Gravidute prin FIV (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gravidutelor de gemenuti, vreau sa stiu daca intre copilasii vostri exista diferenta la dimensiuni, si cat de mare este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta- mersi; ai si tu grija de tine, punctul acela mic mic este speranta ta si trebuie sa crezi in ea ! nu te mai lua dupa semne, semnele apar, dispar si reapar si tot asa; un an nou fericit si implinit !

in 2009 sa ploua cu bebei !!!!!!!!!!!!;la multi ani !!!!!!!!

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pupici tuturor!
Un an nou plinde bucurie si plin de bebici fericiti si sanatosi!
Felicitari Muffi pt punctule! sa creasca mare si voinic!
Bravo Moni pt cei doi bb perfecti!
Felicitari Ceciserban!Sarcina minunata!
La multi ani luptatorilor din burtici si mamicilor si mai luptatoare!

Bq 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi sa nu te mai recunosc. Unde e optimismul. Sper ca anul ce vine sa iti aduca liniste sufleteasca si un bebe sanatos. Nu iti fa griji de sangerari si eu le am de o saptamana si ceva. Au fost rosii la inceput acum sunt maro inchis. Sunt fericita ca bebeii sunt ok asta e tot ce conteaza. Si eu sunt tintuita la pat dar asta e nimic nu mai conteaza atata timp cat bebeii sunt bine. Asa ca nu te mai gandi la nimeni si nimic decat la bebele tau ca el e cel mai important.
Fetelor va doresc ca anul ce vine sa va aduca multa sanatate fericire si bucurii si bebei sanatosi. LA MULTI ANI!

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Moniland,merci.am nevoie de ajutor de la voi astea cu vechime in pita,mai experimentate in ale gravidelii

Bombonique

Elenada..s-a dus baba cu colacii,nici un optimism,acum ca se apropie stii perioada mai dificila cu asteptare,stres,basca problemele personale..dar imi revin eu,sunt luptatoare,toti in famelia mea sunt la fel..e grozav sa ai gemeni,stiu a e cu risc,dar am sperat ca intru si eu in gasca..dar nu ma plang unu si bun..

Dariaioana,multumesc..

Asta este,am facut schimbari de planuri de ultim moment,mergem azi in loc de un restaurant la niste prieteni,ii plac mult de tot,habar nu aveau ca suntem in CT asa ca ne-au invitat pronto..cand ma vede iar gravida..nu stiu cum e la voi,dar eu am pus 3kg si ceva basca ditamai burtica de la medicamente zicea doctorul..arat ca in trei luni..si as vrea terbil sa nu o arat inca..pana nu-s asa mai sigura pe mine..pe la vreo 3 luni..
la toata lumea,fara diferentieri si un an 2009 ex-tra-or-di-nar!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

La multi ani tuturor, un an nou fericit, plin de bucurii si implinirea dorintelor.

muffi si celelalte fete care aveti scurgeri sau pete maronii, si eu am avut la un moment dat pe la vreo 8 - 10 saptamani. Mie mi-au transferat 3 embrioni si s-au prins toti 3, insa pe la 6 saptamani unul s-a oprit in evolutie si dr. a zis ca petele sunt de la acel embrion care se elimina. Poate e la fel si la voi. Nu va stresati, important e ca bebeii sunt bine.

moniland intre puiutii mei tot timpul a fost o mica diferenta de dezvoltare, cam de 2- 3 zile, si acum e la fel. Unul e mai mare decat celalalt, dar dr. a spus ca nici nu puteau fi la fel oricum.

tuturor

Eni 30+ Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

gravidutelor am intrat sa va urez;un an nou fericit plin de bucurii si impliniri, sarcini usoare si bebici sanatosi...
sper sa vin si eu in curand la voi la odisee ..
la multi ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

brunadria te asteptam cu mare drag.
Muffi, intre prieteni nu poti decat sa ai un Revelion frumos.
Enni, multumesc si la mine masuratorile arata o diferenta de 3 zile, dar se vede f. bine cu ochiul liber aceasta diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Moni
M-am tot uitat la cei mici,bebeii tai,Moni sunt atat de frumosi amandoi,ma topesc cand ii vad ma gandesc ce trebuie sa simti tu,doua inimioare inocente ,doua vieti ce bat la usa..
si da, prietenii sunt importanti..numai ca si ei sunt un pic pesimisti data trecuta imi repetau intr-una asteapta sa vezi pana treci de 3 luni..si am avut ghinion si eu si sarcina mea..acum nu stiu cum sa ascund sarcina,ma tot uit prin dulap dar nimic nu"cade " bine..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

La multi ani!
Sa avem in 2009 numai sarcini usoare, la terman si nasteri usoare de tot. Iar bebelusii nascuti in 2009 sa fie sanatosi, frumosi si norocosi.

Si ... hai noroc

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
15+

Mergi la inceput