Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 5
andicu spune:
Catalina, Ioana, fetelor, n-am cuvinte! Imi pare tare rau pt ce vi se intampla! Viata asta tare nu e dreapta uneori!!!
Va doresc sa va aduca 2009 ce v-a rapit 2008!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
andicu spune:
Va doresc Sarbatori Fericite, Craciun frumos, cald si linistit, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muuulta sanatate pt puii vostri, pt voi si famiile voastre!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Ioanatugs spune:
Am fost la eco, dar nu am primit nici vesti bune, nici rele, adica nu s-a putut pronunta daca e sau nu sarcina. A zis ca endometrul e mare, 17 si ceva si bine vascularizat, exista corp galben si ca poate e prea mica sarcina...Asa ca nu stiu ce sa mai cred, eu speram ca e gresit beta HCG-ul si ca azi va vedea ceva in uter, dar nu e asa...Asta e, vom vedea ce se va mai intampla!
Va multumesc pentru gandurile voastre frumoase!
miha2004 spune:
Isus se naste pe pamant si ingerii se aud cantand, e sarbatoare, e Craciun, cand totul este sfant si bun... sa va aduca mosul bucurie, dragoste si sanatate si masa-mpodobita cu de toate. CRACIUN FERICIT!
Sa aveti sarbatori fericite, liniste in suflet, sarcini usoare duse la capat, nasteri fara probleme, copii frumosi si sanatosi.
Mihaela 37+
rubia spune:
Sarbatori fericie si Anul Nou sa aduca fiecaruia ce-si doreste.
Ne mai "auzim" pe la anu' pt ca de sarbatori o sa fiu plecata si nu stiu daca mai am timp sa intru!
Pupik
carmendu spune:
catalina- sunt alaturi de tine. imi pare rau....
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
aurel_cris spune:
CATALINA ma intristat tare mult mesajul tau,iti doresc ca noul an sa fie norocos si sa ai visul implinit
IOANA sper din tot sufletul ca totul sa fie bine,ai grija de tine
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
aurel_cris spune:
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANIva doresc din tot sufletul.
Sarcini cat mai usoare si la termen
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08