Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Si eu am zile cand nu ma dor sanii dar faptul ca am tot facut eco ma face sa stau linistita.
Moniland spune:
A, si va anunt ca mi-a crescut burtica de nu ma mai cuprind pantalonii. ![]()
Si mi-am pus si semnatura de graviduta cu bebelusi. ![]()
cu

muffinuta spune:
Moni,
Sanii nici nu ma dor nici nu-s mai mari..
daca nu mergeam ieri la eco,vorba ta..nici nu credeam..presupun ca trebuie cumva sa accept ca se intampla in viata si lucruri extrem de bune..e leul,Moni,nici nu am curaj sa subscriu la zmeurici pana nu trec de 3 luni..inima de gaina,ce vrei![]()
A,mi-a trecut complet sangerarea,numai asa extrem de putin bej..stii ciudat inainte de a stii macar capitolul cu zmeuricile,cand mi-a aratat pe ecran doc meu embrionii de 8 celule,inante cu cateva minute de transfer,i-am zis doctorului:
"doc,they look like raspberries"erau doi..
Pupici,Moni..eu hai sa va mai zic una am fost in Knysna inainte de a pleca inapoi in CT era cred ca pe 26 dec..si seara am avut chef de ciorba de peste..sea bisquit ,stiti voi cu toate alea..si e un restaurant bun de tot..am pus blugii cu elatic,ca ceilalti nu ma mai incap de multa vreme si la drum..la masa stand am realizat ca ma"taie" burtica,acolo unde se termina elasticul..a, iesit disperata la unul din magazine cu haine pt copii ear deschis,am dat buzna(ca se racea ciorba)si nimeni inauntru..cand colo un tip pe la vreo 55-60afara vorbea la celular..intreb "do you have a scissor?" el stupefiat..eu zic I'm sorry sounds weird but I am pregnant and I need a scissor..el sa moara..what for?
"To cut my jeans.. I am pregnant and they are too tide"...am gasit o foarfeca tocita..intre timp venise si fata ,vanzatoarea..la care el..cica ai grija ai o femeie gravida in cabina de proba -stramta de numai ca era pt copii!!-tocmai isi taie blugii ca nu o mai cuprind..am ras cu lacrimi..
Asa cu jeansii taiati intr-o parte am "pus la pachet" supa si peste cat s-a putut..
Va pup.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
miha2004 spune:
Fetelor eun chiar sunt pe ultima suta de metri, maine plec la Tm si luni o scoatem pe bebita , diseara vb cu medicul la tel sa vedem daca ma internez de maine sau ma duc direct luni dimineata. Acum ma pregatesc, mi-am facut manichiura, pedichiura ma fac frumoasa pt marea intalnire. Emotiile sunt mari, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si peste o saptamana sa va spun poveste nasterii printesei mele.O sa va anunte cineva cand nasc poate chiar eu, o sa iau laptopul dar ma indoiesc ca o sa pot in primele zile.
Va pup pe toate, multumesc pentru galerie 

AMR 2 ZILE
Mihaela
38+ 

muffinuta spune:
Miha,
MULT MULT NOROC SI SANATATE TIE SI LUI BEBE!
Esti pe maini bune ,avem medici buni la TM si eu sunt timisoreanca..te pup cu drag si din inima.
Muffinuta
dariaioanaxx spune:
buna fetele- au trecut firicelele maronii bejulii, am avut o fiola de gravibinon si am facut o; acum ma gandesc de unde sa mai iau de aceea va rog foarte mult, fetele care sunteti gata sa nasteti si aveti gravibinon si nu va mai trebuie, imi trebuie si mie, o fiola , doua sau cat aveti, dau oricat ar costa !!!!!!!!
Miha - nastere usoara si bebic sanatos !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
elenada spune:
Miha nastere usoara si o bebeita sanatoasa iti doresc.
Muffi esti bestiala. sa iti tai tu pantalonii.Si de mine rade sotul cand ma urc in masina imi desfac panatlonii. Cica daca tebuie sa ies repede din masina ce fac o sa ies cu pantalonii in mana. Probabil ca asa voi iesi dar nu ii suport.
elena
+9 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Elenada,merci,dar sa stii nu-i usor deloc sa t-raiesti lan-ga a-sa- -o ---figura ca mine
da'nu te plictisesti!![]()
imi spuneti si mie fetelor,cum e cu gravibinon-ul asta,vad ca Dariaioana il foloseste?chiar dc avem tratament FIV stiti voi,gel-eu am Crinone-si progynova..in caz de probleme e asa de bun gravibinon-ul?eu am avut analizele chiar bune acum 2 zile ,hcg-ul mare...nu risti dc faci si gravibinon "on top",presupun ca,contine hormoni si iar e riscant,nu?Intreb si eu
,cineva imi zicea sa fac si eu injectia..multummesc anticipat..-
Muffinuta
bombonique spune:
La multi ani 2009! plin de bebici cuminti si mamici fericite!
Bafta multa Miha!
pupicei tuturor!
Bq
24+