxe2005 spune:
Si eu am pus ieri rufe la masina de spalat. Sarbatoare, stiu....dar copilasul nu mai avea haine de schimb, ca tot le-a murdarit, ba cu mancare, ba ciocolata, ba cu niste ruj de-al meu furat din poseta, etc.
L-am scos afara, la zapada si prima data a facut scandal, se ferea sa puna piciorul jos, pe zapada, de parca il inspaimanta. Pe manuta i-au cazut ceva fulgi si se scutura saracul, ca nu o putea suporta. Imi intindea cizmulitele sa i le curat de zapada.
Dar a doua oara deja era mai vesel si s-a imprietenit cu zapada.
Am primit colindatori, si Razvan a fopst fascinat sa ii asculte. Ne-a vazut pe noi ca le intindeam bani, asa ca s-a repezit si el la o bucata de hartie de langa cuier si le-a intins-o, ca si cum i-ar fi platit si el. Tare mult m-am bucurat cand am vazut cat a fost de perspicace. Desteptul lu' mama.
De sfantul Stefan am fost la sora mea, Stefana si ne-am simtit tare bine. Copilasul nu a vrut sa adoarma si pe la ora 15.00 am iesit cu el in parculetul de langa blocul unde sta sora mea si a privit un carusel si un trenulet cu copii. Am vrut sa il pun si el in vreo masinuta ceva, dar se temea, ii placea doar sa priveasca copii. In schimb la porumbei i-a placut, a coborat din bratele mele si i-a fugarit. Noi stam intr-un sat langa Iasi, iar la noi nu sunt nici parcuri, nici mamici cu copii in carucioare, nimic deosebit, doar o straduta cu ceva magazine, asa ca de cate ori reusim sa mergem in oras, Razvan e foarte fericit sa studieze atatea lucruri noi si interesante.
A adormit in brate si l-am pus in pat acasa la sora mea si a dormit o ora si jumatate, asa ca per total, a fost o zi foarte placuta.
Zilele astea am stat mai mult acasa, am urcat la etaj la socri sau ei au coborat la noi....si cam atat.
Am invitat niste persoane la noi pe 26, dar ne-au anuntat in ultimul moment ca nu mai pot veni.
A sa ca am ramas cu o gramada de mancare. Am aruncat jumatate de oala de bors, un sfert de platou de salata beouf, niste salam si niste parjoale. Pentru revelion voi gati mai putin, cu siguranta.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
musso17 spune:
neatza
si la noi a nins iar fii-miu mergea in varfuri,apoi daca a vazut asa s-a dorit in brate ca impresie rea i-a facut chestia asta alba si rece.
fii-miu tuseste,am luat-o de la cap,trebuie s-o sun pe dr,sa vedem ce si cum,i-am dat din proprie initiativa ketof,rinatiol,nurofen.
violeta,voi ce-ati facut cu febra,de la ce a fost?
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
multumim tuturor de urarile de onomastica.
Noi am avut musafiri de Craciun, casa plina. Din fericire pt mine au fost musafiri draguti care au spalat vasele si au ajutat la prepararea mancarii. Am avut un Craciun international cu mancare internationala dar cu multe sarmalute si salata beuf. Am fost 4 nationalitati 4 limbi vorbite simultan.
Catarina a fost cam bolnavioara si dupa ce si-a revenit a facut diaree
Va pupam pe toate si pe strumfici
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
housepocket480 spune:
La multi ani mamelor de strumfi si strumfuletilor si alor vostri..
La multi ani Stefanilor si Stefanutelor!
Si un An Nou cat mai bun!
Mama lui Matei Alexandru