Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza am si eu o intrebare: indemnizatia care mi-a intrat in 2o dec pe ce luna e? pe luna in curs sau pe nov? ca n-am fluturas si n-am idee.tks. "pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera " |
esti norocoasa, cred ca sunt banii pe noiembrie ... eu inca nu i-am primit, am vazut ca mai multe mame nu au primit indemnizatia , sper sa primesc banii ca nu as vrea sa intru in Anul Nou cu minus pe card
Timi eu am avut asa dureri cum spui tu pana prin luna a cincea, apoi cand a mai crescut sarcina si s-a mai "asezat" mi-au trecut
sanatate strumfilor bolnavi
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Luna1 spune:
Mia santate multa, Timi la fel, nu am patit si nu stiu cum e.
Eu sunt fericita ca mi-a adus Mosu' camera SLR si numai cu ea la gat am stat (sau mai bine zis la ochi) pana azi cand m-am trezit virusata, sunt racita rau si ma simt de parca as fi zombi. Sper sa imi revin putin pana la rev, nu ca am face ceva interesant ca oricum suntem doar noi insa macar sa mancam si sa ne veselim.
Mychydutza am citit ceva din urma si am vazut niste poze inzapezite beton. Gata ne-am hotarat, anul viitor facem Craciun si Rev undeva in Romania la munte la zapada. Unde nu stiu, daca aveti vreun loc cu peisaj de poveste astept recomandari.
Revin va pup toate.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ioanaiub spune:
Luna, atunci te asteptam cu poze , dupa ce te faci bine
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
vio,nu stiu ce sa+ti zic,eu nu+l decalotez caci am o ...jena,nu+mi place,doar sotul se ocupa de el,dar cand e in tara.am citi si eu o gramada pe tema asta,inclin spre nedecalotare,altfel consider o dezvirginare,poate gresesc.
mi_a spune:
Xerxe, musso, violetan, mychy, Luna1, multumim pt urarile de sanatate, din fericire acum e bine. Intr-adevar, e dureros sa ai branula, stiu cum e ca in timpul sarcinii am avut zeci si dupa 2 zile deja nu mai suportam usturimile. Despre antibiotic nu stiu ce sa mai zic, ca nu m-am riscat sa-l mai tin inca o zi doar pe antitermice, cu o febra frecvent de 39 si ceva. In seara asta am obs ca i-au iesit si niste bubulite mici pe spate si pe frunte, ca o spuzeala de caldura. Ma gandesc ca a transpirat f mult cand a plans azi la dr si cred ca de-acolo i se trage. Sau poate de la faptul ca a avut febra mare?
Luna, cred ca o sa fie cam greu sa te hotarasti pt o locatie de concediu in Romania fiindca sunt foooooarte multe locuri minunate.Sanatate multa si inssanatosire grabnica, sper sa nu ia si copiii.
Mychy si Ioanaiub, eu banii pe nov i-am primit pe 13 dec pe card.
Timi, mie imi amortea piciorul drept in timpul sarcinii si ma durea in interiorul osului-asa simteam- mai ales cand ma dadeam jos din pat.
Vio, exact aceeasi problema am eu cu M. Nu ma mai lasa sa umblu si s-a lipit mai mult decat era. Mai e descoperit doar orificiul prin care face pipi. Nu stiu nici eu ce decizie sa iau, am citit atatea pareri pro si contra...
Mihai si mami
valen spune:
Eu am ratat urarile pt. Craciun insa profit acum de putin timp liber si va doresc tuturor un an nou plin de realizari alaturi de cei dragi.Luna, arunca un ochi pe cheilegradistei.ro; (este locul nostru de suflet unde ma bucur c-am reusit sa ajungem in formatie completa anul acesta).
cafera spune:
Sunt in febra despachetarilor si impachetarilor. Duminica am ajuns acasa, iar azi plecam la mama.
Va scrisesem un mesaj lungggggg si frumosssssssss cu ce am facut de Craciun, dar mi-a picat netul.
Va doresc multaaaaaaaaa sanatate si un asa cum mi-l doresc pentru mine: cu liniste, bucurii, pace sufleteasca si impliniri!
Fug la mamaaaaaaaaaaaaa...
musso17 spune:
neatza
mia,am inteles ca de la febra pot erupe niste bubite,dar trec in cateva zile...cred ca se numeste febra eruptiva...cred
cafera,distractie placuta...ce bineeee e cu mama
Timi07 spune:
Veniti la o ? Va fac de care vreti simpla neagra,espresso, cappuccino, late fara zahar sau cu zahar de care vreti brun sau alb ( Luna sa nu-mi ceri splenda ca n-am...)
Multumesc pt raspunsuri, deci strang din dinti si rabd pana trece sarcina si pe urma poate revin la normal.
Mychy sunt in saptamana 24 maaaaare cat casa ca acum cu sarbatorile am pus mai mult decat era normal (nu ca as fi fost prea subtirica inainte). Am citit ca ai fost la mama de Craciun cu familia, ce fain. Sper ca ai venit relaxata si cu bateriile incarcate pt 2009.
Mi_a ma bucur ca Mihai se simte mai bine, e atat de greu sa-i vezi pe micuti ca sufera...
Pe Sophie cred ca o chinuie caninii, are 2 mici unflaturi la baza gingiei deci maii avem de tras cateva luni pna ies. I-a crescut temperatura pana la 38.8 si ne-a tinut in concerte azi noapte. Pe la 1 dupa ce citisem,dansasem si ma jucasem cu ea si-a luat paturica si-mi zice "daddy" aratandu-mi usa....nu-mi venea sa cred ca se cere in dormitor ea care deobicei urla de parca o puneam pe cuie de cate ori incercam sa o iau la noi. A fost fericita sa stea intre noi, i-a tras cateva la taica-su si pe urma s-a concentrat pe mine. M-a dragalit, m-a pocnit, m-a ciupit pana m-am intors cu spatele la ea in speranta ca doar-doar adoarme. Ciu-ciu, s-a suit pe mine si iar a luat-o cu dragalitul,ciupitu etc si tipa foarte vesela la care bebe din burta a reactionat(cred ca la sora-sa) si mi-a luat vezica la pumni,picioare nu stiu ce da cert ce ca am simtit cum o sa fie cu doi...o sa ma cotonageasca de-o sa-mi sara capacele. Imi era si somn dar am si ras de prichindeii astia care incercau sa ma inparta sau sa se joce cu mine asa cum se pricep ei...chiar daca mai si strangeam din dinti de durere.
Acum imi pica ochii in gura de somn si-mi vine sa ma intind aici sub birou ca doar si asa n-am sefi.
Cafera distractie faina la mama, ce rasfat pe capul tau
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe