Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

La multi ani!! Va urez un 2009 fericit.
M-am intors si eu acasa , ceva mai optimista si cu bateriile incarcate.
Muffi am intrat special pt tine sa-ti zic sa nu mai mananci iute , nu ai voie pt ca mancarea condimentata da contractii uterine.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki La anul pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Un an nou in care sa va bucurati de bebelusii vostri - cele care deja ii aveti - si sa ii intampinati in conditii optime - cele care ii cresteti in burtica.

Deci anul asta eu chiar ma intorc aici, sa fie clar! Btw, Miki, schimba-ti semnatura, ca ne intoarcem impreuna! :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffina iti doresc multa sanatate tie si bebelusuli tau. Stai cumintica in pat si totul va fi bine. Aveti grija de voi.

Miki, Luca va doresc mult noroc si sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cat mai repede la odisee.

Pupici

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luca merci ca mi-ai atras atentia. Am modificat-o, nu stiam ce nu-ti place la ea
Ne luam de manuta si reintram aici pe taramul burticilor fericite.
Elenada multumesc.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani dragele mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Am intrat sa va urez si eu "La multi ani !", sa fim cele mai fericite mamici anul asta si sa se umple de multe, multe gravidute subiectul asta, daca se poate subiectul de "Aspirante" sa ramana gol !
Daca doriti sa-mi vedeti burtica de 31 sapt. sub bradut, sunteti invitatele mele.

Ceciserban, cum sa nu te stim, ma bucur tare mult ca ai reusit ! Intr-adevar, DD la aranjeaza pe toate...
Muffi, capul sus, va fi bine, ai sa vezi !
Miha, nastere usoara !

Va pup pe toate si Doamne ajuta in Noul An !

pozici

rami 33+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miki, Catalina, LA MULTI ANI ! si voua si sa aveti un an bun, bun pe toate planurile.
Rami, esti prea sexy, nu crezi ca exagerezi?. . Cum stai c kg acum? Vezi ca sunt cu ochii pe tine

fetelor, cred ca nu e actualizata prima pagina. Mirela1 si Maria215ro, au nascut?
Miha, tu in ce faza esti? Hai spune-ne cum esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Rami arati foarte bine. Burtica e super. Abia astept sa am si e burtica asa. Multa sanatate iti doresc tie si bebelinei tale.
Catalina sper ca toate ghinioanele tale s-au dus cu anul ce a trecut si ca anul asta iti va aduce bebelusl mult dorit.

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor,

la un scurt raport,inca nu mi-am aranjat laptopul langa pat,magazinele sunt inchise si nu a gasit barbatu-meu cablu pa la supermarket..
Elenada,Moni,fetelor multumesc,stiu ca ati avut si voi cosmarurile voastre,dar ati trecut cu bine..si la gemenuti..

Miki-Miki,merci am aflat pe pielea mea cum sta cu mancarea condimentata..dar nora a insistat..mai bine puneam dop la gura..asa tampeste sa risc..daca e intr-adevar asta motivul si sunt sanse ca la nici 10ore a inceput nebunia maro apoi a doua zi niste contractii de am cazut lata..apoi stii povestea sangerarea asta..Miki,si fii tare e usor sa spui stiu dar cred ca avem resurse in noi mai mult decat banuim.

Gianina34..multumesc..stiti fetelor a greu sa te si bucuri cum trebuie de sarcina cand traiesti si treci prin atatea emotii..

Va pup,plec repede in pat..sper pana luni sa aranjez netul in dormitor..acum tot mi se fac stiti idei ba ca ma lasa sanii.ba alta,pana la urmatorul eco tb sa invat sa ma controlez mai bine..
Sa aveti cu toate un weekend de vis!
la toata lumea,sper ca nu am uitat pe nimeni..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Rami,te-am sarit fara sa vreau..
multumesc.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput