Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 4
rami 73 spune:
Catalina, nu pot decat sa te imbratisez...
pozici
rami 31+ Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Ioanatugs spune:
Fetelor, din pacate si eu va parasesc, beta HCG-ul meu a scazut, desi simptomele sunt in continuare aceleasi si nu am nici o pata. Am obtinut o programare maine la eco, dar nu cred ca o sa vad ceva, sau ca vestile pot fi optimiste. Asta a fost...acum i-mi pare rau ca l-am repetat si mi-am stricat singura sarbatorile.
Va doresc sa aveti o Odisee frumoasa si la termen la toate!
Catalina2307 i-mi pare asa de rau!
elenada spune:
Ioana eu inca mai sper ca floricica ta e bine. Sper din suflet sa fie bine.
elena +8
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Catalina, scumpo
miki-miki, deci totusi tuseul vaginal nu e bun. Of ce pacat ca ai simtit-o pe propria piele si asa de crunt.
Ce-i drept si pe mine ma cam lasa simptomele . Ori am evoluat cu sarcina si se mai raresc, ori nu e bine deloc. Am incercat sa-mi fac o programare la eco, dar s-au cam inchis cabinetele pana la anul.
miki-miki spune:
Ioana sper din tot sufletul ca bble tau sa fie bine.
Moni fii optimista, simptomele te lasa pt ca ai evoluat cu sarcina. De fapt ce simptome te lasa? Greturile? Sanii durerosi?
Despre tuseul vaginal, am intrebat mai multi dr si se contrazic intre ei. Dr care fac FIV nu-l recomanda dar dr care nu stiu cu ce se mananca FIV-ul , scoliti in anii de trista amintire care nu au un ecograf in cabinet spun ca nu patesti nimic de la el. Lui Mirela1 i-a spus Dracea ca dc ajunge vreodata la urgenta sa nu permita sa i se faca tuseu vaginal. Tot dr care fac FIV interzic sexul in primul trimestru si dupa mine un tuseu vaginal e mai periculos decat sexul. A... ma gandeam sa fac eco doar 3D pe viitor, nici vaginal sa nu mai fie dar sper sa nu nimeresc peste un dr ca cel din ziua chiuretajului . M-a apasat rau pe burta , nu am mai patit la nici un ecografist asta, parca voia sa treaca prin mine cu aparatul ala.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki La anul pun de-un pui ........................ sau doi
rami 73 spune:
Ioana...nu se poate !! Of, Doamne, chiar nu e drept...
pozici
rami 31+ Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
kineta spune:
Ioanacat a scazut,poAte cine stie,o fi vre-o greseala de laborator,sa speram ca va fi bine. Catalinacuvintele sunt de prisos, . AM si eu o intrebare dintre fetele cu sarcini gemelare,care ati facut triplu test,ca mie nu mi-sa recomandat,am inteles ca nu e relevant,astept doar morfofetala,dar mai este.
13+
elenada spune:
Kinetta la sarcina gemelara nu se face bitest nici triplu test si nici amniocenteza. Si mie mi-a zis doctorul ca nu se fac si e si logic. Triplu test se face din sange. daca e sa iasa ceva rau de unde stii la care din bebelusi e problema. Unul poate fi sanatos si unul nu. La sarcinile gemelare se face doar monitorizare ecografica si atat.
Ioana sper sa vii cu vesti bune. Doamne ajuta
elena +8
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Dragele mele, scriu mai rar pt ca sunt f ocupata. Citesc doar in diagonala. BB creste si e zbenguit. Citim in continuare cu voce tare si ascultam Mozart.
Va doresc tuturor sarbatori minunate si pline de bucurie si liniste in suflet, bebelusi sanatosi si fericiti!
Ioana
Elena
Moni vrei sa vin la tine? Daca ai vreo pb aranjam aici. Se lucreaza si de sarbatori in foc continuu! 1 ora si 30 min distanta!
Bq 22+
catalina2307 spune:
Am reusit performanta ca intr-un an sa trimit la Dumnezeu trei ingeri...sper sa fie multumit.....sper ca puii mei sa fie impreuna si sa aiba grija unul de celalalt.....am pierdut nu numai puii mei....am pierdut si Craciunul....
Va doresc tot binele din lume, va multumesc si sper ca eu sa fi inchis lista tragediilor.
Sarbatori fericite.
Catalina