Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 3
CarlaV spune:
'Neata, am vazut ca intrebati de Lia si Una, sunt bine amandoua, se pregatesc de sarbatori.
La mine n-au iesit socotelile cum trebuia, desi m-am apucat de bucatarit de duminica, azi voiam sa ramana doar cozonacii de facut, dar mai am o oala de sarmale de fiert si piftia o las pentru revelion. Asa ca azi nu sunt pe aici, sper sa iasa bine cozonacii, fiindca mi se par cea mai importanta parte a mesei de Craciun .
Drum bun celor care pleaca din localitate si spor la treaba celor care mai au pregatiri de facut.
Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Nu stiu daca mai apuc sa intru cat voi fi plecata la mama, asa ca va urez de acum!
Sarbatori fericite si Anul Nou sa va aduca numai bucurii!
Deni & Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Intr-o pauza d'aia de "aoleu, nu mai pot" va zic ca azi am schimbat iar saptamana .
Carla, s.15 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
X-ray spune:
craciun fericit,imbelsugat,cu multa liniste tuturor!si pofta buna!
si mie mi-e dor de simo, anya, lia, lavinia, otim, ashera, nikole, samuray-lady si alte mamici care nu au mai trecut pe la noi,mi-e dor de strumfii lor...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
salutare strumfaraie!!!!!!!
spor la treaba si sa va iasa bucatele dupa suflet!
noi suntem aproape gata si la propriu si la figurat. bucatele sunt gata, noroc cu mama, ca eu cu sormea suntem "terminate". ieri am mancat ca haplea cozonac cald si azi am crezut ca mor de durere de stomac si de rau. asta e.....ce-si face omu cu mana lui.......
in rest toate bune, s-a reintregit familia, a venit si tati, speram fara varicela......de ieri ninge intruna! s-au pus vreo 20 cm. sper sa nu ma citeasca jadi , dar e o atmosfera de poveste. va pup
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
andicu spune:
Va doresc Sarbatori Fericite, Craciun frumos, cald si linistit, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muuulta sanatate pt puii vostri, pt voi si famiile voastre!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Timi07 spune:
CRACIUN FERICIT VA DORIM!!!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
madabout2003 spune:
Va dorim un Craciun Fericit!
Sa va rasfete Mosul cu tot ce ati pus pe lista dar mai ales cu sanatate si fericire!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
violetan spune:
Craciun fericit!!!!
Test fulger: cand primim cadourile azi sau maine? Ca am o disputa cu sotul meu. ARFU
toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash