Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
madybulancea spune:
Buna dimi...va multumesc ptr gandurile bune!!!
nu am avut deloc o noapte buna,chiar ffff grea...40 temperatura,frisoane,plansete de durere, doar ce am dormit dimi,acum nu mai are febra,e bine dar sper sa nu mai faca ceea ce ma indoiesc,aseara plangeam si ma rugm...il tineam in brate,el tremura si la un moment dat s-a linistit,am adormit pe la 2 cand a scazut febra,dar la 6 iar avea 39...
DOAMNE AI GRIJA TE ROG DE PUIUL MEU MIC!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
magdalena76 spune:
Buna fetelor!
Am aparut si noi dupa o absenta de o luna.
Eu am invatat si am luat cu brio un concurs de promovare pe post la mine la servici. Si dupa concurs am fost la munte unde am facut si craciunul. A fost superb. A si nins iar Vladut a fost foarte incantat. Cu parere de rau am venit aseara in Bucuresti.
Nu am apucat sa citesc din urma. Sper ca nu sunt copilasi bolnaviori.
Avand in vedere ca nu cred ca mai apuc sa intru anul asta, verau sa va urez un calduros LA MULTI ANI! Si sper ca anul care vine sa fie mai bun decat anul care trece.
Kitty spune:
As fi vrut sa pun poze, dar nu am timp ca fugim la patinoar, asa ca deocamdata:
Mady si Razvanelul, sa treaca repede, sa treceti in noul an cu sanatate!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Mady si multa sanatate. Imi pare tare rau ca Razvanel este bolnavior.
Rein si pt. voi... sa treaca odata... au iesit caninii sau mai aveti de tras?
Noi... nimic nou sub soare... ba da... Mihai face crize la baie... crizeeeeeeeeee... Asa ca suntem in re-educare... ne jucam in apa cat putem si ne spalam mai putin... dar macar se inmoaie "jegul"
Aseara am reusit sa-l spal si pe dinti ceva-ceva... odata mami, odata el (cu alta periuta). Cand aude ca am dat drumul la apa la cada incepe sa tipe si sa se ascunda Asa s-a hotarat el... dintr-odata... nu am schimbat nimic in ritualul de baie de vreun an incoace... Stiu ca si Elena a avut perioada ei... dar parca nu tipa in halul asta
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rein spune:
Felicitari, Magdalena! concurs de promovare pe post, buna treaba, iata ca se face si in Romania. E de bine.
rein spune:
Da, Elyana, mai avem de tras... ce naiba or iesi asa greu, nu stiu. Pe bune daca n-am trait fiecare iesire de dinte, mi-aduc aminte perfect momentele de groaza.
Mai, ziceti-mi si mie un film bun, mai nou, care sa nu fie sf, de groaza, comedie. Poate fi politist, psihologic sau romantic rrau. Sa vada si ochiu' nostru ca n-am mai vazut ceva de mult.
ioanaradu spune:
buna mamici si pitici!
noi suntem in continuare la bunici. azi sunt bona de 3 copii, adica matei si 2 nepoate. bine ca nu i-am nascut eu pe toti!!
matei e binisor. adica muci mai putini si tuse si mai putina. suntem la a ... 4-a tura de antibiotic. sper sa fie ultima. stiti si voi ca speranta moare ultima.
in deplasare e bine, dar mai avem si peripetii. intr-o noapte la ai mei, a vrut musai sa se culce cu un iepure care daca il apesi pe burta, canta. pe la 3, cand s-a intors pe burta, dupa ce a baut laptele, a apasat pe iepure, care a inceput sa cante ... si matei sa urleeeee. deci adio somn la el in patut, a trebuit sa-l luam cu noi, si ne-a trecut os prin os. asa mi-am adus aminte, daca mai era nevoie, de ce matei nu doarme cu noi.
am revenit la ceilalti bunici, unde doarme pe o canapea mica. a dormit fara peripetii 3 nopti. azi dimi pe la 5 se aude ... zduf ... zduf. ghiciti cine era pe podea?? matei!! dar cred ca a facut dubla saritura cu surub, ca era f departe de canapea.
cam atat din aventurile noastre.
mady pupam razvanelul, saracutul, ca a luat-o de la capat! multa sanatate!
elyanna pai bine ma? unde e mica sirena???
rein da ... frumos cu pregatirile astea, dar sa fie la altii, nu la mine!
vazut pozici cu pitici, noi descarcam cand ajungem acasa!
sa aveti o zi buna!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
gabi78 spune:
Buna dragelor!
Noi suntem de cateva zile la Agapia. E zapada de mai bine de juma de metru. Frig de frig .... ieir dimineata -15 grade .... E super super frumos. Tudor nu vrea sa se dea cu sania, dar accepta sa se joace cu zapada.
Ne intoarcem cam duminica sau poate sambata ca dhe .. de luni o luam de coada iar.
Va doresc sa aveti un An Nou bun. Sa fiti fericite si sanatoase. Sa aveti mai mult decat ati sperat ca puteti obtine, sa va iubiti si sa va pretuiti oamneii dragi de langa voi.
Copiii sa va fie sanatosi si sa va aduca multe bucurii si sa ne bucuram de ei multi ani de acum incolo.
Din inima va spun La Multi Ani!
Sa ne citim cu bine si anul care vine!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Val_ spune:
Am intrat si eu sa va urez SARBATORI FERICITE cu multa sanatate bucurii si impliniri.
Multa sanatte copilasilor bolnaviori si insanatosire grabnica.
Am si eu o intrebare. Am hainute de la Maria de 1 an-1 an si 2,3 luni + un ham si 2 cutii de lapte praf Humna 3. Am si cateva bodiuri pentru copil de 3-4 luni. As vrea sa le dau cuiva care are nevoie. Puteti sa imi recomandati pe cineva?
Am pus si eu o poza recenta cu Maria.
Mariuca la 18 luni
Pupici