LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pana la urma, ce dpn ai? La ce odisee esti? Te-ai inscris la noua odisee? Hai, spune-ne mai mult, ca traim alaturi de tine sarcina!

Cu mirosurile stiu cum e... groaznic!

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

buna fetelor,

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani SARA!

asteptam poze cu papusica de un anisor!

Multumesc frumos iar pentru mesajele, telefoanele si PM urile cu felicitari! Sunteti deosebite dragele mele!

am vazut poze de la serbari, cu un fulgulet mic si dulce , pe care l-a admirat si fratiorul lui si mai mic, Andrei, si cu o domnisoara fulguleata frumoasa si delicata, urmarita de surioara ei Stefania(sanatate multa Stefi)!

Felicitari Daria de kalosalina pt pasii facuti singurica!

succes cu iesitul dintucilor cat mai lin la clopoteii ce sunt un pic chinuiti acum cu aparitia lor!

eu nu sunt in stare macar sa merg dupa cadouri, sper sa reusesc sa ma mobilizez totusi pana joi..

Wow citesc despre concerte si meniuri de sarbatoare,- la concert vreau si eu, la Sting, sa vedem cum ma voi simti atunci, in feb, poate imi trec greturie, - cat despre mancaruri, am mare norc cu mama, care imi va gati la ea mare parte din chestii, ca eu abia ii fac lui baby mancarica, ma termina mirosul, in special de carne. De vreo luna nu mai mananc carne, de fapt nu prea mai pot manca mare lucru, deja am slabit aproape 2 kg. Asa a fost si la prima sarcina la inceput.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Creata Am mai rasfoit fara sa scriu la -zmeurici de iulie august 2009- unde am citit si lucruri triste..

Am uitat sa-ti spun, ti-am admirat pozele cu casuta si bradul, iar foisorul o sa fie de vis la vara, mi-o imaginez pe Mariuca ce o sa zburde pe acolo!
cum spunea si Elle, si eu visez la o casa mare, cu o camera maaare unde sa incapa si multe jucarii, cu o curte genroasa...sa vedem, in timp, cum le aranjam si noi.

LalaD am tras si eu iar cu ochiul la blogul tau, am citit si vazut lucruri frumoase, si hei, ai scris si despre noi!

Mergi la inceput

Leoaica tanara, iubirea... Deci va fi o fetita cu codite, apriga la vorba, neinduplecata si mandra in toate cele! Ah, si e de la sine inteles - frumoasa!

Multumesc mult... acum e cu dus si intors... in sensul ca nu avem o casa mare, dar nici mica. Adica Mariuca nu are o camera numai pentru joaca, pentru ca nu avem decat 2 dormitoare. Dar noi suntem innebuniti amandoi dupa aer curat, agitatie, sport si sper ca si Mariucai ii va placea sa petreaca mai mult timp afara. Si daca ar fi sa o luam de la capat, tot asa am face-o. Sau poate... in plus... o camera cu o masa de biliard si pe iarna cu masa de ping-pong, una de fitness, una de machiaj, una de vara, una de iarna si una cu piscina. A, am uitat de sauna si jacuzzi.

Acum, lasand gluma la o parte, eu sper sa vi se aranjeze lucrurile astfel incat sa puteti avea ceea ce va doriti, cum veti dori voi, mica-mare, nu conteaza. Pe noi, acum 3 ani, cand ne-am mutat, multi ne luau la misto ca ne mutam la tara, dar nu vad o viata mai buna pentru copiii nostri, in primul rand, si apoi pentru noi, decat viata in aer liber, cu posibilitati de alergare, sport, joaca si cu o gradina sa iti bucure ochiul. Deci va tin pumnii sa va iasa "ploile".

Cat despre Sting... eu am fost anul trecut la Rolling Stones. Deci se poate!! Acolo uiti de toate si de tot! NU te mai doare nimic, nu ti-e sete, nu ti-e foame, nu ti-e greata.

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Creata Am mai rasfoit fara sa scriu la -zmeurici de iulie august 2009- unde am citit si lucruri triste..

Am uitat sa-ti spun, ti-am admirat pozele cu casuta si bradul, iar foisorul o sa fie de vis la vara, mi-o imaginez pe Mariuca ce o sa zburde pe acolo!
cum spunea si Elle, si eu visez la o casa mare, cu o camera maaare unde sa incapa si multe jucarii, cu o curte genroasa...sa vedem, in timp, cum le aranjam si noi.

LalaD am tras si eu iar cu ochiul la blogul tau, am citit si vazut lucruri frumoase, si hei, ai scris si despre noi!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina, deja ii dai ciocolata? E o scumpa cum canta ea pe colinde si cum vorbeste cu telecomanda

Azi iar am culcat-o la 9,15 si a matzait doar un pic. Problema e ca, pt a o putea culca asa devreme i-am scos un somnic de dupa amiaza (facea o mie de figuri si plangea si nu voia sa adoarma, asa ca acum nu o mai pune eu la somn - nu-i prea convine si e cam suparata pe seara). Oare e bine sa procedez asa?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Intru si eu pe fugutza ca sa-i mai spun inca o data Sarei un LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! sa o mai pup inca o data virtual si sa-i urez tot binele din lume si sanatate ca-i mai buna decat toate.

Am zis inca o data pt ca azi i-am urat si personal si a si pupat-o live dar uite ca am vrut sa ii scriu si la clopotei ...

PS: Avem si niste poze proaspete de la aniversarea Sarei de azi : http://community.webshots.com/album/569329459MYjfoz?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

BUNA FETELOR!

apar si eu din neant, si stiu am de dat felicitari de implinirea unui un an, de zile de nastere, dar peste ce dau??
inca doua !! moaaama, ce fain!!

eu am disparut, am fost la bucuresti vreo 4 zile, n-am avut net vreo saptamana (si angi e in acelasi sevraj), am fost plecati pe la socri etc etc, diverse abateri de la traseu.

poze noi nu am multe , serban e in vreo doua din pozele de la Tinna (mai era la un moment dat alt bb in carucior pe langa Luca).
in rest baiatu' merge peste tot, ii place plimbaret.
si ca sa nu ma dezmint, vine craciunul, aveti aici dovezi: http://www.flickr.com/photos/monicu/3128404463/in/photostream/ si alte poze cu baiatu'

va pupam cu strungareata,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Huhurezu' de mine iti citeaza din "mama si copilul": orice e bine pentru familia copilului, e bine si pentru copil. Adica, daca voi aveti ore de culcare in jur de 10-11, e bine la 9-10, daca va treziti greu dimineata, atunci merge si 11-12 ora de culcare.

Daca imi dau eu cu parerea, eu nu cred ca o ora peste 10-10.30 e ok pentru copii mici, dupa 12 e rau si pentru adulti. Si e mai bine sa doarma un somn de 2-3 ore la pranz si sa adoarma in jur de 9, decat sa doarma pe la 4-5 si sa stea cu ochii pe pereti pana la 11.

Dar, evident, si Capraru are dreptate, depinde mult de cum iti convine si tie. De exemplu, el da prima masa la ora 7, ca inainte femeile se duceau devreme la munca. Vorbesc de cea din '84, nu asta noua. Eu si la 8 sunt chiauna, hehe!

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Alina, deja ii dai ciocolata? E o scumpa cum canta ea pe colinde si cum vorbeste cu telecomanda

Azi iar am culcat-o la 9,15 si a matzait doar un pic. Problema e ca, pt a o putea culca asa devreme i-am scos un somnic de dupa amiaza (facea o mie de figuri si plangea si nu voia sa adoarma, asa ca acum nu o mai pune eu la somn - nu-i prea convine si e cam suparata pe seara). Oare e bine sa procedez asa?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI SARA!

Sa cresti mare, sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine v-am gasit... vad ca nu mai e agitatie mare pe aici, dar cum treburile si copilul ma solicita enorm zilele astea, doar acum mai apuc sa va citesc.
Am reusit si eu in sfarsit sa mai pun cateva poze cu Mihaita al meu http://good-times.webshots.com/photo/2692895010103262312IuBfcD
Ma duc la ca orele sunt inaintate si maine ma asteapa o zi la fel de plina. Pupam toti copilasii si mamicile lor

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Am vazut poze de la ziua Sarei, foaaaarte frumos s-au distrat copiii!

Si m-a surprins domnul nostru inginero-poet!!! Nu l-am mai vazut de un car de luni in poze, si acum am ramas masca. Ce ochi mari are, si ce gene lungi!!! E ditamai flacaul, daca il vedeam in poze, fara titlu, nici nu stiam al cui e.

Oricum, am citit blog-ul, stiam de perioada fara net si de cea de vizite. Dar o precizare vreau: turta dulce ai facut-o dupa sau inainte de venirea in Bucuresti? Nu de alta, dar daca vrei sa ma supar, spune-mi ca ai facut-o inainte.

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput