Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

MIHA felicitari pt minunea de fetita!
Sa va traiasca si sa va faca deosebit de fericiti! si la anu' un fratior!
Ioana
Micky si eu am avut "intariri" de burtica, dar prin mangaiere locala s-a decontractat, (ajutat cred si de no spa)

Bq 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

bombonique merci mult de tot pentru raspuns , am mangaiat si eu, acum parca nu mai este asa tare. Cred ca a ajutat si nospa.

Micky 19+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miha felicitari mamico!Sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa,necolicioasa,iar tu mult laptic in tzitzi!

Ioana of cat de rau imi pare,ar trebui sa iei totul cu calm sa astepti o perioada in care sa mai faci ceva investigatii o laparo,o histeroscopiefata puternica sunt sigura ca cat de curand iti vei duce sarcina la capat!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Miha felicitari

Ioana imi pare rau

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARE MAMICI,NOUL AN SA NE ADUCA SANATATE SI BUCURII ,CU COPII SANATOSI SI FRUMOSI. IOANAimi pare sincer rau,dar stiu ca vei merge mai departe si pana la urma vei reusi,esti o fata deosebita,sunt alaturi de tine. MIHAsa-ti traiasca bebelusa sa fie sanatoasa

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miha sa iti traiasca fetita sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta.

Ioana sper din suflet sa iti revii si sa lupti in continuare pt a avea un bebelus. Ma rog pt tine.

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Ioana sincer imi pare foarte foarte rau,am tot sperat ca va fi bine.Sper sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe!Caci chiar si atunci cand e foarte greu EL nu ne lasa!
Cami te pupik dulce si de abia astept sa nasti sa ne arati primele poze cu bebe.
Rami ce trece timpul mai ai putin!In legatura cu poftele tale eu iubeam laptele dar acum nu mai pot sa beau imi face f rau.Dar cu vin si bere nu am incercat inca dar cine stie ce pofte o sa am?
Moni cum e burtica la doi bebe?ca la mine nu prea se vede si vroiam si eu macar oadata sa ma mandresc cu burtica mea!Stiu ca este timp si pt asta,dar voi toate stiti mai bine cum e cand astepti atatia ani un bebe.
De aceea sincer nu ma pot desparti de voi si sa plec la zmeurici ca aici ma simt in largul meu si simt ca desi am ramas natural acum Noi toate de aici traim o MINUNE!
Sa ne ajute Doamne Doamne sa ne tinem toate bebele in brate anul acesta sau cat mai curand posibil pentru aspirante!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bun venit pe lume pui mic de Miha!!!!!
Sa fii sanatosa , mancacioasa si cuminte! Miha, refacere grabnica!!!

cu

Mergi la inceput

Ioana scumpo, te pup si sunt langa tine . Ai grija si du-te maine la doctor asa cum era in program.

cu

Mergi la inceput

Ceci, burtica cu incepe deja sa creasca si nu mai intru in jeansi. La kg inca stau bine in sensul ca de cand mi-am facut testul hcg, am cu 1 kg in minus. Dar sigur o sa ajung sa am in plus 16-20 kg. Sper ca nu mai mult. In rest nu-ti pot spune prea multe ca nu stiu cum e la o sarcina cu un singur bb. Eu o sa zic ca a mea e normala . Se zice ca simptomele sunt mai accentuate la sarcinile gemelare dar nu stiu daca e asa. Daca nu mananc imi este rau, dupa ce mananc imi este rau. Dar rezist eroic.

cu

Mergi la inceput