Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

la noi a intrat mosul prin cosul casei si ne-a lasat cateva cadouri.
ne-a adus minunea noastra, pe Victor, ne-a adus fericire, liniste si sanatate. e tot ce ne doream.

aceleasi lucruri va doresc si eu. sa aveti sarcini usoare si la termen, sa va tineti minunile voastre in brate, sa fie sanatosi si voi sa fiti fericite alaturi de ei si de familiile voastre.
sa aveti un craciun fericit!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, imi pare tare rau, iarasi, nu e drept ce ti se intampla!
Ioana, sper sa fie alarma falsa si sunteti bine.
Fetelor, multumim pentru cuvintele, ganduri frumoase de Craciun, unii dintre noi chiar experimentam cel mai frumos Craciun din viata noastra iar altii sunt in doliu, tristete de neimaginat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

in sfarsit vin cu poze, cred.

http://community.webshots.com/album/567298376WapGZF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Cu colinde ce Craciun sa aveti un an mai bun,
Si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina!
Zurgalai de flori de ghiata sa va bucure in viata,
Mult noroc s-aveti in toate, La multi ani cu sanatate!

Bianca + bebe + Iulian

Bianca 31+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Nu am mai intrat pe forum de pe data de 18 dec. Stiam ca am multe de recuperat si am inceput cu acest capitol dar citind mesajul Catalinei de la pag 2 am simtit ca ... mor. Sincer! Cred ca iar am facut un atac de panica sau ce-o fi caci simt ceva greu pe piept si nu pot respira. Doamne, de ce oare?
Catalina, cuvintele sunt uneori de prisos! Suntem alaturi de tine!

Bianca 31+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Craciun fericit tuturor sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi. La multi ani!
Ioana iti tin pumnii si sper din suflet sa fiti bine amandoi.

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CRACIUN FERICIT

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Craciun fericit, mamicilor, taticilor, bebicilor dar si burticilor.
Julia felicitari, sa va traiasca bebicul si sa fie sanatos.
Catalina sunt alaturi de tine, iti inteleg durerea.
Ioana ma rog sa fie o eroare si sa-ti revina zambetul.
Eu trec print-o perioada trista, pana in revelion ar fi trebuit a nasc, nu a fost sa fie insa DD nu m-a ajutat nici la FIV 2,sper ca in 2009 sa nu mai plang de suparare cand impodobesc bradul, ci de fericire ca suntem mai multi.
Sarbatori fericite cu multe greturi
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna ziua,fetelor!

La apel asa cu intarziere..nu am avut semnal pana azi..am plecat din CT asa cum scriam,sunt la o casa de vacanta..pt mine de cosmar care nu se mai termina..
V-am simtit lipsa.Mult de tot si parca am simtit ca ceva nu e in regula..

Catalina,ti-am mai scris ca te-am placut..si mi-am dorit ca pentru mine sa reusesti.M-am ingrozit si am plans ca pentru copilul meu,pentru tine.Imi pare nespus de rau,si nu sunt vorbe goale.
Plang oricum si ma consum ca o fraiera de aproape 3 zile,probleme in familie,si nu asa dar urate de tot..incerc sa imi spun ca trebuie sa ma controlez,dar nu tine nici o metoda..stresul e prea mare.
cand am mai citit si despre tine,Catalina...asta mi-a pus capac, a fost totul in viata asta stupida..
Te imbratisez cu drag.ai grija de tine..si Catalina,nu esti singura,ar fi trebuit si eu sa simt pace si bucurie in suflet,pt mine ti-o spun cu mana pe inima am avut cel mai oribil si trist Craciun din viata mea..nu stiu ce va fi luni..adica nu luni ca barbatu-meu are alte prioiritati ,suntem la600km departare si cu o singura masina asa ca nu imi voi vedea medicul..cine stie ce e cu sarcina mea..sunt extrem extrem de suparata...nu mai vreau sa pun aici in zi de mare sarbatoare si mai multa tristete..
te pup,Catalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Pentru toate celelalte fete din inima v-am urat CRACIUN FERICIT!

SI IUBIRE FETELOR,pretuiti partenerii vostri daca sunt oameni buni si sufletisti..pe mine aproape m-am omorat ultimele zile ..nu mai vorbesc de sarcina..sunt extrem de trista si simt ca nu ar fi trebuit sa va scriu acum..
Miki-miki..si tu mi-ai placut,sunt fete extraordinare aici pe site dar cu unele am avut asa o legatura si simpatie aparte.Ai grija,Miki de tine si te asigur,esti mai puternica decat crezi..vei reusi sunt sigura si tu si Catalina si Ioana si multe alte fete va veti duce visul la capat!Va pup pe toate..

Ioanatugs..Ioana eu tot nu sunt convinsa de situatia ta pana nu ai o situatie clara,un eco relevant..eu cred ca nu ar trebui sa disperi inca..mult succes.azi nu pot semna ,nu mai sunt eu pur si simplu..

Mergi la inceput