Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

miki probabilitatea e mica, dar sotul meu a facut de doua ori: cand era copil si cand eram eu insarcinata, a luat de la mine si alex. dar probabilitatea e foarte, foarte mica asa ca nu te stresa.
haine am pus foarte multe. acusisa ajunge sotul si le duce la masina. sper sa nu ne prinda zapada pe drum.
am fugit
va pup

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

michy.eu zic sa-ti primesti sotul linistita.si daca face varicela acum andrei formele sunt ,mai usoare la copiii mici si scapi pe viitor.
nico distractie placuta!ce frumos...
stefania sarbatori fericite si voua!
mosul sper sa vina cu un laptop nou(acesta decedeaza progresiv,dar are si el o varsta si merita pensionarea).dar depinde de muuuulte....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

michi, cam cum ninge? ca iar sunt stresata

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, pe mine ma ofteeeeechi rau!! Si cu varicela, spun si eu acelasi lucru: foarte, foarte rar poti face de doua ori. Mama a facut de 2 ori, de ex, dar in general cica nu poti lua decat o data varicela...io zic sa-l primesti acasa

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, ba ma oftic!!! In capitala asta poluata nu stie nici sa ninga.

Fug inapoi la bucatarie, abia astept ziua de maine sa fac cozonacii, mi-e pofta de cateva zile.

Carla, s.14 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc de raspunsuri! daca ziceati ca nu e ok, il tineam in gara pana pe 28.

fara voie, v-am ofticat!!!

jadi, ccam de sus in jos ningea, cu fulgi mari, albi, si viscolitzi!

cand vad ce frumos si ce aer curat e aici, ma gandesc ce naiba oi cauta in bucurestiul ala nasparliu.daca ar fi Dorna asta mai mare, sau daca ar exista niste perspective, mi-as lasa balta toate interesele si as migra cu catel cu purcel aici.dar cum deocamdata minista la turism e Udrea..........care cica o sa faca "rafting printre manastiri..." nicio sansa de mai bine.

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna seara ...

la noi inca nu ninge, au fost azi niste tentative dar cam asa ca in zilele babelor ...
eu am terminat cu pregatirile de Craciun, cu mancarea si acu toate celelalte, acum pregatesc baia pentru copii si maine o sa ne rasfatam, ne relaxam si ascultam colinde, toata ziua

daca nu mai intru maine va urez un Craciun Fericit si un Mos bogat, care sa va puna sub brad sanatate, bucurii si multe, multe cadouri, pentru strumfi si parinti!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi, si mie imi place mult bradut . E artificial insa nu- i din plastic, ci din panza, ecologic, astfel ca aduce mai mult a natural.

Jadi da ce- ai mama de esti asa stresata? Nu ti- au iesit cozonacii?

In ultimul timp observ ca multe suntem cam stresate, cred ca criza economica e de vina.
Si eu sunt un pic suparata ca Daria mi- a spart ecranul la iphone.

Ma gandeam la Lia ca nu ne- a mai scris de fff mult timp de Una ei. Sarbatori fericite Lia dc citesti.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

''Cand aveam 15 ani, credeam ca tatal meu era cel mai stupid om de pe pamant. La 20 de ani am fost surprins sa constat tot ce a invatat omul asta in 5 ani''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Intru sa va spun ca va doresc un

Craciun de poveste langa cei dragi voua, cu voie buna, indestulare si liniste sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Sarbatori Fericite si un An Nou bun si linistit va doresc din suflet tuturor!

Mami de Dani

Mergi la inceput