Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaaa.......
luna, ma bucur ca sunteti bine. te asteptam pe la "noi" dupa ce trece roiul de mosafiri.
musso, eu am zis asa.......generic.......barbata'miu la cat e de comod cred ca nici pe post de ancora nu e bunsotzul tau pe un vas de marfa? sau ce duce el cu vaporu????observi ca am si eu o curiozitate insistenta
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
musso17 spune:
am pierdut un mesaj..mdaaa
neatzaaaa
si eu ma bucur sa te citesc luna
mychy,nu'i bai ca esti curioasa,apoi nu e secret de stat...este pe tancuri petroliere,asta'i marfa:petrolul...acu vreo 7 ani a mers si pe containiere dar nu sunt asa bine platite.
mama a bagat la cuptor un crap mareeee cu lamaie si legume..yuuumyyy
CarlaV spune:
'Neata.
NINGEEEEE !
Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
am pierdut un mesaj..mdaaa
neatzaaaa
si eu ma bucur sa te citesc luna
mychy,nu'i bai ca esti curioasa,apoi nu e secret de stat...este pe tancuri petroliere,asta'i marfa:petrolul...acu vreo 7 ani a mers si pe containiere dar nu sunt asa bine platite.
mama a bagat la cuptor un crap mareeee cu lamaie si legume..yuuumyyy
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 acu a aparut de doua ori,ntz,ntz la multi ani de sf.Stefan! georgiana,mamica de mihnea |
Multumesc, georgi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Timi07 spune:
LA MULTI ANI CELOR CE-SI SERBEAZA AZI NUMELE!!!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
LA MULTI ANI DE SF. STEFAN, Stefania, Stefania de Ddanagh, Stefan de Sunflower, Stefan de First-carmen, Stefan de Andreeac.........
ma inseala memoria, sau Ghinetz avea un stefan in familie????
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
mi_a spune:
La multi ani puilor nostri cu numele Sfantului Stefan!
La multi ani mamicilor si taticilor care isi serbeaza azi onomastica!
Mihai si mami
mychydutza spune:
..scrisoarea unui copil catre Mos Craciun..
Dear Santa,
Please send me a baby brother.
Santa wrote back:
"Send me your mother..."