Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 12
Luna1 spune:
Of mai mia prin ce treceti si voi. Nu ati facut Ror-ul? Intreb ca sa stiu daca e posibil si cu ROR sa faca. Bine ca a erupt ca stiam ca de antibiotic e posibi sa nu erupa si sa apara complicatii. Sanatate multa.
Timi ce frumos povestesti tu de Soph si de bebe. Si eu sunt rupta, fie-mea tot cu caninii, e umflata rau dar nu se vad inca, in plus strezeste de vreo 3 ori pe noapte iar si urla rau. Daca vreau sa o iau in brate sa o mangai ma impinge si urla si mai rau. Of! Azi am trimis-o la soacra-mea ca cu raceala mea... sut terminata deja. Sophie vorbeste mai mult in engleza? Intreb ca am vazut ca zice daddy. Lis tot la stadiul de tata, tickle si mama doar cand e suparata. In schimb canta cand aude Balimory serialul ei preferat la tv, danseaza, deci inclin sa cred ca e doar lenesa si nu vrea sa zica nimic. Banuiesc ca pana la 18 ani o zice si ea ceva.
Valen am sa arunc un ochi la cheile gradistei. mersi mult. Ce mai fac fetele, nu ai mai zis nimic de ele.
Am pus ceva pozici de Craciun (facute cu camera veche) aici
Va pupic ma duc sa zac.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Luna nu pot sa vad pozeleeee
Zice si tati si uneori le si combina si iese un tady stie cuvinte si in romana si in engleza (mi se pare ca mai multe in engleza) dar tot in SOPHIANA e fluenta. Cum prinde cate un cuvant nou cum ne zapceste toata ziua. A invatat sa-l strige pe nasa-su Doru dar nu prea ii iese Doru asa ca zice si ea cum poate si cum ii iese pe moment Dodu,Doiu,Dudu si tot se tot uita la usa si intoarce manutele intrebator ca unde-i? si tot ea isi raspunde dand din cap ca nu-i. Laptele e apte, pe care ma prosteste tot timpul sa il incalzesc ca sa fie sticluta plina cand o arunca pe jos si trece un ceas pana o bea don e down, Shosho e Sophie etc.
Tu ziceai ca Lis se descurca foarte bine, parca, sa bage figurine in forme....eh Soph nu exceleaza la capitolul asta. Se descurca dar nu super-bine, in schimb a descoperit ca la cubul de la ELC si floarea trece prin gaura de la stea ....poate de-aia incearca sa bage figurinele unde nu trebe ?!?!
Ai grija de tine sa te faci bine cat mai repede. Sper ca n-ai contactat o raceala din aia care te tintuieste la pat cu 39 febra pt 3 zile ca si sotul meu. El dupa 2 saptamani inca nu-i revenit complet, a fost aproape fara grai tot timpul asta...
Mi_a sper sa treceti usor peste pojar
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
mia, pojar? pai si dr ala n-a vazut? banuiesc ca ai intrerupt antibioticul. macar bine ca a erupt, ca eu stiu ca de la antibiotic poate sa nu erupa exterior si pe interior. sper ca zic tampenii. oricum ideea e ca antibioticu e contraindicat. sanatate multa, multa, multa va doresc si sa auzim de bine.
luna, nu pot vedea poze, ma scoate in decor......poate o avea netu meu ceva...mai incerc. daca vrei loc cu zapada , feeric, linistit, cu papa bun iti recomand pensiunile turistice de pe langa Vatra. e super, super marfa! da mai ie pan' la anu'.
deci si Lis e scumpa la vorba......si noi tot la "mama" suntem, "ham" cand vedea cainele, "mau" la pisi, si.........cam atat. intelege tot da nu vorbeste. da si cand si-o da drumu.........
violeta, sa-ti spun cum a fost la noi: de la inceput dr mi-a zis sa-l tot decalotez, eu am tot uitat asa ca pe la 6 luni cand ne-am dus la control, a zis ca e fimoza(eu am zis ca e pus aiurea diagnosticu) si ca sa-l ducem la chirurg. de atunci la fiecare baie l-am pus pe tacsu sa-l tot traga de puty dupa ce-l dadeam bine cu crema de galbenele. ideea ca e reusit sa-l decaloteze partial, doar intr-o parte, si fiind in necunostinta de cauza, nu mi-am dat seama ca e decalotat si pt ca arata tare aiurea, l-am dus la chirurg. in sinea mea il "acuzam" pe tatsu' ca a tras tare si a rupt ceva acolo.n-a fost nevoie de penseta pt ca l-a decalotat cu mana. vreo 3 zile a plans la pipi. nici sange n-a dat. a gasit ceva albcios acolo inauntru , ca un inelush. pe tine ce sa te sfatuiesc......cred ca o sa-l cam doara la varsta asta....mai incercati acasa. am citit si pro si contra decalotare. si mie mi se parea un soi de dezvirginare, dar pt ca treaba era facuta pe jumatate de sotz, l-am dus la dr. eu zic ca daca nu are probleme, nu e rosu, face pipi in jet, n-are rost sa-l taiati. mai incearca acasa, cu toate ca stiu ca e greu. eu pe andrei tre sa-l belesc odata la cateva zile, si nu prea ma accepta
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
mychydutza spune:
luna , gata, le vaz. ce rochita frumoasa are donshoara ta.....si ce bine seamana cu fratioru ei.
