Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 5
xerxe2005 spune:
La multi ani!
Sa va aduca Mos Craciun tot ce va doriti!
Eu am trebaluit de zor zilele astea. Am facut parjoale, pui umplut cu ficat la cuptor, cozonaci, tort de mere cu blat de pandispan, bors cu carne de porc si.....ce imi place cel mai mult, salata de boeuf.
Am primit si chisca, drob si julfa de la soacra.
Acum ne odihnim.
Sarbatori fericite!
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
ioanaiub spune:
CRACIUN FERICIT!
la noi e liniste, copiii dorm, aseara erau asa de emotionati ca au adormit foarte tarziu, e drept ca i-au mai trezit si colindatorii, ca in anul acesta au fost mai multi ca niciodata, eu am fost foarte impresionata, pana tarziu in noapte rasunau colindele
copiii au fost ieri dupa-amiaza la biserica romano-catolica, cu soacra mea, David a cantat un colind in limba maghiara, l-a invatat soacra-mea, si au primit cadouri
acasa ii asteptau cadourile, sub brad, oricum David ieri toata ziua cand ne vedea cu o plasa ne intreba daca a venit mosul
Mara a primit o papusa bebelus si un carucior si aseara a fost foarte ocupata, sa o plimbe ... David, nelipsitul tren Thomas si multe alte "chestii", inclusiv un telescop (de la bunicul), asa ca acum stam toata noapte si ne uitam la luna
bineinteles ca, incantati de cadouri, au dormit cu ele in pat asa ca aseara cand sa-i dau un pupic Marei, pe intuneric, am pupat papusa .... chiar daca au adormit tarziu aseara, de dimineata la ora 7 au dat desteptarea si au imprastiat jucariile prin casa ... acum i-am culcat pentru ca dupa amiaza mergem la niste prieteni, la finutul nostru, cu cadou de Mos, ca aseara am fost "ocupati"
o sa ma uit, sa vad ce poze a facut sotul si va arat si voua bucuria copiilor mei
zapada nu avem dar avem un soaaaareee, cu dinti cred, ca inca nu am scos nasul afara, oricum termometrul de pe geam arata vreo -2 grade (la umbra )
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi, pace in casa, bucate bune pe masa, copii sanatosi si cuminti!
Monik ma bucur ca te-ai linistit. deci pana la urma ati luat bradut naturel! despre cum o sa ne aramjam cu soacramea, ea va veni la noi (asta era de la sine stabilit pt ca are caine pe care-l tine in casa si nici nu e chiar prietena la catarama cu curatenia). sper sa fie ok, sa nu faca nazuri pe parcurs, mai ales ca ea vrea sa ne mutam la ea, ca are 4 camere si noi stam in 2 de 40 mp. am eu asa un feeling ca ma va "santaja" cu treaba asta in sensu sa va zice ca nu mai poate veni si solitia sa fie sa ne mutam acolo. m-am gandit la alternativa si in caz asta: bona sau gradi! om trai si-om vedea. sanatosi sa fim ca solutii se gasesc la toate problemele.
asa, si au va "bombardez" cu neste poze de sezon....http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu2/Zapada2008#
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
musso17 spune:
la multi ani!
mychy,am vazut poze,super poza cu tati si baiatu',unul langa altul si cu pc-urile in brate...iar tu..esti elastica nu gluma..am vazut niste pozitii!!! eu in lumanare si nu ma pot ridica,dorsalul greu
mychydutza spune:
mei, pe unde sunteti??????????
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
oaana spune:
Si am vazut poze cu multa zapada,la noi abia fulguie.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
musso17 spune:
si eu sunt,n-am ce citi,ma tot plimb pe la alte scutece..n-am ce citi dar nici stare sa scriu..azi ar fi fost o zi superba daaaarr nu am primit nici un mesaj de la sot..sunt ingrijorata.
mychydutza spune:
musso, ai primit vesti?????????
noi suntem ok, ne ninge-ntruna!!!pupici