Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 19
rami 73 spune:
Ioana, draga mea, lasa ca va veni soarele si pe strada ta...
E bine ca te-ai gandit sa mai faci niste investigatii mai amanuntite inainte de un nou FIV, sunt sigura ca la tine se poate, vei reusi SIGUR !!!
Cami, multumesc frumos !
Ce ma bucur ca e bine baietelul Valeriei ! S-a intremat super-super, deja e baiat mare !! Trebuiau sa vina si momentele fericite pentru ea. Doamne ajuta-i in continuare ! Mai spune-ne si despre tine...cum mai esti, cum stai cu pregatirile...se cam apropie momentul ! ![]()
Miha, sa-ti traiasca minunea, ai o printesa dolofana ! 
Micky, intarirea aceea a burticii este o contractie nedureroasa, si eu am inceput sa le am inca din sapt. 19. Am vazut ca aceleasi simptome le au si Buluna si Nusy. Daca nu devin dureroase, e suficient sa iei no-spa. La mine, cam de prin sapt. 25 au inceput sa-mi apara acele umflaturi tari, mai ales in partea dreapta, zici ca sunt alien.
Este uterul care se contracta, nu copilul. Deja pot face deosebirea intre o contractie si miscarile bubulinei.
pozici 
rami
33+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
zisaCami spune:
Rami despre mine nu prea am ce sa spun, ma simt perfect, nu am nici o contractie, nici o durere, nici un discomfort, dorm foarte bine, sunt super activa, merg la piscina - fac aqua gym ... singura mea problema e ca ma incalt mai greu. ![]()
De revelion m-am speriat un pic pentru ca am fost fresh pana la 5 dimineata si cand sa ma bag in pat am constatat ca aveam picioarele umflate ca niste caltabosi si 3 kg in plus fata de ziua precedenta. Din fericire, mi-am revenit repede si cu umflaturile si cu kg. In ultimele 2 luni am reusit sa nu mai iau in greutate decat 1 kg, pe care l-a luat de fapt bb. A fost singurul incident de acest gen in toata sarcina.
Desi spuneam ca nu voi cumpara nimic inainte de nastere, am fost la Kidex la inceputul lui decembrie si de atunci nu ma mai pot opri ... am cumparat aproape tot
. Inca nu realizez ca mai am atat de putin si culmea, nu am nici o emotie in ce priveste nasterea ... in schimb am emotii dupa, sper sa fac fata si sa fiu pregatita sa fiu mamica! 
Cecilia 

34 +
Inimioara mea
Radu Costin
A.M.R. 6 SAPTAMANI
dariaioanaxx spune:
Ioana- te pup si aici si te imbratisez !
Carmendu- mersi mult, o sa intreb dr. maine sa vad ce va zice, dar intai sa vedem eco cum va fi;
Muffinuta- iubita, nu esti singura cu un sot asa, si al meu are momente cand este idem ca al tau; adica imi zice , ce vrei nu tu ai mai vrut copii? si cica ti ai realizat visul, sa dea Dumnezeu sa fie bine, dar daca nu e, sa nu de mai aud de FIv....si tot asa ! cred ca are nervi ca nu mai e servit si o sa tot stea asa inca 9 luni...; referitor la sangerare, sfatul meu , intreaba dr. si fa si tu gravibinon, eu n am stiut, sunt multe fete pe forum dar am si eu doua prietene, care si au salvat sarcina cu el; se gaseste in Cipru cica si se comanda;eu n am avut decat o singura fiola si am facut o desi cand am facut o nu mi mai venea nimic maro bej, si am mai gasit o fiola la o alta fata pe forum;

tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
muffinuta spune:
Dariaioana,
stiu despre ce vorbesti..nu ma intreba cum arata bucataria,am fost obligata sa stau in pat si el a facut totul..l-a tinut 2zile..m-a si prevenit ca stresul e prea mare!!!pentru el!!!si ca nu mai poate trece prin asta..nu am voie sa zic nimic,dar stii nimic..am avut intotdeauna un corp frumos si de la atatea medicamente cum zicea Elena,am fost umflata de parca aveam 3 luni..de azi dimineata asa peste noapte m-am subtiat..e normal ?i s-a mai intamplat cuiva,tot ma gandesc asa ca un deja vu sa nu se intample iar ca in aprilie trecut cand la fel s-a oprit sarcina din evolutie..mi-au trecut Daria,durerile iar ca prin minune si nu mai sagerez doar ceva maro..aici nu poti primi medicamente,intri la alte probleme dc primesti un astfel de pachet,crede-ma..dar am inca tratament de sustinere hormonal,doctorita zicea ca nu pot face nimic..asa ca astept cu sufletul strans urmatorul eco..
Am o prietena buna de tot in Bucuresti ne cunoastem de ani buni,vreo 9..e doctorita..mi-a spus clar sa merg pe donator anonim..
imi vine sa si rad,e o figura..cica nici nu ar sta pe ganduri..as fi scutita de stres cel putin..nici nu am avut curajul sa ii spun ca am fost la al doilea FIV..
m-ar fi certat mult,tine enorm la mine si stie multe lucruri cu care nu are rost sa va plictisesc acum..
Te pup,Daria,ai grija de tine ..si multumesc.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
si ...Daria,
mult mult noroc maine la eco.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
bombonique spune:
Zisacami, felicitari pt asa o sarcina. Seamana cu a mea
. Nici eu nu am de ce sa ma plang. Singura chestie e ca mie dr mi-a zis sa nu fac baie in cada, iar tu vad ca faci aqua gym. Felicitari oricum.
. Eu doar "alerg" la banda. Mai bine zis merg repejor la banda.
Bq
24+
carmendu spune:
muffi, daria- imi pare rau sa aud ca sotii vostrii nu va sustin. eu, la cate probleme am avut cu sarcina, daca nu m-ar fi sustinut si nu ar fi fost alaturi de mine, nu stiu ce as fi facut.
bombo- n-ai voie sa faci baie in cada pentru ca e apa calda, iar caldura nu face bine (se dilata vasele de sange). aqua gym e alteceva. e rece, tonifiaza.....
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Ioanatugs spune:
Va multumesc frumos tuturor pentru mesajele voastre calduroase!
Cand s-a intamplat era sambata noaptea...si nu am fost la medic...am asteptat sa treaca...si nu vreau sa va spun cat de cumplit a fost, pentru ca nu vreau sa sperii pe nimeni. Dupa nebunia din seara respectiva sangerarile s-au oprit brusc si am crezut ca asta a fost tot, insa de azi au reinceput sangerarile si durerile si mi-e teama sa nu ajung la chiuretaj. Am sunat la Gynera si le-am spus ce-am patit, insa din pacate, azi nu mai este d-na dr. si mi-au spus sa stau in pat cu tratament...pina maine dimineata, cand ma va vedea d-na dr. Asa ca pina maine mi se pare o vesnicie....scuzati pesimismul meu...dar daca nu vorbesc cu cineva simt ca innebunesc...
rami 73 spune:
Cami, chiar ca ai o sarcina super, bravo, esti o norocoasa ! Si cu siguranta vei fi o mamica perfecta !!![]()
Ioana, dar acum te-au mai lasat durerile ? Daca nu, poti incerca si ceva injectabil (no spa+scobutil), e mult mai eficient ! Ai grija de tine. 
Fetelor, de Flori76 mai stiti ceva ? Cred ca e tare ocupata cu flacaul ei, dar tare mi-ar fi placut sa mai am vesti de la ea. ![]()
pozici 
rami
33+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
bombonique spune:
Am inteles Carmen cum e cu dilatarile, etc, dar nici la piscina nu ma lasa. Mi-a zis sa mai am rabdare un pic. Ei, asta e. Bine ca suntem bine.
Acum avem o alta pb care ne "macina".
Pb caruciorului. Am gasit la Miniblu, carucior Stokke, dar din pacate e 4000 ron. Un pic cam mult. Mamici cu experienta mi-au zis ca nu merita sa dai atatia bani pantru un timp relativ scurt. Mai ales ca sunt bebici care dupa ce incep sa mearga nu mai vor in carucior. Nu stiu ce sa mai zic.
Voi cum v-ati gandit sa faceti?
Bq
24+