Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 8
violetan spune:
Da, musso, sunt si stefania multumesc mult!
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui astazi!
Scuze ca n-am zis mai devreme, dar am avut treaba, sa inund inca 2 etaje. Am dat drumul la masina de spalat si am uitat sa verific furtunul, care nu era peste cada, cum sta de obicei, ca doar se joaca si laur cu el, nu? Era fix langa cada. A observat sotul meu cand deja era aparaie si in baie, si in hol, si in dormitor si in sufragerie...Asa mi-am petrecut eu ziua de nume. Laur, cum e disperat dupa apa si nonstop ar sta ori in bucatarie, ori la baie, cand a vazut ditai lacaraia in casa a zis ca l-a apucat pe Dumnezeu de picior si numai acolo vroia, urland ca din gura de sarpe ca nu-l lasam. Pana la urma i-am pus ghetutzele si l-am lasat sa calce in apa pana ne-a stropit si s-a stropit din cap pana-n picioare. Pe urma am iesit afara cu el ca am zis ca dau cu el de pamant.
Cam asta...poop toata lumea!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
xerxe2005 spune:
Frumos te-ai mai distrat, Violeta, n-am ce spune.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
violetan spune:
Xerxe, da, asa e si cel mai distractiv a fost ca abia acu' o luna s-a spart pexalu' sub chiuveta si i-am facut iar varza pe aia de sub noi. Vorba lu' vali, sotzul meu: luna si inundatzia
poze Laurash
CarlaV spune:
Vio, la multi ani pentru ieri! Hmmm, si n-ai zis nimic, las' ca vezi tu .
Ce sa zic de vecini... bine ca va mutati .
Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Vio, la multi ani pentru ieri! Hmmm, si n-ai zis nimic, las' ca vezi tu . multumeeesc! Ce sa zic de vecini... bine ca va mutati . Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
poze Laurash
mychydutza spune:
voileta, LA MULTI ANI ! de ziua numelui.....retroactiv se accepta????? pai mai fata, te apucasi de spalat in zi de sarbatoare??????? nu stiu daca e doar o intamplare, dar mie nu mi se arata sa fac treaba cand e sarbatoare, ori ma ard la cuptor, ori ma intep.....poate aveai nevoie sa te cicaleasca cineva? eu m-am oferit de buna voie.....si nesilita de nimeni va mutati? de ce? nu va mai suporta vecinii?????
aseara am iesit pe partie si am.....dansat! era asa frumos ca-mi venea sa tzip! am baut vin fiert, cam mult, asa ca m-am scalambanit in toate felurile. am ajuns acasa transpirata toata. si am si tas o tranta prin troienele din parc, ca se chinuia sotu sa ma culeaga de pe jos. oricum a fost bestial. acu nu mai ninge da ie un pui de ger de vreo 15-20 grade.brrrrrrrrr. pe Brazuca ar trebui s-o adic aci ca ei ii "place" frigu...hihihi.
acu fac bagaje pt intoarcere......asa nu-mi place drumu sata ca e luuuuuuuuuung......nu se ofera cineva sa ma astepte in gara cu flori si covor rosu??????/
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
musso17 spune:
neatza
violeta,am patit si eu ca tine,dar ghinion fu mai mare caci am plecat de acasa,iar furtunul a evacuat toata apa in casa,de vreo doua ori...
mychy,drum bun..am ras nu gluma cu impiedicatul pe poteca,nu de altceva dar mi-am amintit si eu o faza..protagonista,euuuuu...de la o busuioaca tareee dulce.
brazuca25 spune:
Mychy daca era mai cald te asteptam yo cu covoru' roshu, da' asa... uite te astept cu flori
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 Mychy daca era mai cald te asteptam yo cu covoru' roshu, da' asa... uite te astept cu flori |
tks! e frig la capitala????????aicishea e un geruleanu de-ti ingheatza toate cele, si am tren la 9.45 diseara. . tre sa-mi iau in buzunar o ......busuioaca dulce!
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "