Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 12
nusy spune:
La Multi Ani, fie ca 2009 sa ne aduca tuturor multa sanatate, bucurii si bebei sanatosi!

Nusy
14+
Liana30 spune:
bine v-am gasit in noul an
serbanicoooooo felicitariiiiii
ma bucur din tot sufletul..te pupppp
elenada sangerarile mele au fost de la hematoame si placenta jos inserata..statul in pat m-a ajutat mult..te puppp
Moni pupici..aa vroiam sa-ti spun..nu-s de ce dar cred ca teoria babelor io o voi da peste cap
iti spun sigur la sfarsitul lunii![]()
muffinuta muma la tine cred ca trebe sa scot
te puppp
miha2004 te puppp
nusy sa traiti bineee![]()
nikisimona pupici luptatorului.
Miky te pup.
va pup pe toatee
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Moniland spune:
Sima,
la mine cum cresc puiutii creste si diferenta. sa vedem in 15 ian cat o mai fi. Sper sa nu mai creasca prea tare cel mare ca deja are 4 zile avans fata de varsta sarcinii.
elena, am dureri de burta, am stari de voma dupa fiecare masa daca nu mananc mi se face rau, nu am arsuri stomacale, am filmulete cu bebelusii, incepe sa creasca burtica, dar tot nu realizez ca sunt
. Probabil si din cauza ca i-am asteptat 10 ani. Important e sa fie sanatosi. Poate cand incep sa miste si burta va fi mare, ma prind si eu ca sunt
.
Liana, de abia astept sa ne zici de "luptatoarea" ta. 
Enni, si eu stiu ca exista diferenta intre gemeni dar nu stiu cat de mare poate sa fie si sa fie si ok.
dariaioanaxx spune:
bine v am gasit in noul an !la mine nu e tocmai bine, azi am 6 sapt+4 zile si de aseara am ceva firisoare bejulii spre maro, inca nu pateaza dar...si pe deasupra ma mai doare si burta si mijlocul; abia marti pe 6 ar fi trebuit sa fac prima eco, sper sa fie bine , acum ce o vrea Dumnezeu, aia se va intampla !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ennni spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN PLIN NUMAI DE REALIZARI
moni mie dr. mi-a zis ca pana la o saptamana diferenta nu e problema. Eu am avut max. 5 zile diferenta intre ei, apoi cel mic a mai recuperat, acum la ultima eco dif. a fost de 4 zile. Pana pe la 20 de sapt. ambii erau in avans fata de varsta gestationala, unul cu 1 - 2 zile, celalalt cu 3 - 5 zile, apoi cel mic a ramas in urma cu 1 - 2 zile fata de varsta gestationala iar celalalt in avans cu 2 -3 zile. Si de atunci cam tot asa a ramas. Dr. a zis sa nu-mi fac probleme, ca urmare nu-mi fac ![]()
![]()
. Stai si tu linistita ca totul e ok.
Eni
30+ 
Raymond si Roland
Ennni spune:
dariaioanaxx si eu am avut firicele maronii cam in aceeasi perioada, de la cel de-al treilea embrion care se elimina, dpa ce s-a oprit in evolutie. Nu te stresa si totul va fi bine. Daca nu e rosu si nu e abundent n-ai de ce sa-ti faci griji.
Eni
30+ 
Raymond si Roland
muffinuta spune:
La multi ani,fetelor,un an extraordinar va doresc!
va scriu repede culcata..am avut un inceput de cosmar..
Multumesc tuturor pt suport si sfaturi:BiancaB,Dariaioana,Moniland,Miha2004,Liana3o,Ioanatugs..sper fetelor sa va fie bine de tot in anul acesta..
am inceput cu cosmar,ieri vroiam sa plecam la o plimbare si la toaleta din senin a inceput o hemoragie..mai ceva decat un ciclu..plus dureri ,in abdomenul inferior,in mijloc..m-a tinut toata seara..pe la 8 s-a mai domolit,curgea ca la robinet..cumplit.
azi am fost la doc,vorbisem cu ea deja si..inimioara aia micuta de leu batea..stau la pat urmatoarele zile si ma rog sa trcem cu bine..
as scrie mai mult dar mi-e extrem de incomod..
va pup pe toate fara exceptie....aveti grija de voi..Dumnezeu face minuni..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Gianina34 spune:
LA MULTI ANI! fetelor,
dariaioanaxx - trebuie sa ai rabdare si sa nu faci nici un efort cat de mic. Stiu cat ai luptat si ma bucur mult sa te intalnesc aici. Va fi bine, o sa vezi!
muffinuta - din cate stiu eu asa se intampla cand se elimina sangele din hematoamele deciduale. Este bine ca bebele a trecut cu bine peste asta. trebuie sa stai cat mai mult in pat. Pe mine m-au ajutat foarte mult injectiile cu GRAVIBINON. Intreab-ti dr si daca iti recomada trebuie sa te dai peste cat sa le gasesti desi nu se mai fabrica. Eu toate medicamentele care le-am luat atunci nu m-au ajutat mai deloc. In momentul in care am facut prima injectie cu gravibinon totul s-a schimbat; este pur si simplu miraculos.
va pup pe toate,
gianina
23+
Julia75 spune:
La Multi Ani fetelor!!! Sarcina fara probleme la toata lumea si bebei sanatosi sa aveti in Noul An!
Miha, nastere usoara, bebe sanatos iti doresc!