LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
creata2008 spune:
Domnul Mihaita-2 dintisori in fata, nascut la zi mare considerata pe vremuri, e haiosel-foc!! Cu gura pana la urechi, langa frumosul brad!
INcearca sa intri mai des, sa ne zici despre voi!
Citat: |
citat din mesajul lui aweya Bine v-am gasit... vad ca nu mai e agitatie mare pe aici, dar cum treburile si copilul ma solicita enorm zilele astea, doar acum mai apuc sa va citesc. Am reusit si eu in sfarsit sa mai pun cateva poze cu Mihaita al meu http://good-times.webshots.com/photo/2692895010103262312IuBfcD Ma duc la ![]() ![]() ![]() ![]() Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nemary spune:
salutare! cu mii de sciuze pt intarziere vreau sa-i urez Ellenutei LA MULTI ANI!
multa sanatate si fericire alaturi de sotz si frumoasa Eva.
si...azi am fost la Simona sa o serbatorim pe Sara care a implinit 1 anisor, copii s-au simtit f.bine impreuna, s-au certat pe jucarii si premergatoare. pozele le-a postat Miky, le-am vazut si eu acum si sunt ffff frumoase.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Am vazut si eu pozicile de la ziua Saraticii Niste scumpi toti!
Creata sar'na. Io nu prea am chef sa fiu matinala, dar vad ca thea doarme pana pe la 9-9,30 si daca o culc la 9,15.
Fetelor, deci io cred ca fac cu capul in seara asta: racneste d ma sparge!!! S-a trezit dupa 2 ore de somn si plangeeee! Cu suspine, tot tacamul! AM fost si am leganat-o de 2 ori (eu nu am mai facut asta pana acum) si a adormit la loc, dar cand o pun in patut se trezeste si iar plangeeee! Acum racneste si sus[pina, dar nu vreau sa ma mai duc la ea, chit ca am constiinta incarcata! Sa vad peste cateva minute cum se prezinta situatia! Cred ca s-a prins ca-i misto tare sa dormi la mama in brate si imi face bucata
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
nemary spune:
vazut poze cu Mihaita si Serban... wow... ce ochi au oare daca erau fete tot asa i-ar fi avut?
si imi place de ei ca nu prea ii intereseaza decat jucariile adultilor, tv-ri, dvd-uri, cabluri...
pupici
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Wow citesc despre concerte si meniuri de sarbatoare,- la concert vreau si eu, la Sting. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Si eu vreauuuu, da nu mai e nici un bilet
![](plang.gif)
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
miri_mik spune:
saratel drag si scump, mi-au ramas 20 de minute din zi sau din noapte sa-ti urez tot binele din lume! sa cresti minunata ca o orhidee pe care s-o admire toti, sa se minuneze de istetimea ta si sa-i coplesesti cu zambetul tau! LA MULTI ANI!
ashea, sa fac un raport scurt: tocma ce m-am delectat cu poze de mihaita, ioan, pupi si domn'inginer (maaaaaaaaaaaaama ce gasca se facu acolo! trupa de constanta o s-o numim ca-s nelipsiti unuld e anga altul), am salivat la turta dulce -iui-, am vazut printesele manaliei - oare cine se ascunde sub nasucul ala de animaluts pictat? plus ca fulguletul e... o minune nu alta!- poze de petrecere cu saratel, dariuta lui nemary ,care e foarte tacuta pe la noi, s i cu prietenii ei! l-am admirat si pe khalid si m-am intrebat cand au crescut copiii vostri asa de mari? parca sacha al meu tot un bebe e de vreo 7 luni... unde-i vaz pe ai vostri ce sprinteni sunt...parca incep sa-mi fac griji...
scurt, pt lauraI, eu zic sa nu-i intinzi nervii si rabdarile daca ar enevoie de somnicul de peste zi. crede-ma pe cuvant ca si seara, daca o pui la 9, ii trebuie cateva zile (3) de foiala ca sa priceapa mesajul, si-apoi adoarme, cu tot cu somnul de la amiaz. e prea devreme sa scoti o repriza de somn. parerea mea, stii tu...
nu mais tiu ce vroiam sa scriu, ma tin de ieri, p-orma d ela amiaz. am muncit azi ca negri pe plantatie sa fac curat sus ca vin musafirii poimaine. am facut sarmale (primele dupa 7 ani pe care le-am facut eu cu varza de la turci), ardei umpluti ca mi-a ramas carne si frunze numai aveam la borcan...maine muncesc si la servici de mor (5-12)deci... sa te tii, maine ii dam cu chiftele, snitele si ce-o mai fi d eprajit. plus curatenie la pisici. sufrageria ramane ultima ca e teren de razboi pt micul tarator si frac'su! a, apropos, le-am reamenajat barlogul, s-au dus razand si chicotind la somn ca le-am mai lipit chestii fosforescente pe pereti.mare fericire:) p-orma acu pe seara am "developat" niste felicitari pentru servici. le-am luat cioco sa le duc de mos si le-am scris o scrisoare carte mos craciun in sistemul nostru de relatat incidente grave:)))) ce moaca or fi facut:) dar o colega m-a sunat sa-mi multumeasca pt ca acu simte intr-adevar ca se apropie craciunul:) am facut si felicitari pt seful cel mare (de-a naibii ce sunt, daca ma da afara sa vaza ca stiu si altceva pe lume, nu numa check-in), una pt colegi, s-o pun frumos cu lipici pe un perete:)) si una pt dispatch team si duty's. m-am indragostit de ele (o sa va pun poze cu toata colectia)
acu sunt frant de frant. si maine... let's rock!
have i told you lately that i love you? all of you?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
gabrittza spune:
LA MULTI ANI ELLENUTA cu scuzele pentru intarziere.ieri dimineata am plecat la munte si am venit pe la 12 noaptea!
Elle multa sanatate iti doresc si numai impliniri alaturi de scumpa Eva!LA MULTI ANISORI SARA!si tie iti doresc ceea ce ii doresc si Dariutei mele:multa sanatate si noroc in viata!sa bucuri in continuare fiecare zi a parintilor tai!
va pup dulce!
noi (cum am mai spus) am fost la munte!!!!!!!!
am urcat cu telegondola,am fost pe partie cu saniuta(Dariei nu ia palcut deloc)am mancat ciorba de fasole in bol de paine
,l-am vazut pe mosu...Daria a fost cuminte,a ras,a papat,a dormit dar si cand se supara......nu dormea bine in scaun si daca atipea putin era maraita
apoi la intoarcere ne-am oprit in ploiesti la balci!a fost super!
si super obositor totodata.a dormit Daria o gramada in masina si apoi de cand am ajuns acasa(12.30) pana azi dimineata la 9.30!!
ce sa mai! a fost super frumos!mai am de vazut pozele cu Sara si sunt la ziLA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
miri_mik spune:
lauraI, daca "urla" cand o pui pe spate, s-ar puteasa fie dintii, din cauza pozitiei circulatia devine mai rapida in gingii, sau urechile, din acelasi motiv daca e vorba d eurechi dor infernal in pozitia culcat pe spate. ca sa fii sigura ca nu e vb de asta, ridica-i salteaua putin, sau picioarele de la pat cu o carte sau ceva. daca nu face dintr-astea in general, mai bine sa te asiguri ca e ok. febra?
(brunoa re de doua zile constant 38.7-9. maine e de mers la doctor daca nu cedeaza febra.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Deci: m-am dus si am linistit-o iar, ba chiar o daduse pe gangureala si pe zambete/rasete. Am pus-o in pat, a mai vorbit cateva minute si a luat-o de la capat cu suspine si racnete...imi vine nush ce sa-i fac!!!!! Se vede ca nu-s obisnuita cu racnete de bebe, a fost tare cuminte pana acum! Sunt sigura ca-i de la dinti, e f umflata gingia pe laterale jos (la masele, parca), dar nu am ce sa-i fac: i-am dat 2,5 ml de nurofen inainte de culcare! Si sa dorm cu ea in brate nu se poate
M-am dus si am pus-o in fund, dar vad ca s-a culcat si plange in continuare Imi vine sa ma reapuc de fumat, zau!!!
Laura Ioana spune:
Mda...in sfarsit a adormit, dupa racnete si suspine la greu, adica exact ce ar fi facut de acum 2 ore daca nu o bagam in seama de la inceput