Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI buluna!!!
Muffi, dar daca ai pus 3 kg pe tine, ai pus peste tot, nu? Si eu o sa creada ca te-ai ingrasat. Mai poti complota cu sotul tau sa nu le zici nimic de sarcina si le zici direct ca asa tare te-ai ingrasat si ai facut o burta de parca ai fi . Stii ca de fapt ca cea mai buna aparare e atacul. Spune-le de cum intri pe usa si o sa se uite cu mila la tine, saraca fata cat s-a mai ingrasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si legat de bebelusi nici acum nu cred ca sunt la mine in burtica. Si am 10 saptamani fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Merci,Moni,

stii e mai usor sa suferi in tacere ..de bucurat oricine o poate face cu voce tare..din cauza asta nu vreau inca sa se stie,nu am nevoie de consoleli la o adica si priviri compatimitoare.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Frumoase gravidute

fie ca anul 2009 sa va implineasca si cele mai mici dorinte, sa aveti sanatate, sarcina usoara si la termen, bebici sanatosi si multa dragoste si buna intelegere in familie.

Bianca 32+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am intrat si eu sa va urez Un An Nou cu multa sanatate, sarcini usoare fara evenimente majore, nasteri usoare si bebelushi sanatosi si cuminti.

Muffi - LASA STRESUL. Gandeste-te ca asul este in maneca ta de data asta si de tine depinde totul. Eu personal eram o pesimista notorie, de data asta m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa fiu optimista. Mi-am impus si pana acum am reusit. Hormonii o iau razna, asa cum spunea si Miha am si eu momente de plans isteric, mi se pare ca sotul sta prea mult la piata, etc. Nu mai manca condimentat, nu uita de 2L de apa min. Lasa stresul varstei la o parte ca nu e o regula, eu nasc la 39 de ani si la fel am avut stresul asta - nu e regula. Hai fii optimista zau!

Cami 31+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor,din nou!

Amzulica,merci mult de sfaturi..stresul nu e de la nastere..e de la dusul sarcinii la termen,asta e problema..plus ca voi nu stiti nu are sens sa mai pun tot felul de chestii aici..dar mi-a fost greu-greu ultima saptamana m-a pus la pamant..si nu-s eu atat de fragila..
dar se pare ca totul e OK,doctorul meu cum scriam a plecat in concediu sa mai scape cred de nebunele de la salon..adica si de mine..asa ca doctorita care ii tine locul si stie ce-s hormonii-si ea se chinuie sa aibe un copil..-m-a trimis vineri cica sa imi fac analizele..n-am mai asteptat,le-am facut deja,stiu rezultatul de o ora..mai ziceam ca lucrurile nu merg rapid in Africa..la 2 pm azi le-am facut..si rezultatul a venit,m-a sunat doc..cica e 56.000..hcg-ul..am 6s+ 2 zile..m-am uitat si pe site pare super..asa ca pot sa ma bucur si eu de Revelion.asa in caldura mare de aici.

va pup pe toate si multumesc inca o data.
Sa aveti toate o noapte de vis!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikisimona spune:

LA MULTI ANI! BURTICI SI MAMICI!

POVESTEA UNUI LUPTATOR!
nu sunt o buna povestitoare,dar incerc...am luptat cu cerul si pamantul sa am acest copil si a meritat. era 12 noaptea intram in 29 /11/2008,trecusem peste termen cu 8 zile vorbeam si ma rugam de bebit sa iasa ca sa nu fie nevoie sa-l traga doctorul de urechi afara. in aceasta seara eram relaxata si ma uitam cu tati la un film.am simtint o durere puternica iar la 3 minut alta si tot din 3 in 3.eu eram sigura ca,contractiile incep cam din 30 in 30 sau 20/20,citisem ca trebuie sa-ti iei ziare,reviste s.m.d.ajung la spital dilatatie 3. am facut ochii cat cepele...contractii din 3/3 si dilatatie 3???o sa mor m-am gandit. eu eram pregatita moral%*nastere normala fara epidurala*CEVA CALMANTE NU-MI DATI?mi-se administreaza un calmant si durerile erau mai suportabile.sotul meu constata ca monitorul ce il supraveghia pe bebe se cam balbaia...atunci el a inceput sa puna intrebari...ACUM INCEPE COSMARUL...vine doctorita la mine si i-mi explica,ca respiratia lui bebe e cam intrerupta...??...trebuie sa accept sa mi-se introduca un ac vaginal cu care sa ia sange din capul lui si sa-l trimita la lab...nici eu nu am mai auzit in viata mea...am zis sa faca tot posibilul sa fie ok bebe.au incercat,dar nu au putut...am crezut ca ma despica in jumatate,durere ca aia eu nu am mai simtit,i-mi spuneau sa nu ma misc, am crezut ca mor am avut un moment de lesin si atunci au decis cezariana. bebitul meu inspirase caca si a ajuns la plamani asta mam aflat dupa ce am incercat sa-l alaptez cand o moasa a observat ca nu respira bine si ca respiratia lui era f rapida.a stat 5 zile pe antibiotic si 20 de zile cu oxigen.am stiut de la inceput ca e un luptator...acum avem o luna + si deja radem cu gura pana la urechi si vorbim cu mami. e un copil superb...va pupic si va spun cu mana pe inima nu incetati sa sperati DANI RAFAEL, MAMI SI TATI VA PUPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dragele mele,
va urez sa aveti un an nou bun, sa nasteti la termen si sa va tineti bebelusii sanatosi in brate. la multi ani!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ceciserban, eu te stiu de pe vremuri de la aspirante!! Felicitari, ma bucur tare tare mult pt tine!! Chiar daca ai intampinat greutati, uite ca viata te-a rasplatit! Numai bine.

Fetelor, la toate va doresc multi ani si numai bine, un an nou fericit alaturi de puiutii vostri!

Mami de fetita si de baietel 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani iar multa sanatate si fericire iar anul ce vine sa va aduca tot ce va doriti bebei sanatosi si nascuti la termen.

pupici tuturor

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput