Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 3
elenada spune:
Catalina sunt ingrozita. Nu pot sa cred ca se intampla iar.
elena +8
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Felicitari inca o dara Julia 75! ai fost intr-adevar f curajoasa! felicitari!
Elenada felicirati pt cele 2 inimioare! sa creascsa mari si la termen!
Catalina
Moniland te astept la Gynia! iti pun o pila la dr meu!
Pupici tuturor!
Bq 22+
szivarvany spune:
Catalina, fii puternica, asa cum ai mai fost, stii ca 2009 e anul bun pt bbi
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
elenada spune:
Bq ce face bebe. Creste creste. Sa fiti sanatosi amandoi.
elena +8
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Catalina sunt alaturi de tine. Nu-mi vine sa cred ca ti se intampla asta a 2-a . Te rog, at cand te simti in stare sa-mi spui si mie ce crezi ca s-a intamplat. Te inca odata si te imbratisez.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki La anul pun de-un pui .... sau doi
miki-miki spune:
Elenada felicitari pt gemenasi. Poate o sa ai 2 fetite. Tu parca esti sora geamana a lui Moni, FIV in ac timp, eco in ac zi... gemeni
Muffi imi place f mult cum scrii, deabia astept sa revin la Odisee.
PS Eu mi-am mai revenit, cauza nenorocirii mele este tuseul vaginal nu lipsa corpului galben. La cel de-al 2-lea ecograf 3D mi-au spus ca embrionul s-a oprit din evolutie la 8 sapt si tuseul mi s-a facut la varsta asta a sarcinii. Am citit pe internet ca , corpul galben este sustinut de de HCG ( hormon eliberat de embrion). Deci este clar ca s-a intamplat ceva cu embrionul , a scazut HCG-ul si a disparut corpul galben. Data viitoare voi face tratament de sustinere cu pregnyl si utrogestan 6 sau 9 .
Va urez tuturor Sarbatori Fericite!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki La anul pun de-un pui .... sau doi
Liana30 spune:
De Craciun miracolul nasterii lui Iisus patrunde in sufletele noastre si ne face mai buni...Va doresc sa pastrati caldura sarbatorilor de iarna in sufletele voastre! Mosul sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit si Un an nou cu multe impliniri!
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
raloucoutza spune:
Urmeaza o perioada in care nu o sa mai am timp de forum. De aceea va urez si eu "Sarbatori fericite tuturor", fara peripetii, si numai impliniri in anul care vine.
multa sanatate,Nasteri la termen si usoare in 2009.
La multi ani!
16+