Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
Eu le-am laut din carrefour (180 ron)
Dar le-am vazut si la magazinele on-line tot atat costau...
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/LeapFrog-2006/5498/Masuta-educationala-LeapStart.html
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
Buna seara...cam linisteeeee.....hai sa va arat niste poze http://picasaweb.google.com/madybulancea/PozeCraciun#5284929439903269378
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
ane2200 spune:
Tinand cont de faptul ca noi maine dimineata plecam din Brasov si mai revenim abia la anu', vreau sa va urez de pe acum sa va aduca anul 2009 tot ce va doriti, multa sanatate, intelegere si belsug in case.
Un An Nou fericit si sa ne auzim cu bine in 2009!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Mihael@ spune:
Stefi va multumeste pt urarile de ziua ei de nume!
Noi am fost plecati la bunici cateva zile, unde am zacut din cauza unei raceli nasoale, asa ca nu prea mi-a priit. stefi a fost si ea cu febra, acuma mai tuseste din cand cand in cand.
sper sa mai apuc sa intru sa pun si eu niste poze cu mosul nostru...ei i-a placut atat de mult ca in fiecare zi intreaba "une-i ciuciun"
pupici
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
adelyna spune:
Madybulancea,frumoase poze si filmulete.multa animatie la voi in familie(super).Ati avut si un adevarat mosulet craciunel anul asta(farmecul sarbatorilor).
Si la noi a fost frumos de sarbatori(doar ca le-am facut cu singura familie pe care o avem(noi doi si fetele )dar am primit oaspeti:vecini noi si cativa prieteni .
Noi va uram de acum sa aveti un Happy new year!!!! ,pupam toate albinutele si bondareii si bineinteles mamicile.
Vom lipsi pana pe 9 ianuarie (plecam in vacanta in Lanzarote)si nu stiu daca vom avea acces la internet.
adelyna si piticii
madybulancea spune:
Buna seara...adelyna mersi si tie un nou an mai bun si plin de bucuriii!!!
noi suntem nasol ..am racit si eu,dar razvi e grav...dimi a facut febra 38,7 apoi 39,2 apoi 39,6 acum seara 40...e ffffffffffffff rosu gatul lui,are secretii care vor sa ajunga la plamanii si din cauza asta si a tem care crdeaza ff greu facem iar ce-fort numai k nu am reusit sa ii punem branula,asa ca pe perima a facut-o intramuscular,a plans...vedem maine poate reusim....eu nu mai pot de durere,mi se rupe sufletl knd il vad sunt fffff deprimata
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
madybulancea spune:
Buna seara...adelyna mersi si tie un nou an mai bun si plin de bucuriii!!!
noi suntem nasol ..am racit si eu,dar razvi e grav...dimi a facut febra 38,7 apoi 39,2 apoi 39,6 acum seara 40...e ffffffffffffff rosu gatul lui,are secretii care vor sa ajunga la plamanii si din cauza asta si a tem care crdeaza ff greu facem iar ce-fort numai k nu am reusit sa ii punem branula,asa ca pe perima a facut-o intramuscular,a plans...vedem maine poate reusim....eu nu mai pot de durere,mi se rupe sufletl knd il vad sunt fffff deprimata
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
roxanici spune:
Mady, muuulta multa sanatate, stiu ca si ultima oara v-ati tot chinuit;
sa speram ca de data asta ii trece mai repede.
Pupam funduletul dureros.
pozici cu rares aici
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
rein spune:
La multi, fericiti ani, Kitty, Krissy, Loradin, Stefaniya!!
Buna seara, buna seara, mi-ar fi placut sa vin cu sanioara... Si au promis acu' vreo luna ca va fi zapada de Craciun! Criza de fulgi nah!
Am fost si noi pe la bunici de Craciun, am taiat porcul, am impodobit brad, am dat si primit cadouri. Cand ne-am intors copilu' s-a asezat langa usa si a jelit vreo 15 min ca 'nu acaasaa, apoi a mamaia!!'.
Iar acum a ramas cu impresia ca numai la mamaie vine Mosul Cuciun cel aducator de jucurii.
Toate bune si frumoase daca nu ar fi iesit 2 canini in saptamana trecuta si vad ca se continua cu altii saptamana asta. Asa ca a avut muci la greu, ca niciodata, temperatura doo zile, apoi ceva tuse si greva foamei. Adica nu bea decat lapte si danonino.
De revelion stam acasa si dormim.
Azi am cheltuit aproape toata indemnizatia pe nimicuri pentru bb2. Frate ce scumpe sunt toate! dar am facut plinul: va mai aduceti aminte de pudra Baneocin? sau de ceai de fenicul, chimen si anason? sau de scutece new born? sau de aleze Seni? ei bine, m-am dotat.
Acum mai am de facut bagajul, il las dupa 1 ianuarie, nu cred ca e cazul mai devreme.
A, Pisi, am luat si bibe de pompa de 150 ml. Pe neprobate ca nu a vrut nimeni sa-l desigileze. Sper sa fie bun.
Vazut poze frumoase, copii dragalasi.
Adelyna, o sa aveti un rev super! la cum arata Lanzarotele asta pe net... recunosc, eu nu auzisem de asa ceva. Astept poze cu soare si Mos Cuciun in bikini.
noapte buna
radcarmen spune:
Mady, va doresc din suflet insanatosire grabnica si sa nu mai vina racelile astea urate pe la voi. Imi pare tare rau dar il rog si eu pe Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va faceti bine usor.
Rein, sanatate lui Petrisor si tinem pumnii ca bebe din burtica sa vina pe lume sanatos si usor, fara sa o chinuie pe mami.
Adelyna, concediu placut! Sa va intoarceti cu bine, sanatosi si sa aveti un An Nou plin de bucurii!
Am mai vrut sa scriu ceva dar am uitat ...cand am citit iar de copilasi bolnaviori.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani