Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 18
miki01 spune:
Miha - Felicitari mamico draga! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa! Refacere rapida, ca ai nevoie! 
Ioanagtus, multa putere luptatoareo si DD te va ajuta! 
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Julia75 spune:
Miha, Felicitari Mamica! Sa va traiasca minunea, refacere rapida!
Ioana, imi pare foarte rau pentru pierderea ta, sa ai puterea sa reiei lupta de la capat!
Andrada.P spune:
La multi ani burtici! Sa aveti sarcini usoare in continuare, bebei sanatosi si mancaciosi si laptic sa le dati!
Ioana imi pare rau de tot, rau de tot... Nu am cuvinte! Sunt sigura ca odata si odata ai sa reusesti. Sa nu te lasi! 
Miha sa-ti traiasca bebele!
Andrada mami de
Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
muffinuta spune:
Ioana,
acum am citit,Ioana imi pare atat de rau,esti asa o fata deosebita cu un suflet de aur.nu am somn si mi-am zis asa culcata sa intru pe net..urasc vestile astea.
te pup,Ioana,ai grija mare de tine.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
fetelor,pot va rog sa va intreb ceva,am dureri abdominale jos in centru acolo unde se afla sarcina si spatele la fel..ieri am inceput sa sangerez din nou,usor mai usor nu ca joi..e ingrozitor.
aici in SA nu se gaseste no-spa,ziceau sa iau panadol..am senzatia ca nu e recomandat la sangerari..voi ce ma sfatuiti,as vrea sa inceteze contractiile astea?
va multumesc.
va pup
Muffinuta
muffinuta spune:
Miha,
nu ne cunoastem,dar ma bucur din inima pt sufletelul tau,sa ai parte numai de bucurii din partea ei!felicitari,mamico!
Muffinuta
carmendu spune:
miha- felicitari mamico. sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatoasa si fara colici.
ioana- imi pare rau. nu credeam ca o sa pierzi sarcina. tocmai de aceea nu m-am grabit sa-ti scriu nici un mesaj atunci cand ai zis ca presimti ca ceva nu e in regula. am fost optimista pentru tine, iubita.
din pacate , acelasi optimism l-am avut si in cazul catalinei
, imi pare rau pentru fiecare vis frant asa abrupt, imi pare rau pentru fiecare ingeras.
muffi- gravibinonul e un concentrat de progesteron. si din cate stiu eu, o supradoza de progesteron nu face nimic.
nospa- iti pot trimite eu din romania un colet cu cateva cutii. este indicat in sarcina.
daria- proluton depot e un alt medicament cu concentratie mare de progesteron si foarte eficint in sustinerea unei sarcini cu probleme. din pacate medicii din romania nu stiu despre el. se gaseste in turcia, germania, ungaria. merita sa incerci.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
ceciserban spune:
Muffi draga mea te cred ca e greu pentru tine departe de casa.Asa ma simt si eu aici in SUA si cu sotul plecat dar medicii de aici si asistentele sunt foarte dragute si au linie la care pot suna nonstop pentru orice intrebare.
In orice caz m-am interesat pentru tine si poti lua Panadol linistita contine paracetamol la fel ca si Tylenolul utilizat aici in SUA in sarcina.Deci poti lua fara teama te ajuta insa doar sa scapi de dureri.Asa ca eu zic sa suni doctorul cat mai curand posibil.Te pup dulce si sper sa auzim numai de bine.
Pupici tuturor !
poze
ceciserban spune:
Moni ce coincidenta si eu ma simt la fel daca nu bag papica mi tare rau daca mananc e la fel ma simt ca un balon.![]()
![]()
Asta e !Sper din suflet sa treaca cat mai repede simptomele astea desi uneori ma indoiesc
,cred ca o sa ma acompanieze
pana la sfarsitul sarcinii![]()
Pupici
poze
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Carmendumutumesc pt raspuns
Ceciserbanda,poate tu intelegi alaturi de alte fete care sunt departe de casa ce greu e sa fii printre straini..nu mai zic ca in plus nici nu pot macar vorbi sau sa ma plang si eu cuiva dc am dureri,sotul meu s-a schimbat teribil de mult,oricum nu era ingaduitor din fire,acum imi tot spune ca a fi gravida nu e o boala ,parca a innebunit il derajeaza ca am pus 3 kg,care nici nu se vad si multe alte chestii,acum imi tot repeta ca el m-a sustinut,am ce mi-am dorit,e intreaga mea responsabilitate..stiti,fetelor cum e cand nu poti impartasi aproape nimic cu cel de langa tine?Singura data cand s-a speriat a fost joia trecuta cand am sangerat atat de rau..ieri cand a inceput iar sangerarea nici nu s-a mai sinchisit..a stat aproape 8ore langa piscina,nici nu a deschis usa de la dormitor sa ma intrebe dc sunt bine..cand i-am zis ca sangerez nici nu m-a crezut..e trist,dar asta e situatia.am 2 priten aici,dar fiecare cu viata si problemele ei.
Dc ma simteam bine plecam acasa,la mama.
Nu ma compatimiti asta am ales.iar barbatii se schimba peste noapte..al meu are doi copii,30 si 25 ani..el nu a fost acolo cand cu gravideala..asa ca acum il irita orice la mine..si nu caut decat putina caldura,sa ma simt si eu iubita si protejata.
Traiesc stiti cu teama fiecare zi,vad atatea fete cu sarcini oprite in evolutie,am avut si eu una in aprilie..la aproape 3 luni..de la extaz la agonie..plus varsta mea..
asta este,
va pup.
si da,doc mi-a recomandat panadol pt dureri.
Muffinuta