Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffi = din cate am aflat de la fete de pe forum este f. bun si acest gravininon a salvat multe sarcini; este indicat in sarcinile cu risc, in primele luni, si mai ales daca apar pete si hemoragii;dar bineinteles ca la indicatia medicului se face, eu am trimis mail la dr. mea si fiinca intarzia raspunsul am sunat pe ginecologul verisoarei mele, tot de Giuli; din pacate la noi nu se mai gaeeste si mi a zis o prietena ca s ar gasii in India si se comanda; eu sper sa mai gasesc pe la fetele gravidute si care au sarcina inaintata;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, gravibinonul este un amestec de progesteron cu estrogen. A fost scos de pe piata din nu stiu ce motive. Tu nu ai nevoie de el ca ai luat progynova si iei si utrogestan sau nu stiu ce progesteron iei . Deci balanta de de hormoni e echilibrata.
Si poate la eco 2 se vad doua raspberries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

daria, ma bucur ca esti mai bine.
Miha, iti tin pumnii si sa ai o nastere usoara, usoara, si o intalnire de milioane cu bebelusa.
Bq, dar de tine nu ne mai zici nimic?

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Monilandmerci de raspunsuri..citisem ca e pe baza de hormoni gravibinon-ul..din cauza asta nu ma dumiream ,daca ai tratament nu,cum avem noi pt FIV cu hormoni si mai iei injectabil alti hormoni nu periclitezi din nou sarcina,ca din cate am citit si excesul de progesteron nu e indicat duce alte minuni...oricum eu nu as lua nimic fara a intreba doctorul..
Moni ,stii esti o figura..tot timpul am vorbit de 2 bebei..absolut tot timpul,puteam sa jur ca doc a gresit la primul eco..dar acum la al doilea cand cu drama cu sangerarea aia cumplita,doctorita care ii tinea locul doc meu mi-a facut eco vaginal..si nu se vedea prea bine..
Ah,si sa vedeti faza ca sa mai zambiti putin..era doctorita agitata de numai,avea in aceeasi zi un scandal teribil in sala de asteptare,barbatu-meu prinsese faza,eu eram in camera de transfer ET ca peste tot era ocupat..asa ca era o familie de africani,ea tipa de mama focului si se intinsese pe niste scaune din sala de asteptare,un circ cum numai astia stiu sa faca..saraca doctorita incerca sa le spuna ca nu le poate face tratament pe gratis-e clinica privata-si astia doi strigau din gura de sarpe la ea ca cica de abia au avut bani sa plateasca tratamentul-nu stiu dc era IA sau FIV-..ei venisera fara specimen..nothing..si vroiau pe gratis de la donori..va imaginati circul..
Cola peste pupaza eu asteptam cum va ziceam pe masa,ma simteam rau de tot aveam si niste ameteli ca in carusel..imi dadusem si lenjeria jos..mi-era si frig desi e cald aici sa mori nu alta..si asteptam asa sexi sa vina doctorita care a venit dupa o ora,eu credeam ca ma uitase si am trimis pe barbatu-meu dupa ea..cand colo vine si cu un set de instrumente stiti voi din alea de tortura..eu calma,"NO,please just a scan"s-a iritat frate doctorita,toata frustrarea din salon pe mine,cica sa respect doctorul..ca tre' sa vada inauntru cum sta treaba..eu nimic,calma,ce o fi o fi..am venit pt scan..ce si-o fi zis?"look another crazy"spunea ca renunta la slujba..mi-a facut hatarul adica scan-ul intravaginal,nu se vedea mare branza..apoi a incercat abdominal si supriza se vedea perfect..am vazut si inimioara,,asa ca ne-am relaxat amandoua..auzi,tuseu si alte chestii,ea habar nu avea ca aveam "pravalia "inchisa..acolo am intrebat,Moni si se vedea clar doar un bebe..cu toate presimtirile mele..si vroiam sa fiu in gasca cu voi..asa sa nu ma las mai jos..

Pupici tuturor,sa aveti o duminica super,fetelor!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Dariaioana,
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine,cred sincer ca sarcina ta e in siguranta.

Ioana,stiu cat de mult iti doresti un copil,ca noi toate..ai sa vezi vei veni marti cu fata toata zambet.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta - mersi de incurajari, sper si eu sa fie bine; ai fost tare hazlie cu povestitul cum ai stat pe masa, mi ai amintit de mine la punctie cand am stat si eu la fel, caci disparuse anestezista, fiind 1 decembrie, ziua nationala era cam lipsa de dr. si o chemasera sus, in final dupa ce statusem o jumatate de ora pe masa, tot asa sexi cum zici tu,cu toaleta facuta si inghetata tun, timp in care dr. Dracea i s a facut jena probababil si m a acoperit cu un camp steril, a venit si dr. anestezist dar nu doctora de la FIV ci un doctor de sus de la gineco, care cred ca mi a purtat noroc totusi, ca celelate 3 fete care facusera anestezia cu doctora n a reusit nici una din pacate; si sotul vazand ca dureaza mai mult ca la celelalte voia sa intre in sala sa vada ce se intampla, mi au zis infirmierele care m au luat cu masa, ca abia l au tinutsaracu era ingrijorat, ca lui ii e frica si de o injectie;

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

La multi ani si un an 2009 cu sarcini fara probleme, bebelusi sanatosi si nasteri usoare!
Ceciserban Ma bucur mult pentru tine si iti doresc sarcina fara probleme si bb sanatos! Te imbratisez cu drag!

34 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Miha, iti tin pumnii !!

Moni, nu prea ma mai simt asa sexi...dar asta sa fie buba ! Dimineata cand m-am cantarit aveam 8 kg peste greutatea mea normala. Dar o parte cred ca e si de la lichidul acumulat in tesuturi. Am observat ca atunci cand mananc mai sanatos (mai putin sarat etc.), mai scad cam 1 kg in greutate. Dar cu sarbatorile astea, cam greu sa te abtii... Fetelor, vreau sa zic ca mai nou mi s-a pus pata pe vin rosu (natural) si bere. Beau aproape zilnic cate 2-3 guri, nu ma pot abtine efectiv ! Cred ca micuta mea e ametita non stop. Uite, si acum, numai ca mi-am amintit si mi s-a facut iar pofta... eu care rar puneam gura pe alcool. In schimb un pahar de lapte il beau cu noduri...

Cami, ce mai face Valeria ? Baietelul ei e bine ?

Fetelor, conform primei pagini dupa Miha urmeaza la nascut Cami si apoi...eu si Bianca B !!... Nu-mi vine sa cred...

pozici

rami 33+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Rami ti-am admirat pozele, esti o mamica tare frumoasa!
Despre Valeria am numai vesti bune - bb e foarte bine, avea 1740 gr. pe data de 2 ian., cand am vorbit ultima data cu ea; ia cate 40 g. in greutate zilnic, suge din suzeta deja, papa cate 40 ml de laptic la o masa si cand va ajunge la 2300 gr. vor veni acasa.

34 +
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

LA MULTI ANI 2009!

Viitoare mamici sa aveti parte de copilasi sanatosi, frumosi si mancaciosi! Nasteri usoare si refaceri rapide!

Va aspteptam la Mamici prin FIV!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput