Copilasi de Iulie - August 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
BLUE ANGEL spune:
Daria , mai esti suparata ??? ca ieri nu incepusei prea bine ..
Roxi , si tu somnoroasa ?..tu macar ai o explicatie ...
mie la Codrin mi s-a rupt apa cu o sapt inainte ..asta ca sa te incurajez si io ..am sunat in stanga si-n dreapta ..ca nu stiam daca este lichidul amniotic ..sau apasa bb pe vezica
pup
szivarvany spune:
BlueAngel, sar`na de intrebare, ma lupt cu o durere si pusatie de tample Dar macar am fo` aseara la stomatologie, azi m-am programat la eco la tzatze, deci am inceput diztractzia
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Simona, intr-adevar Tudor pina acum mi se pare ca e un picut precoce - s-a intors de pe o parte pe alta la 3 luni, iar la 6 luni implinite statea foarte bine in fundulet. Dar cind citesc de alti bebei de la Mladite care deja se ridica in picioare si sunt doar cu o luna mai mari decit Tudor nu mai mi se pare asa precoce, ci doar ok... oricum in comparatie cu Stefan e mai "harnic" la achizitii, dar la greutate e la fel ca frate-su, adica categoria "balerin" - Tudor are 8 kg, iar Stefan 15,5 kg... A, si sa va fie de bine somnicul de dimineata!!
Daria - succes la eco si sa treaca si durerea de cap!
Cristalina - si eu tot faina din aia cumparam si seminte separat - de floarea soarelui, dovleac, in, susan - dar faina asta deja amestecata cu seminte e special pentru masina, plus ca e imbogatita cu nu-s ce... iar un tip de faina din asta e chiar pentru piine neagra din aia nemteasca care e super-buna! Va zic eu cum iese dupa ce o fac pe prima....
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
mey, e prea liniste pe aici si eu sunt fara chef, de aia nu intru. am intrat in panica, eu voi avea concediu postnatal numai 12 saptamani dupa care, teoretic, trebui sa ma intorc iar la munca. philip va incepe kindergaten cand ar trebui sa incep si eu munca. daca-l duc la program lung e de la 8.45 la 3 pana joi si pana la 1 vinerea, mi se pare mult pt el, apoi ar mai trebui si after school, daca-l duc la program scurt (si majoritatea scolilor e asa) ar merge 2 ore, 8.45-11 si iar after school. plus bebe care va merge la gradi, va imaginati ce scump ar fi. ideal ar fi sa-l duc pe philip la full time si pe bebe la gradi si la 3 sa ma duc sa-i iau. chestia e ca nu cred ca le-ar conveni astora la munca sa lucrez part time, basca astia sunt primii care-s dati afara (tocmai ce-am avut conedieri din nou sapt trecuta).
asa ca-s trista, plus ca philip a crescut mult, nu-mi vine sa cred ca va incepe scoala.
voi la ce varsta veti trimite copiii la scoala?
philip
19weeksbaby
mommyandreea
szivarvany spune:
Andrea, io jtiu ca sunt hormonii de vina de vezi totul asa, mai spre gri, insa sti ca totul va fi bine, pentru ca nu are cum sa nu fie bine
Cu scoala ... ioiii ... la ce balaur a devenit Giulia, deja ma ia cu fras, ea detine adevarul absolut , asa ca nu cred ca va merge la 6 ani +, tind spre 7 ani +, sa aiba timp de copilarit fara griji
g_ioana spune:
.io acu zic c-o dau la 7 ani si 2 luni la scoala din doua motive...ca trebuie musai in sistemul asta sa faca grupa pregatitoare(unde mai pui ca o mamica era ingrijorata ca daca nu-i primeste la scoala p'astia fara grupa mica)...si-i stangace...si al treilea,daca as vrea sa o dau de la 6 ani,am pierdut deja trenul,s-au facut deja listele pentru clasa I....asa ca-n toamna musai sa o inscriu!!
Hai meii Andreeap,nu fi trista, poate va mai ajuta soacra cateva luni dupa ce incepi serviciul,pana mai creste bb si se acomodeaza si Pupi..zic si io
Daria si io m-am luptat azi cu o durere de capda' mi-am revenit cu ciocoterapie si capuccino...mamaaaa ce te admir ca esti asa constiincioasa cu doctorii
mai vream sa zic ceva,da am uitat...da-s in zona daca mi-aduc aminte
szivarvany spune:
Ioana, tradu`. Cand mergi sa inscri mandra la scoala ??? Ai gasit si educatoarea ?
Eu cochetez cu o scoala generala de cartier super ok care are si program de dupa ore daca accepta invatatoarele si cu scoala po****ra de arte ...
Si nu`st deloc constiincioasa, daca eram , in noiembrie bifam toate astea.
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Ioana, tradu`. Cand mergi sa inscri mandra la scoala ??? Ai gasit si educatoarea ? Eu cochetez cu o scoala generala de cartier super ok care are si program de dupa ore daca accepta invatatoarele si cu scoala po****ra de arte ... Si nu`st deloc constiincioasa, daca eram , in noiembrie bifam toate astea. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
..pai in septembrie anu asta merg s-o inscriu pentru septembrie 2011,n-am gasit invatatoare ca inca nu mi-am intins toate antenele...si io am scoala de cartier destul de bunicica,chiar in spatele blocului...ar mai fi una de fitze,dar mai departe un pic...mai meditez..
...meii esti constiincioasa rau di tat...fatza de astia ca mine,care merg odata pe an sau la doi ani la control,ca sa nu mai spun ca mamografie n-am facut niciodata
philip spune:
daria, eu nu zic ca nu-s si hormonii, dar ai sa vezi si tu cum e, cand il vei avea pe al doilea bebelus. sarcina asta am fost tare optimista, la philip boceam una-doua, dar daca nu ma gandesc eu si nu rezolv eu problemele, cine credeti ca le va rezolva pt mine?
la o adica, imi bag picioarele in el de job, dar nici singura acasa si cu copiii de dimineata pana seara (atsa asumand ca-l mai tin pe philip un an, desi aici e greu), nu ma vad. eh, 'om vedea...
philip
19weeksbaby
mommyandreea