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
Timi07 spune:
Mychy de acord Lis seamana cu Cosmin si-s frumosi amandoi.
De ce era Cosmin suparat in poza Cosmin Daria si Adelise? Tot in poza aia s-o papi pe Lis de dragalasa ce-i cum isi protejeaza pausica
Imi place rama si pozele ce le aveti in living
madabout2003 spune:
Hello!
Luna am admirat_o pe Lis! Ce mare i_a crescut perisorul!
Timi vreau si eu sa vad poze cu tine graviduta plsss!
Karli nu am avut timp sa iti spun ca m_am gandit milt la emotiile prin care a-ti trecut cu Adeluta! Bine ca totul e bine! Pupacim fetele frumoase!
Mychy nici tie nu am avut timp sa iti spun ca mi_am clatit ochii cu peisajele...si am admirat strumfu'n copaie !
Eu sunt inca la servici pt 15 minute si fug acasa la facut bagaje, plecam la munte in Pirinei cateva zile ...sa o invatam pe Emily sa schieze!
Va pup pe fiecare in parte si va urez un an plin de fericire, de bucurii, de strumfi sanatosi si voiosi!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Timi07 spune:
Mada nu prea am poze ca nu intru in ele de mare ce-s
Am fost tare ocupati in ultimul timp si am facut doar cateva poze pe care sotul n-a avut timp sa le urce (e treaba lui asta)
ah Pirinei....superbi....vacanta frumasa va dorim si va pupam pe toti trei.
Poate dupa mai trimiti poze cu voi si mai pove de Emily
Luna1 spune:
Ma bucur ca mi-ati admirat comorile. Timi Cosmin nu era suparat doar ca de obicei nu are chef de poze, nu prea sta la pozat decat cand vrea el, asa ca acolo i-am zis sa se aseze si el si a pus fata de "n-am chef". Deci daca ziceti ca seamana unul cu altul trebuie sa semene cu mine, nu?
Mychy dupa ce ti-am vazut pozele de la Vatra nu trebuie multa convingere, am sa caut si pe acolo, oricum mai e pana la anul. Probabil am sa caut si prin Maramures sa vada si al meu sot traditiile romanesti la ele acasa.
Timi Adelise e buna la bagat forme insa in ultimul timp nu o mai intereseaza jucariile bebelusesti, numai cu carutul de papusa, cu papusa in brate, ii face nani, ii da sa manance, apoi de Craciun a primit din setul Happyland casuta si fun fair-ul si se joaca cu ele mult, pune omuletii in casa, suna la sonerie la casuta, ii pune in carusel si ii invarte, of ce fata mare are mama. Iar Cosmin (ca sa imi laud ciorile pana la capat) a primit chitara de la socrii de Craciun si socrul meu care e muzician de prifesie a petrecut putin timp cu el sa-l invete ceva acorduri si mi-a zis ca e un adevarat talent, a invatat 4 acorduri intr-o zi care se pare, e nemaipomenit. Asa ca o sa-l duc la socru saptamanal sa invete chitara ca ii place. Cine stie oi fi si eu mama lui Eric Clapton si nu stiu inca.
Mada imi era dor de tine, sa aveti vacanta placuta la zapada. Poze noi cand mai vedem?
Timi da, poze cu tine graviduta vreau si eu. Vroiam sa te intreb, ce camera ai ca tare frumoase poze faci. Eu inca o studiez pe a mea, are la setari de ma doare capul, am facut pe automat si ies super insa vreau sa invat sa o folosesc si pe manual ca am inteles ca acolo sta adevaratul talent.
Cu decalotarea...am avut si eu problema asta la Cosmin, ma tot punea sa-l trag de putza. In final trageam putin cat sa nu-l doara insa asa cum scrie in carti abia dupa 3 ani s-a decalotat putza singura complet. Nu stiu ce sa zic, poate daca as fi avut inca un baiat il lasam in pace daca facea pipi normal si nu existau semne de infectie. Dar na, stiu si eu cum e cu doctorii acolo, cum baga spaima in tine.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Luna daaaaaa is frumosi copilasii ca mama lor normal si tu esti mama de Cosmin care o sa fie si mai cool decat Clapton. Io o sa ma dau mare peste cativa ani ca am cunoscut-o pe maica-sa pe net si l-am uramrit in poze cum creste si evolueaza
Minunea mea isi pune fular la gat sau un cablu daca fural n-are la indemana, ia o plasa pe mana ca Victoria Beckham si ne face cu cealalta mana bye....
Sotul e mesterul fotograf si are un Canon 40D iar Mosul a fost foarte generos anul asta cu el si i-a adus o lentila EF 50mm f/1.4 USM comandata din UK (m-am dat de ceasu' mortii cu lentila asta da a meritat sa-l vad asa de fericit) care e pt portrete. Inainte avea un Canon PowerShot care a retrogradat, e acum a mea cica dar zace acolo si aduna praf ca nu ma ating de ea.