Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

io de la 6 ani si 1 luna ... odata ca va face acelasi lucru la grupa pregatitare ..iar eu platesc ceva banutzi pe gradinitza asta ..de care sunt foarte multumita ..dar mai este si o conjuctura foarte favorabila ..
am gasit scoala aproape cat de cat de casa , am gasit si invatatoare buna si ce este minunat ca langa scoala este after school-ul care apartine de gradinita la care merge Luca acum si unde esteaceeasi invatatoare ..deci va merge dimineata la scoala si dupa amiaza la after school..cu acelasi cadru didactic ...

cam asta este planul acum ...dar cine stie ce se va mai intampla ..

eu am fost la scoala de la 6 ani ..si mai toti din clasa eram asa ..si nu am avut nicio problema ...
eu asa as vrea sa-l dau de la 6 ani ...si la gradinta au o programa foarte incarcata ...
eu zic ca asimileaza mai bine cu cat este mai mic .
nu stiu ..asa zic eu ...chiar am stat mul si m-am gandit ...

Andreea , scumpa ... lasa ca se vor aranja toate ..nu stiu sa-ti zic cum ..dar si eu imi faceam o gramada de griji ..si am gasit rezolvare ...doar 12 sapt???? ..pai hai in Ro ..ca aici stai 2 ani cu 85 % din salariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

D'acum cautati scoala?!...aoleu mama!
Pe Maria o dau de 6 ani la scoala, dar nu m-am gandit ca trebuie sa o inscriu de acum. Pai face la anu' grupa mare si apoi la scoala...nu?!
Noi sa fim sanatosi ca se descurca ea. Noi stam mai departe de capitala asa ca scoala de cartier ramane, nu ma lasa inima sa piarda 2 ore pe drum spre si de la scoala...

Andreea, sunt convinsa ca o sa se rezolve toate pana la urma.

Asa, sa va mai povestesc de galustile mele, care au avansat la stadiul de caprite, aia mica fiind chiar mai naravasa ca Maria. Si-a gasit o noua pasiune, pune scaune langa biblioteca, dulap, se catara pe ele si ramane atarnata acolo de unde striga disperata pana vin sa o iau...Mananca numai cu siringa, doarme putin ca sa nu ne invatam prost si vorbeste bine deja, ne putem intelege pentru ca deja face propozitii... mai ales cand vrea ea "gata, nu mai vau late!" "lasa-ma 'n pace mami!" si preferatul meu "NUUU, NU VAU SA MANC"
E tare simpatica, acum misuna in patru labe si cauta papusele din alea mici "undo fi taticu'?!" "undo fi fetitza?!" ...Avem o familie cu tot cu catel si purcel, pe langa o haita de catzei cat falanga mea de la degetul mic ...cand se pierd toti si incepe sa-i caute sa te tii.
(gata cu alea mari, alea mici cu accesorii din ce in ce mai mici sunt la putere...de obicei le scoate pantofii si ii mesteca asa ca pe guma ..dar daca intind mana si ii zic "scuipa" se executa....

Maria mi-a cerut zilele trecute rochitza de mireasa!!! A zis ca face nunta...N-am intrat in amanunte ca sa vad si cu cine...pe la Craciun mi-a explicat ca ea e "dragostita" de doi baieti, si de Gabriel si de Iosif, dar danseaza numai cu Gabriel pentru ca Iosif e prea mare (e la grupa mare ) si cu el danseaza cand o sa mai creasca...
De anul nou a scris scrisori de zor.."scriu scrisoare de iubire penru printul meu"...cand am dat sa plec din camera mi-a zis ca trebuie sa stau "ca eu scriu dar tu trebuie sa faci inimioarele!!"
Ma iau transpiratiile cand ma gandesc cat de repede creste...
Si vorbesteeee, vorbeste intr-una...chiar si in somn dar il trezeste pe John pen' ca eu sunt ocupata sa ma trezeasca Ioana din ora in ora...

Gata pauza...Maria striga de zor "mamiii, vino ca Ioana pute!"...:)
O seara frumoasa sa avem, sper sa apuc sa mai povestesc si maine...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat repejor la voi sa-mi tin "mintea ocupata", Sorin este la primul test..si-mi doresc sa fie pozitiv !
Mey eu abia am gasit gradinite si voi cautati scoli!!Eu m-am relaxat si literele si cu numerele ..noi mai avem 2.5 ani de gradi si deci timp mai mult decit suficient sa le pricepem pe toate.
Mersul la scoala de la 6 ani eu zic ca depinde de sexul copilului (fetitele sint mai constiincioase in genere) si de personalitatea copilului..Deci noua scoala de la 6 ani nu ni se potriveste..asa ca la joaca cu noi!

Luca mea deja isi face probleme despre gradinita din Ro...are vise legate numai de Ro...si incepe..
What if I will not remember to speak Romanian? The kids will say Luca doesn't know how to speak!!(si asa cintat..)..go away and come back later!

Mergi la inceput

Am trimis mesajul fara sa -l fi terminat..

Ieri vorbea singur..I am such a jerk!(de la gradi sa stiti!)
Sau aseara era la baie si se studia in oglinda cu bratele ridicate si cerceta axila.. l-am intrebat:
-Ce faci Luca??
- I want to have fur (blana) like you, guys!Why I don't have like you? Can I have later?

Gabi sanatate la amindoi!! Multumesc de complimente..Eu am facut pozele..dar pozitiile el le-a ales..Am uita sa va spun ca este bun de fotomodel si de actor ..sa vedeti cum isi da ochii peste cap si ce teatral poate sa fie!
Roxa bine ca nu ai vise insotite de cosmar!!
Cristalinule..distractie maxima la voi..Venim deja la nunta?
Ioana nu am reusit sa vad pozele..esti prea tinara pentru mamografie!!
Daria si eu miine merg la mamografia mea cea anuala Felicitari pr Giulik...vezi..ziceai ca nu este atrasa de asa ceva!
Liliana ti-a raspuns Ioana, la Luca este 7-8 Ron /zi si platim doar cind mergem (cica..)plus vreo 20 RON pt o supraveghetoare.

ma duc sa -mi tin mintea..busy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc de raspunsuri frumoase doamne. Am inteles de la Carrfour cumparam masina de facut paine.

Da, Roxi Adela vine pe 15 martie in romania cu tati, iar mami vine pe 15 mai, si stam impreuna pana pe 30 iunie. Desi as mai avea si iulie vacanta venim mai devreme ca suntem la clasa de avansati la gimnastica si nu vrem sa pierdem prea mult.

Ioana, da Adela stie sa scrie, dar ma deranjeaza ca face literele si mari si mici ca din carte, de tipar adica, nu de mana. Si scrie ca am insistat eu pe silabe, noi mergem pe drum si "spelluim". Dar nu o fortez, nu vrea nu face...si invatam cate piciare are fiecare animal, ce e ierbivor,omnivor etc,

Simona si noi facem socoteli, adunam si scadem deja, numaram pana la 100. Si socotelile tot pana la 100 sunt, dar le facem cu numaratoarea. Am gasit una frumoasa si nu se mai despartea de ea. Dar asta pentru ca vrea ea...eu nu insist cu nimic. Si are o memorie de ma uimeste. Si ea e buna la matematica...de puiul de cioara, dar nu-i place sa faca liniute si alte din astea meticuloase...asa ca probabil va scrie ca o mata.

MOnica, si Ioana nu vrea sa mearga la gradi cu Maria? A mea deja ma cearta...nu mai spune gradinita, ca eu am scoala nu gradinita....si bineinteles ca vrea sa fie mare....si eu vreau sa fiu mica.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hahaha Olivia, noi am epuizat subiectul "blanitza" si din alte zone ale corpului...dar partea mai funny a fost cand a lasat-o perplex pe maica-mea...cand ia spus ca "pisoica" ta e cu par si a mea fara par...si ca si a mea o sa fie cu par cand cresc...de s-a inrosit biata maica-mea, desi era imbracata, ca nu se dezbraca de fata cu Adela.

Tinem pumnii ptr Sorin.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Liliana sa aveti vacanta placuta!! Ati luat biletele?

eu de stres..m-am apucat sa adun toate perlele scrise aici pe dc...sint abia in 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Olivia tinem pumnii ... daca nu ai ce face ..te rog gigea gaseste si mie ceva de facut in wknd cu Luca ..mai precis duminica ...
stii tu ..cum mi-ai mai trimis ...ca nu stiu cum le gasesti tu ...
pup si sa ne dai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata frumoaselor
ieri in avantul mesajelor am dat o informatie gresita, pe fetita Elizei o cheama Florence Maria, Ponyio este numele de alint dat de Stefan Daria, modifici tu in listuta, pls? multumesc frumos
Oliv aveti vreun rezultat deja?
Liliana, distractie placuta in romania atunci, stati ceva vad.
ma duc la trebi... o zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Rox,
BlueAngel, si io eram convinsa de mersul la scoala de la 6 ani, dar Giulia s-a transformat foarte mult si zau ca acum nu sunt convinsa deloc.
Cristal, hehehe, deci junioara e mai "fioroasa" decat Maria
Kim, tinem pumnii sa vii cu vesti bune despre tati de Luca. Mey, Luca e demential
Polux, ce fain, veti fi toti 3 in vacanta acasa

De AncaMaria mai stiti ceva ???
De Dana Ema Speel ???

N-au semnat de muuult timp Amironeanu, Ina, Alice, Adema ... Rain ... sa scoatem paru` ?!

Noi raportam o seara super faina, au venit la noi doi frati, o fetita de 3,5 ani si fratele mai mare, caprele s-au dixtrat taaare bine
Io raportez ca`st umflata de la dinte si iau antibiotice deci si io ma distrez

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput