Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, sa fii sanatoasa si sa duci sarcina super pana la 40 de saptamani

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

CRACIUN FERICIT! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Carla, sa fii sanatoasa si sa duci sarcina super pana la 40 de saptamani

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Saru' mana, asa sper si eu, desi nu m-ar deranja sa vina puiul mic cu 3 zile mai devreme. Sper numai sa nu intarzie 2 saptamani, ca sa aiba aceeasi zi de nastere ca Saby .

De cadouri chiar nu stiu cum se face, dar la noi in familie s-au pus sub brad in 24, la ora fixa. Mi-aduc aminte ca era placut in fiecare an sa astept ora la care vine Mosul, asa ca acum, la ora 7 (a Sabinei) a venit Mosul si la copiii nostri.

Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Va doresc tuturor un Craciun binecuvantat,plin de pace si de bucurie.

O,ce veste minunata
In Betleem ni se-arata
Caci a nacut Prunc
Prunc din duhul sfant
Fecioara Maria....

Sarbatori fericite!

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

N-am mai intrat de multisor ... dar nu vreau sa ratez ocazia sa va urez din suflet Sarbatori fericite, alaturi de prieteni si familie !!!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Craciun fericit la toata lumea! sa vina mosu' cu multe daruri si la cei mici si la cei mari!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

La multi ani cu bucurie, impliniri si sanatate!

Craciun fericit!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am revenit pe fuga.
Va multumesc tuturor pt intelegere si pt vorbele bune. Si pt ca nu m-ati "luat la suturi"...
In fine, pana la urma am luat un bradut natural, care mi-a placut si ne-a placut f mult, l-am impodobit astazi, o sa pun si poze cu el.
M-am simtit extrem de prost si extrem de rusinata pt tot tambalaul asta cu bradul, fata de sot, fata de voi ca v-am spus...
Karli, da, cred ca asta era, ca asta e primul Craciun un 4...anul trecut era primul Craciun in 3...acum 2 ani era Craciun in 2, cu bebe in burtica, si tot in 2 a fost si cel din 2005, l-am prins impreuna, eram la inceput, prieteni...a fost frumos. Si dupa cum vedeti de la an la an a crescut nr de persoane de Craciun... dar de anul asta, nr va ramane constant
Carla, merci
Michy...am citit ce mi-ai mai scris, si ce mi-ai mai zis in gluma, si sperai sa nu ma supar...nu ma supar, am simtul umorului, nu ma supar asa usor....
Ziceai ca incepi serviciul de la 1 ian... Bravo tie, multa bafta...NU te simti prost, stiu ca e un momemtn mai greu, toate trecem mai devreme sau mai tarziu prin asta. Eu mai stau ceva acasa, pana o pun pe picioare si pe cea mica. Si pe urma gata... Tu zici ca il lasi pe Andrei cu bunica, nu? Cum v-ati organizat, vine ea la voi 5 zile pe saptamana, un anumit nr de ore? Duci copilul acolo? Locuiti impreuna? Daca vine bunica la voi, vrea/poate veni asa multe ore, de 5 ori pe sapt? Intreb, pt a o sa ma confrunt si eu mai incolo cu treaba asta...Frumos ca ninge la voi.
Cristina, merci de felicitare...a ajuns astazi
Jadi
Violeta, x

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sarbatori fericite in familiile de strumfi! Va doresc sa aveti parte de bucurii, mincare buna si cadouri frumoase.

Noi sintem la Botosani la parintii mei, si ninge cam ca la mychy.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, papa bun si cadouri frumoase si de la noi!
Si dupa ce desfaceti cadourile si digerati bucatele, faceti si poze sa ne delectam si noi cu copii frumosi si eventual zapada.

Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput