Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 10
mychydutza spune:
salutare!!!!!!am ajuns acasa! toate bune si frumoase, drum execelent, copil super intalegator, prieteni buni care ne-au asteptat la gara.........parfum!
oaana, am ales varianta trenului pt ca pana la vatra sunt 600 km, drum de munte.......copil mic. nu-mi place sa-mi risc pielea mai ales ca am asa o ......spaima de soselele noastre unde se intampla atatea. cu trenu e super ok pt ca e direct Buc-V.dornei, mergem la vag de dormit, am reducere ca mi-s ceferista, ma culc la un capat si ma trezesc la altu
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
Timi07 spune:
Buna ziua strumfime!
Eu sunt la lucru unde e pustiu dar n-am ce face ca nu mai am nici o zi libera.
Am fost cuminti deci Mosul a fost generos cu noi In weekend am facut cumparaturile pt bebe mic(am profitat de reduceri) si mai ales pt Sophie. Mai am cate una alta de luat dar mai e timp.
Atat de mult am asteptat zilele libere de Craciun sa ma odihnesc si acum is deprimata ca au trecut asa de iute, noroc ca joi sunt libera iar.
Sophie se lupta iar cu dintisorii cred ca se pregatesc niste canini sa atace si sper sa nu o chinuie 3 luni ca premolarii ca rezerva mea de energie e limitata si nu mai rezist la nopti nedormite.
Taica-su a fost Mos Craciun la serviciu pt colegi, e obiceiul sa ne luam cadouri intre noi (se trage la sorti iar cadourile sunt mai mult de fun) iar ea a fost Santa's little helper. Era inbracata in leggings maro cu o bluzita verde cu gluga,curea maro si jambiere si i-a dat gata pe toti, ea era magnetul nu Mosul. A fost tare dragalasa ca statea in mijloc si ii studia pe toti.
A venit Mos Craciun si la cresa, fiica-mea si-a luat cadoul de la el dupa care i-a intors spatele....n-a fost impresionata de Mos.
Vai ce lipsa de pofta de munca am.....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mi_a spune:
Hello!
Am lipsit cateva zile de pe aici din cauza de faringoamigdalita cu febra mare vreo 2 zile. Acum M are branula si ii face la 6 ore penicilina si la 12 genta. E supernervos, miorlait si eu nedormita. Febra a cedat la aproape 1 zi dupa inceperea antibioticului, dar disconfortul inca nu a trecut.
De Craciun ne-am simtit f bine. Am avut musafiri in ajun, am facut tot felul de mancaruri care mai de care mai gustoasa si mai apreciata( cum ar zice Ghinetz- alacareselaudasingur ). Desi am avut in intentie sa iau un brad mic in ghiveci pe care sa-l pun pe masa, am sfarsit prin a lua un brad mare, stufos, fara ghiveci si pe care l-am pus in mijlocul casei.M e extrem de incantat de el si sta tot timpul si il admira sau atinge globuletele. Am primit si am oferit multe cadouri, incat mi-ar fi greu sa le enumar pe toate. Am avut un Craciun atat de linistit si placut, cum nici nu mi-am imaginat!
Mychy, merci pentru sustinere si pt mesaje si ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. De la serviciu poti sa intri pe net?
Sper sa-mi fie copilul bine si sa mai am timp sa intru si de Revelion ca sa va urez toate cele bune.
Paaaaaa!
Mihai si mami
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_a Hello! Am lipsit cateva zile de pe aici din cauza de faringoamigdalita cu febra mare vreo 2 zile. Acum M are branula si ii face la 6 ore penicilina si la 12 genta. E supernervos, miorlait si eu nedormita. Febra a cedat la aproape 1 zi dupa inceperea antibioticului, dar disconfortul inca nu a trecut. Mihai si mami |
Sanatate si pupici!
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
musso17 spune:
mychy,bine ati revenit!
mia,sanatate strumfului...offf,tare greu trebuie sa fie cu branula in manutza.
Timi07 spune:
Of topic rau de tot: la sarcina asta de la mers pe jos, efort, stat turceste,cu piciarele sub mine ma doare fesa stanga, mai ales stanga (mda ma doare-n c-- si-i rau sa te doara) de-mi vine sa urlu si ranan o vreme intepenita pe loc de durere pana cedeaza un pic sa ma pot urni. Ati patit asa ceva? Banui ca-i de la coloana da nu stiu sigur, cert e ca m-am defectat de tot si de felul meu nu pot sta loculi deci trebe sa umblu.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
timi,eu n+am patit,dar o prietena da,in sensul a s+a aseyat bb pe nervul sciatic si+si misca piciorul cu mana...ma gandesc ca asta o fi.
dupa cum obervati,fii+miu mi+a umblat la calculator,soooo...pana ma prind ce tb sa fac asta e
violetan spune:
Musso, habar n-am de la ce a fost...viroza probabil, din ce a zis dr...
Mi_a, multa, multa sanatate!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
timi,spor la munca.hihihihi. sa stii ca la fel am patit si eu, de la statul pe scaun la servici. cand ma ridicam ma durea fundu,undeva sus spre noada si aveam asa o senzatie de amortzeala in solduri.parca ruginise ceva acolo. imi reveneam dupa ce faceam cativa pasi si din cauza asta mergeam leganat ca un pinguin....din cate imi amintesc era mai prin luna a 7 a.
btw, in cate sapt esti?????
mia, deci pana al urma febra aia avea o cauza serioasa.of, nici nu stii cum sa mai procedezi cand racesc: sa incerci sa tratezi acasa si sa risti sa fie ceva serios care sa se agraveze, sau sa te duci la dr de la inceput, si sa-i dea sigur antibiotc?????????
am si eu o intrebare: indemnizatia care mi-a intrat in 2o dec pe ce luna e? pe luna in curs sau pe nov? ca n-am fluturas si n-am idee.tks.
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
violetan spune:
Fetitzeleeee, help! Mai ales mamicile de baietzei. V-ati decalotat strumfii? Ca dr m-a amenintat ca dupa sarbatori sa ma duc la chirurgie cu el pt decalotare??!! si sincer si mie mi se pare ca e putin cam rosu pe acolo si nu ma lasa sub nici o forma sa-l mai decalotez eu partial dupa baitza. E drept ca de teama si de faptul ca urla de cate ori ma apropii de el nu i-am mai facut nimic in ultima vreme si ma simt vinovata. Si parerile medicilor se bat cap in cap: unii sa nu te atingi de el altii ca da...ce ziceti??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash