Copilasi de Iulie - August 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

neata..
Nu pot sa vad poze...le vad de acasa.
In we si noi shopping cu orele..
Ioana , Sorin este suspect de ..orice..:(
Eli felicitari!! Un bebe sanatos!

Deci zilele acestea va rog sa ma scuzati..sint moarta de frica...dar speram sa fie bine!
Va pup

edit Robi , Luca va fi la program scurt (dar voi plati integral, nu au pat pt el decit din toamna)...iar in toamna vedem cit va merge..Oricum mai are 2 ani si ceva de gradi..eu il dau pe Luca la 7 ani si 2 saptamini la scoala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mah nu ma mai omorati cu bagajul ala, ca de nascut io nu nasc inainte, pun pariu pe ce vreti. mandra are ideile bine puse cap la cap as zice . miercuri seara ma duc la control si vedem ce si cum. si ptr ca este asa de diferita de fra-su banui ca nu am nici un cm de dilatatie. contractii am dar in limitele normale si oricum nu le bag in seama. nu iau nici antispastice nici nimic. is tare curioasa cam cat a mai pus pe ea... sper sa se mai fi potolit totusi
Oliv sper sa nu fie nimic. oricum tinem pumnii bine de tot.
Gabitz sa va fie de bine vacanta, bine ca viroza a aparut doar la sfarsit
Danule moama, deci a inceput criza lui Vic. tin pumnii ptr nervi de fier si succese multe la dez-nervosat copchilu
ma duc sa vad poze. pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la mine. Ultimele zile inaintea furtunii, ca de sambata o iau de coada din nou. wow ce bine e sa fi in vacanta. Eu am intrat sa vad cum s-a descurcat Daria pe patine, ca si a mea ma bate la cap.

Felicitari Eli, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si cuminte iar tu sa te refaci repede.

Roxi dragut patut. Acum numai Eva mai lipseste nu-i asa?

A Ioana te rog spune-mi si mie de unde ai luat masina de facut paine si cat costa, ca ia promis sotul socrelei ...desi banuiesc ca o sa-i iasa pe nas paine cand o veni factura la curent, dar de, promisiunea e datorie curata.

Gabita (Leloo) bine ati revenit si sanatate multe la intreaga familia. Si la cat mai multi dintisori.

Olivia tinem pumnii sa fie totul bine la Sorin, de fapt sa nu fie nimic grav.
Am inteles ca il dai la gradinita de stat , se plateste acolo?Daca da cat? Ca si eu o trimit pe Adela de pe 15 martie si vreau sa o inscriu 2 luni la gradi.

Dana pupam Victorasul cel gelos. Off of rau e sa fi frate mare, cand tu de fapt esti mic. A mea are momente cand se prosteste si spune ca ea e bebe, si nu scoate nici un cuvant incercand doar prin semne sa se faca inteleasa. Ma gandesc ca daca ar avea un frate sau o surioara chiar ar vrea sa fie bebe pentru mai multa atentie...dar asa nu stiu ce-a apucat-o. Dar eu ma bucur, ca in momentele acelea e liniste in casa...

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Noi raportam o raceala...si mamosenia accentuata aferenta. (hmmm, de parca cea normala nu era de ajuns).
Mei fetele scoate fata mea perle pe banda rulanta...dar sunt asa de capsomana incat nu le scriu atunci si apoi le uit, ca doar vin altele proaspete. ultima: Dupa gimnastica mandra vrea acasa. Eu ii spun "copiii merg unde merg si parintii"...ea sta cateva secunde dupa care spune..."stai sa ma gandesc"...alte cateva secunde si continua..."nu, eu vreau acasa".

A si o declaratie de dragoste de la puiul mic...Cea mai frumoasa declaratie de dragoste de fapt scrisa: Are obiceiul sa scrie pe tablita sau pe foi toate literele, dar nu neaparat intr-o anumita ordine. Ieri vine la mine si imi spune ca uite aici scrie Te iubesc. Iar eu intreb mirata unde mami, si ea imi sibabiseste T U B S C, a se citi T(e) (i)U B(e) S C.

A stai ca am uitat alta perluta astazi...dimineata spune ingerasul, ca asa ne-a invatat tati, si la sfarsit cere de la Doamne Doamne sanatate, sa creasca mare si cuminte, etc...si de la sine putere acum cateva luni spunea....la sfarsit "si sa-mi dai o surioara", apoi a vrut un fratior...apoi a incetat nu mai voia nimic. De cateva zile spuen Doamne, Doamne da-mi si mie un fratior. Azi imi spune mie:"Mami roaga-te tu la doamne Doamne sa imi dea un fratior...ca tu ai burta mai mare"...stie de la mami ca ea a crescut in burta la mami si nenea doctorul a scos-o afara, si ca bebei cresc in burta la mamici. Bietul meu copil...cand spunea ca vrea un fratior ea credea ca Doamne Doamne il da in burtica la ea.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Raportez ca piticii si-au mai revenit, pe Tudor il tin pina spre sfirsitul saptaminii pe lapte HN si regim, Stefan a fost si el ieri pe regim, azi o sa-i mai introducem ceva alimente, dar nu l-am trimis nici azi la gradi desi ieri nu a mai avut niciun episod de voma. Sper sa-si fi revenit...Eu in schimb, desi am scapat de scaune moi, nu pot scapa de afta care mi-a aparut in gura - de asta zic ca aia au avut ceva probleme cu mincarea - ma dau insa cu solutie pentru afte si sper sa treaca si astea...

Polux - ce draguta este Adela si cum ii merge mintea! Si ea vrea deci un fraior sau o surioara...voi ati mai incercat, ca stiu ca si tu ai avut probleme...? Multi
Kim - eu nu stiu despre ce e vorba, dar iti tin pumnii sa fie totul ok! Am uitat sa-ti spun ce mi-au placut pozele de la sesiunea foto, cele cu Luca si bradutul de Craciun - tu le-ai facut?
Roxana - am vazut si eu patutul, imi place tare mult - sa-l foloseasca sanatoasa Eva! Zici ca nu se grabeste sa vina pe lume - dar care ar fi DPN-ul? Parca imi aduc aminte ca spuneai tu ceva de 15 ianuarie? Sa nu uit sa mentionez faptul ca in sfirsit te-am vazut in poze!!! Arati super, se vede ca iti prieste sarcina!
Philip - am vazut si pozele voastre de Craciun si Revelion - mama, dar ce de cadouri a primit Pupi!! Si burtica rotunjoara!

Apropos de masina de piine (btw, Polux, nu consuma chiar asa de mult ca sa arunce in aer factura la electricitate....) - mi-am adus din Austria mai multe feluri de faina - neagra, alba, cu seminte - abia astept sa le incerc, insa deocamdata am intrat la dieta - mi-am pus in gind sa slabesc 10 kg pina in mai cind ii tai motul lui Tudor...sper sa si reusesc!

Cam atit de la mine, mai revin dupa prinz...o zi buna sa avem!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim, , tinem pumnii sa nu fie niciun bai cu Sorin
Rox, asteptam vestile bune de la eco
Polux, ce fiegura e Adela Pe cand expedierea acasa ?!
Lia, baga pozele
Leloo, vazut pozele steti tare-tare frumosi, pupam dintzosul Si sanatate multa la voi !
Andrea de Pupi, cum esti ? Ce ti face burticul ?!

Restul de fete ? ... Pe unde ati disparut, tot in vacanta ?!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,mamaaa ce frig este,brr
Liliana hai ca mai facut sa rad de dimineatza cu perlele Adelutzei...io am luat masina de la carrefour,am dat 250 ron pe ea si-i modelul asta:http://www.elektroline.ro/cuptor-paine-moulinex-ow200030-p-6586.html la gradi,daca o dai la program scurt la stat nu platesti nimica,doar fondul clasei...la program lung la stat se plateste cam 9 ron pe zi..
Vivia tinem pumnii stransi sa nu fie nimic gravtie iti trimit un pupic si o imbratisare de la ieshi ca sa fi puternica si optimista pentru Sorin!
Roxi hai mei ca am glumit...daca Eva o sa fie ca mandra mea poti sa stai linistita...io mi-am facut bagajul duminica seara si luni am nascut....de fapt am impulsionat-o sa iasa ca ea nu avea nici un gand
Leeloo sunteti o familie tare frumoasa iar pozele sunt faine,se vede ca v-ati simtit tare bine in vacanta!
Meii m-ati innebunit cu scrisul literelor...de azi o trec la treaba si pe mandra...
Ieri am fost cu mandra la coafor s-o tund si din spirit de echipa m-am tuns si io...maine-poimaine merg in cluburi cu ea..tati si-a testat jucaria,io n-am fost prea impresionata de rezultat dar mandra l-a pupat,l-a laudat ca ce brutar bun este el si ce paine delicioasa stie sa faca
hai sa avem o zi bunaca a mea este tareee luuunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Felicitari Eli!
Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voioasa!

Eu am ramas in urma cu cititul, sper sa recuperez acasa (ha!).

Olivia, sanatate lui Sorin, sper sa ii dati repede de cap.
Roxi, imi place ca esti hotarata :))) si astept vestile de la control.
(eu aveam bagajul de la 6 luni facut, ca deh, ma stiam cu musca pe caciula...:)))
Ioana, si eu tot masina din aia si sunt super incantata de ea (bine ca nu mi-am luat una mai scumpa si mai smechera, ca ma atasam prea tare de ea...)
Am bagat niste cozonaci de Craciun ...mmmm...tare buni au fost. (si eu nu mananc cozonaci de obicei, ca n-au crema...hihihi)
Gabi, eu cumpar faina integrala de secara si de grau de la supermarchet si seminte la punguta...merge si asa.
Sanatate multa si spor la slabit...si eu mi-am pus in cap sa mai dau jos vreo 5 kg pana la vara...cu sport, ca eu cu dietele nu le am.
Asa ca mi-am luat un stepper, am aruncat factura si tot pen' ca nu dadusem mult pe el...si s-a stricat a doua zi...
Liliana, frumoasa declaratie! Pai Adeluta chiar stie sa scrie...bravo! Si perlele sunt super...

Maria la gradinita e la program redus si nu platim nimic, am dat pana acum fondul clasei 30 lei, am cumparat rechizitele si am dat bani pentru cadourile de Craciun.

Gata, la munca. O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
tare imi e somn azi, am dormit iar oribil azi noapte, bineinteles ca am visat din nou ca nasc... ce sa visez si eu
Ioano, asa dai cu biciu in mine.... si tu....
Gabitz eu tin pumnii pentru cele 10kg... de prin martie si eu cu tine dpn ar fi dupa 20... teoretic 29. deci inca 2 saptamani.
trebuia sa fac niste shopping azi dar cred ca ma duc dupa-amiaza....
Liliana succes la munci.. si sa va treaca guturaiul! sa inteleg ca Adela vine in romania pentru cateva luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

'Neata !!!
mai de dimneata dupa ce i-am dat lapticul lui Codrin , am adormit amandoi si am dormit pana acum ..nush ce-i cu mine !!!
Liliana , sa-ti traiasca dulceata ...este scumpa foc cu replicile ei ...
Luca nu le are cu literele ..dar e as la cifre .. te pomenesti ca o sa-i placa matematica ... ca face deja socoteli ...
Olivia , ..hai ca o sa fie bine !!!! gandeste pozitiv !!!
noi am luat masina de paine de la Alaska ..este identica cu cea de la M ..dar muult mai ieftina ... si nici nu am obs sa consume asa mul ...
in schimb mi-am mai luat o jucarie in bucatarie ...ca tot ma pun pe facut fripturele ...gratarul fara fum d la Philips ..este super...ies niste fripturici bune si ..este si ieftin ...aseara amfacut niste frigarui de berbecut si am copt si niste ardei ...
ahaa, Gabi ,...ce marisor este Tudor ...al meu nu vrea sa se rostogoleasca neam ... sta in fundulet ..asa vreo 2 min singurel ..dupa care trebuie sa-l sprijin .. . puturos si cu gura pana la urechi ..nu am vazut asa copil hlizit ..ma innebunesc dupa el ...
pupici

Mergi la inceput