Gravidute prin FIV (29)
Raspunsuri - Pagina 8
miha2004 spune:
Slaba activitate pe aici, ce e cu voi va pregatiti pt revelion?
Eu sunt bine, stau cumintica mai mult in pat pt ca am inceput sa simt firul de la cerclaj cum ma tine daca stau in picioare sau in fund, sper sa tina inca 5 zile sa-l scoatem in timpul cezarienei.
In rest sunt total nepregatita pt nastere in sensul ca nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni si trebuie sa nasc. Tin minte ca cele care au nascut deja erau nerebdatoare sa nasca eu in schimb nu mai vreau sa nasc, nu stiu de unde mi se trage dar cum imi zice cineva ca mai un pic si nasc ma enervez rau de tot, imi strica ziua. Am devenit extrem de emotiva, plang din orice nu ma mai pot uita la tv fara sa plang chiar daca e de bine sau de rau iar sotul meu nu poate sa plece nici pana la cumparaturi fara sa plang eu, incurcati hormoni am.
Multi 
Mihaela
37+ 

Liana30 spune:
mihaaaaaaaa stai fatooooo linistitaaa..ca mai ai
nasti cand am zis io..te puppp
va pup pe toate .
Sarbatori fericite!!!
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
elenada spune:
fetelor pe unde ati disparut?
Liana ce faci cum te simti? Parca tu ziceai ca ai probleme cu sangerarile. Tu de la ce le ai?
elena
+9 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Dragelor,
pe unde umblati?
pregatiri intense pe Revelion?
Sper ca toate sunteti ok (si bb-ii de asemenea, de fapt ei sa fie bine), si vom incepe noul an cu bine!
Bq
23+
ceciserban spune:
Sarbatori fericite tuturor !Stiu ca nu ma cunoasteti majoritatea dintre voi,dar veteranele cred sau cel putin sper ca isi mai aduc aminte de mine.Nu am mai scris de foarte mult timp pentru ca in urma FIV-ului nereusit de la sfarsitul lui 2005 viata mea s-a schimbat la 180 de grade.Am cazut in depresie,sotul nu a fost tocmai alaturi de mine ,el considerand ca se poate refugia in munca si ca asta e trebuie sa accept ca nu vom avea copii niciodata.Intre timp el s-a reorientat catre alte tarmuri intelegeti ce vreau sa zic ceea ce va fost prea mult pt mine.A urmat divortul foarte dureros caci de la 18 ani eram impreuna-eu am 32 acum-,am plans m-am necajit logic am ajuns f slaba ,dupa care am apelat din nou la Dumnezeu sa ma ajute sa fiu puternica sa pot lua viata de la capat.Asa ca EL mi-a ascultat ruga si anul trecut in oct l-am cunoscut pe actualul meu sot.E un om extraaordinar painea lui Dumnezeu.Insa nici de data asta viata nu a fost blanda cu mine.El e american.Si in armata americana pe deasupra.Asa ca a trebuit sa ma mut in State in iunie.Eram foarte disperata ca nu raman insarcinata,caci cauza FIV a fost infertilitate masculina.Si colac peste pupaza am fost anuntati ca in dec el va pleca in Iraq pt un an.Eram de-a dreptul disperata.Si ce sa vezi?In noiembrie am aflat ca vom fii parinti chiar cu 3 sapt inainte ca el sa plece.Suntem foarte bucurosi,desi ne e f greu ca nu suntem impreuna si vb la tel sau pe internet zilnic.Slava Domnului ca in iulie vine acasa sa il vada pe bebe,caci cam pe 20 Iulie e DPN.
Imi cer scuze daca v-am plictisit cu poverstea mea nu asta am vrut.Ceea ce am vrut sa zic e ca EU NU AM CREZUT IN MINUNI.Dar ELE EXISTA!ASA CA NU VA PIERDETI SPERANTA ORICAT DE GREU PARE!
Vreau sa va multumresc tuturor pentru ca chiar daca am lipsit de pe forum v-am citit mereu si am fost alaturi de voi din umbra la fiecare moment fericit sau mai putin fericit.
Pt cele care ma stiu Liana ma bucur enorm pt tine olteanca mea!Moniland te pup dulce caci ma simt mereu aproape de tine caci am trait mai bine de 8 ani la Cj si am acolo inca casuta mea si prietenii,ai grija de burtica!Andicu nu mai zic ca ea stie mai bine cat imi e de draga! ZisaCami cu care am mai vb si toate toate celelalte fete chair daca nu va stiu va stiu povestea de pe forum mai mult sau mai putin si vreau sa ma iertati din nou daca am fost cam vorba lunga.
UN AN NOU MINUNAT VA DORESC !Si fie ca la anul toate sa ne tinem bebeii in brate sau cat mai curand posibil!
VA PUP DULCE DULCE!LA MULTI ANI 2009!
poze
ceciserban spune:
Aaaaaaaaa si inca ceva sper sa ma primiti alaturi de voi din nou chiar daca acum am ramas natural.Eu tot aici ma simt acasa alaturi de voi!

poze
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Imi pare rau ca nu am putut raspunde pana acum,am fost plecata cum scriam ceva vreme in urma..si am avut un Craciun chiar greu extrem de trist ,nu imi amintesc sa fi fost asa in toti anii pe care i-am petrecut..dar nu sunt aici sa va intristez.
Monilandmultumesc pentru grija,am citit tot ca ramasesem in urma..ma bucur din inima pentru bebelusii tai,e extraordinar,Moni sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Elenadamabucur si pentru tine,e nemaipomenit ceea ce traiti fetelor,aveti mare grija de voi..
Bomboniquemultumesc ca esti alaturi de mine..inseamna mult.
Ioanatugs,mult noroc iti doresc dar cred ca te-ai ingrijorat degeaba,parca vad ca va fi OK la scan..
Dariaioana..ai grija de tine si de sarcina.
Ralucapaun..bravo asta da final de an..
Fetelor,am avut o perioada grea de tot.Am calatorit toata noaptea de duminica sa pot ajunge la doctorul meu luni la pranz..am fost rupta de oboseala,am ajuns la timp el pleca in vacanta pana in ianuarie..eram ultima la scan..ca sa ajung la timp am plecat la 3 dimineata din Knysna..cand am fost la baie surpriza incepusem sa am o scurgere urata rau de tot maro inchis..la supararea si stresul pe care l-am indurat cateva zile acolo,asta mai lipsea.stiti in acelasi loc unde am pierdut sarcina in aprilie..urasc locul acela..
Asa ca si mai intristata am plecat de acolo spre CT..am fost franta sufleteste si de oboseala, numai eu stiu cum mi-am infranat lacrimile..
Stiti fetelor,cand ai 30 si ceva de ani totul pare posibil,la 42 chiar dc nu ii simti, simti asa cronometrul cum lucreaza impotiva ta..dar sa nu o mai lungesc.
Mi-a facut doc eco,am un singur bebe,nu se vedea aproape nimic,dar la un moment dat mi-a zis "we have heartbeats",adica se vedea clar un punct negru asa care pulsa pe ecran..m-am bucurat,asa ,nu stiu ca in transa,mi-a zis ca sunt extrem de pesimista,desi nu am facut nici un comentariu la nimic,numai l-am intrebat de scurgerea aia,cica nimic nu poate face nimic e ce e,nici o garantie,pot avea un avort ziua urmatoare..continui cu acelasi tratament..cam asta este..
Nu chiar,am venit rupta acasa am vrut sa intru pe net,dar imi recomandase repaus total la pat pana trece uratenia..am uitat sa va spun ca nora lui barbatu-meu mi-a pregatit niste taitei indonezieni cu 3 chilli,am mancat 2 castroane..si la cateva ore a inceput nebunia cu scurgerea,eu mananc condimentat dar nimic comparativ cu asta imi ardea gura dar imi placeau..stiti ceva are vreo legatura,e mare coincidenta ma simteam chiar bine fizic vorbind inainte de asta??
Apoi ieri dimineata asa brusc in bucatarie trebaluiam ceva m-a apucat o durere de am cazut aproape pe podea,in dreptul sarcinii,stiti chiar jos,am crezut ca mor..m-am intins in pat si mi-a trecut..acum nu mai simt nimic nici de bine nici de rau..am un eco in ianuarie,sunt multe zile pana atunci,dar nici nu indraznesc sa ma gandesc pana atunci ce va fi..nu imi place chestia asta ca nu mai am nici o durere,nimic sani,nimic..Dumnezeu stie ce va fi.
Fetelor va pup pe toate si va doresc in prag de An Nou multa sanatate,sa va indepliniti cele mai arzatoare dorinte in 2009!
La multi ani!

Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
cecilia, Doamne ce ma bucur pentru tine. Hai la zmeurici ca si eu am DPN in iulie. Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa.
Muffi, fata draga, si eu care imi ziceam ca la 30 ani nu e ca la 20.... Nu te mai stresa ca ce vrea DD asa va fi.
Daca sangerarea e maro nu e nicio problema. Vorbesc din expereinta
. Dar din pacate oricand se poate face rosie si atunci e grav.
Am fost ieri la eco, eco de control dupa sangerare si totul e bine. Mai am un cheag de sange de 17 x 7 mm care sper sa se elimine, dar fiind cheag nu are flux, deci e sange vechi si voi avea pete maronii. Dr. a zis sa nu-mi fac pb. Explicatia lui privind sangerarile de la inceputul sarcinii este: Sa-mi imaginez un balon ce trebuie umflat sa umple o incapere. Cand atinge peretii se desprinde tencuiala. Asa e si la sarcina si asa e sila tine, draga Muffi. Gandeste-te ca ai un bb in burtica, chiar daca nu realizezi, si e al tau. Aceste 9 luni e doar al tau. Glumeam cu sotul meu si ii ziceam sa nu ma supere ca plec in alta camera si imi iau si copii cu mine
. Si de abia dupa ce am zis am realizat ca asa si e. Sunt la purtator. ![]()