Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Moniland de ex bebicile mele la 7 saptamani una avea 1,15 cm iar cealalta 0,52 cm.Iar acum ie diferenta de vreo 40-50 de mm.Asa ca creste si cea mica repede ,repede.Imi doresc sa nu fie diferenta mare intre ele.

LA MULTI ANI TUTUROR BURTICILOR,MULTE BUCURII , MULTA SANATATE SI BINEINTELES COPII SANATOSI SI FRUMOSI.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Muffi ma bucur ca te-ai mai linistit sper sa ramai asa pana la 40 de sapt din experienta proprie iti spun ca psihicul joaca un rol important si vezi probleme acolo unde nu sunt, ai grija de tine si de minunea din burtica ta
Ceciserban bine ai venit, si sotul meu a fost 6 luni in Irak dar s-a intors cu bine, asa o sa vina si al tau nu esti singura ai un BB in burtica si timpul o sa treaca repede
Nikisimona ma bucur ca sunteti bine, copilul tau e un luptator
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikisimona spune:

carmendu...superb bebit,sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Primiti cu sorcova? Scot burta la inaintare ca sa va intre baiatul primul in case., asa e obiceiul la noi in Bucovina
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa traiti,
Īntru multi ani fericiti
Si ca pomii sa-nfloriti
Si ca ei sa-mbatrāniti
Si ca toamna cea bogata,
Fie casa-ndestulata.
Tot cu mesele īntinse,
Cu facliile aprinse.
Tare ca piatra
Iute ca sageata,
Tare ca fierul
Iute ca otelul.

La anu' si la multi ani!!!

Ceciserban felicitari, sarcina usoara si la termen, bebe sanatos si voios!
Nikisimona sa-ti traiasca voinicul si sa fiti cu totii sanatosi!
Muffinuta ai inceput cu dreptul noul an, capul sus si optimismul si mai sus, asa cum spun si fetele, lasa varsta si bucurate de fiecare secunda a acestei perioade. Trebuie sa fii OPTIMISTA! Doamne ajuta!

Dragi si frumoase burtici sa va ajute Dumnezeu sa va tineti pruncul mult dorit in brate si sa fiti sanatosi cu totii.

Bianca 32+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

La multi ani in 2009 !!!
Sa aveti un an darnic si bun, sanatate deplina, fericire maxima si abundenta absoluta!!
Ceciserban felicitari, sarcina usoara si la termen i-ti doresc!
Muffinuta felictari pentru inimioara si pentru beta HCG-ul mare, e de bine!

In ce ma priveste simt ca nu e in regula si ca e o alta sarcina oprita in evolutie. Pur si simplu simt asta, vorba Catalinei si nu vreau sa ma amgesc singura ca va fi bine. Sunt cumva impacata cu situatia si la eco din 6 ian. vom face un nou plan de bataie pentru anul acesta cu dr. mea. Voi lua o pauza de cateva luni dupa care vreau o histeroscopie si multe alte analize pentru depistarea opririi din evolutie a sarcinilor mele. Doua ET-uri si doua sarcini oprite din evolutie, arata ca ceva nu e in regula si nu voi mai face alt FIV, pina nu fac ce mi-am propus. Va doresc tuturor un an mai bun si sa ajungeti sa va tineti copilasii sanatosi in brate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ioanatugs mult succes in tot ceea ce ti-ai propus

Bianca 32+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Salut fetele frumoase in NOUL AN si va multumesc mult la toate pentru incurajari!Stiu ca de data asta va fi bine!Desi ca si Moni cateodata incanu imi vine sa cred.
Ioana eu zic sa nu-ti pierzi speranta mai ai un pic pana la eco!
Va pup dulce pe toate!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani dragutelor
Ioana eu iti tin pumnii stransi.
Moniland daca nu realizezi ca esti insarcinata inseamna ca ai o sarcina usoara asa ca e bine si asa. Eu una simt din plin ca sunt insarcinata pt ca greturile nu ma lasa o secunda sa uit.

Pupici pe burtici

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikisimona spune:

[cor LA MULTI ANI! SANATATE SI INPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!! odata cand vei sta pe ganduri si te intrebi de ce traiesti un gand ascuns i-ti va raspunde...SA SPERI,SA UITI SI SA IUBESTI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

nikisimona- multumesc

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput