Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 8
radcarmen spune:
La multi ani Stefaniya!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de toti cei dragi ai tai!
La multi ani cu bine tuturor care poarta numele Sf. Stefan!
Bine ai venit Ada. Sa-ti creasca mari sanatosi baietii ca tare scumpi mai is. Si te mai asteptam pe la noi mai des.
Loradin, sa iti auda Dumnezeu dorinta si sa iti faca la anul cel de-al doilea cadou nepretuit, un fratior sau o surioara pentru Ana. Sanatate multa Anei!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
loradin spune:
Mare zapacinta sunt.
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN SI STEFANIA!
DOMNUL SA VA DEA SANATATE,LINISTE SI IMPLINIRI!
gaia.nevia spune:
Multumim din suflet pentru primirea calduroasa!
La multi ani pentru cei cu numele Stefan si Stefania!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
roxanici spune:
La multi ani Stefaneilor si Stefanelelor!
La multi ani Stefaniya!!!!
Bun venit Ada!!!
Ada, mai sunt istericosi, o sa apara cat de curand mamicile cu povestiri. Raresu meu e cumintel, nu ma pot plange
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
La multi ani Stefania si Stefan!
Avem si noi poze, incepand de aici http://good-times.webshots.com/album/569383433DHdDFP
-iar nu am butonul de link...a, intr-o poza e sotul si tata, cu acelasi fel de tricou cu maneca lunga-asta pt ca tata a primit de la mosul un tricou identic cu al sotului, si tocmai ce-a facut proba, si noi, tzac! cu poza
Kitty spune:
La multi ani Stefaniya, sa ai parte de sanatate si bucurii alaturi de frumoasa ta familie!
inchin un pahar pentru toti sarbatoritii zilei, sa fie sanatosi si fericiti!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
buna dimiiiii,
hai sa va dau la fiecare dupa merit:cafea,capucino, expresso, ceai suc, apa minerala sau alte lichide.
Am vazut pozici de craciun...foaaarte frumoooos. Eliano, io as fi luat masutele alea diferite, sau nu e o idee buna ca apoi se paruiesc de la ele?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madybulancea spune:
Neatza.....LA MULTI ANI CELOR CARE IERI SI-AU SERBAT ZIUA NUMELUI!!!imi cer scuze de intarziere dar ieri noi am petrecut toata ziua...
Vazut pozici cu copii mari si frumosi,sper sa reusesc sa pun si eu pozele...razvi de o sapt ne chinuie rau,de fapt si el e chinuit,ii ies ultimele masele,una deja a spart in totalitate cred ca aseara a dormit mai bine si vad ca si azi e mai linistit,dar pana azi a planssss si aaaa plaaaannnssss....de ieri are si ceva muci dar sper sa ramanem la stadiul asta nu ii dau decat niste osciloccocinum si nurofen si pt durere!
Roxanici nu am vazut poze cu raresul ia pune osul la treaba...si mersi de cafea!
Stefanya e in tara m-am intalnit cu ea din intamplare la carrefour,ieri am snat-o sa ii urez "la multi ani" si sper sa ne si vedem sapt asta!
gata va pup ma duc sa ma joc cu razvi si poate merem sa luam o gura de aer rece...k a nins si la noi un pic!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Roxana si io le-as fi luat diferite dar nu-i o idee buna... te-ai prins... m-am saturat sa le iau jucarii de aceiasi natie dar diferite... pt. ca se bat pe aceiasi jucarea... si asa se mai paruiesc... uneori trebe sa-l iau pe unul sa-i arat ca mai exista o masuta identica si la fel
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica