Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
ane2200 spune:
Krissy Loradin Sa va dea Dumnezeu multa fericire si sanatate. V-ati nascut intr-o zi mare.
Ela - super casa, sa o stapaniti sanatosi. De perdele ai timp sa te ocupi si la anul.
Ati fost cuminti? A venit mosul? La noi n-a venit in persoana, dar a lasat multe cadouri sub brad. Care a fost ignorat cu succes de Raul. Avea alta treaba, sa cante nenea Intr-un final, a observat si cadourile si bradul. Incarc imediat cateva poze si filmulete si revin.
Edit: Poze
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Kitty spune:
Buna dimineata!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
La multi ani Loradin si Krissy, prezentze rare dar speciale in stupul nostru! Ziua sfanta in care v-ati nascut sa va lumineze drumul!
Mi-am dat seama ca - de emotii si de...denaturata v-am povestit ce am primit eu de la mos, dar nu si ce au primit copiii. Bad mama, baaad!
In ajun cadourile si bradul au fost aduse de mos - de cel adevarat pe care nu-l vede nimeni - adica l-am dus pe Raul in deplasare...si cand s-a intors le-a gasit. Giulia a primit www.toyz.ro/mozaicuri-copii/quercetti/fantacolor-junior/" target="_blank">fantacolor junior si un puzzle de lemn "Ferma", Raul www.crazytoys.ro/jucarii/Plug-and-Play-2160/Jakks-Pacific-2105/7598/EyeClops-Bionic-Eye.html" target="_blank">ochi bionic si www.spygear.net/spy-gear/spy-toys/tri_link_alarm" target="_blank">alarma sa nu intre sora-sa in camera lui , iar Calin o pijama si o pereche de manusi speciale pt zapada pe care o asteptam. Raul s-a bucurat f tare, Giulia numai a topait de veselia lui Raul si Calin s-a imbracat cu pijamaua si si-a pus manusile . Astea au fost cadourile de acasa. Au mai primit de la sora-mea: Giulia o Arca lui Noe maaare cu multe animalute care piuie, behaie, rag cand le pui la locul lor si Raul un joc de strategie, de la tata cate o carte, de la socrii ea o papusica, el dulciuri.
Ieri am fost la parintii nasei lui Giulia unde era un mos (un copil de 18 ani care isi facea astfel bani pt revelion) si unde Raul a primit o macheta de avion si Giulia un costumas de la cocheta de nasa-sa . Giulia a fost cam speriata de mos, a stat in bratele mele dar la sfarsit a fost dezastru ca mosu "batran" l-a rugat pe Raul sa il conduca afara si Giulia s-a pus pe urlat ca-i duce mosu fratiorul si atat de impresionata a fost ca si azinoapte cand s-a culcat tot ne-a povestit "ciunu dush Laul faiaaa" craciunul l-a dus pe Raul afara.
REvin cu poze cand le descarc.
Ane, m-am distrat cu mosuletul parasutist si de Raul care mi s-a parut cam nedumerit de toata agitatia , dar care nu s-a dezmintit si a si dansat! A...si la voi mosu vine de la moulinex?
Ela, ti-am admirat casa si imi place tot...culorile sunt si ele pe gustul meu, sa aveti parte de multe momente fericite in ea!
Trebuie sa fuug la trupa, revin. Sper sa revin cu poze!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
Buna dimineata! A facut careva cafeaua, ceaiul? Hai ca le dau io daca vreti!
Cu scuzele de rigoare...
La multi ani Krissy si Loradin!
Despre noi ,ce sa va spun, Teodora mai are un pic de tuse&muci; om scapa noi o data si-o data!
Ieri am fost la masa la ai mei, ne-am lungit de la pranz pana la 22.30, Teodora a fost vedeta , ne punea sa cantam Mos Craciun cu plete dalbe, noi cantam, canta si ea ,apoi vedea ca vreunu' dintre noi nu canta, si-l striga sa cante si repectivul(tata mai uita sa cate) si se oprea: "buuuu"(bunu'), apoi zicea "hai", adica hai sa cantam din nou, si iar trageam o cantare...apoi o aplaudam toti, era asa de incantata!
Gata, fug, ca Teodora tre' sa se aseze la masa sa manance paste, noi suntem in asteptare de finuta, pt ca fina noastra(cei pe care i-am cununat in vara-stiti povestea) o sa nasca azi prin cezariana!
adelyna spune:
La multi ani cu intarziere ,Krissy si Loradin
La multi ani!!!!!!!!Oane 2007 .
Sa aveti numai parte de bucurii si multa multa sanatate.
adelyna si piticii
Krissy spune:
In primul rand bun-regasit si un Craciun minunat in continuare! Va multumesc din suflet pentru urarile voastre, sunteti niste dragute si speciale! M-am emotionat ca v-ati gandit la mine, avand in vedere ca nu am mai "calcat" pe aici de multa vreme.
Va rog sa ma considerati absenta motivata, la cat de complicata mi-a fost viata in special in ultimile 6 luni. O sa insir pe scurt doar cateva "evenimente": am lucrat toata vara din greu la proiectul final pt master (o sa absolv in sfarsit in mai 2009), am un an extrem de aglomerat la serviciu, si in paralel suntem in plin renovat/mutat in casa noua. Dar multumim lui D-zeu ca suntem cu totii sanatosi si am parintii aici sa ne ajute, ca sa le putem duce pe toate mai usor.
Si acum va scriu de la ... serviciu, asa ca sa va dau doar pe scurt cateva detalii despre Sophia papusa mamii, pana data viitoare cand promit sa revin cu mai multe detalii si poze. Asadar Sophia e fetita mare, foarte vorbareata si cantareata (bilingv ), si foarte nazdravana. Merge la gradinita in continuare si cu mare placere, si e "sefa" de trupa chiar si peste copii mai mari . In ianuarie schimbam gradinita, langa adresa noua, dar dat fiind personalitatea ei prietenoasa si extrovertita, sunt sigura ca adaptarea o sa ii fie lina.
Trebuie sa inchei aici, mai revin in jur de Anul Nou. Va urez tuturor mamicilor si copilasilor Sarbatori fericite, si un An Nou cu sanatate, prosperitate, liniste si armonie!
Multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune si calde!
Va pup,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Am implinit un anisor!
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
gaia.nevia spune:
Dragi mamici si bebici, Craciun fericit, multa sanatate si tot ce va doriti!
Am vazut ca sunt si eu inscrisa la mamici, cu ziua mea de nastere, dar Teo nu este la bebici, nu am intrat niciodata aici la voi de cand am nascut... S-a nascut pe 10 aprilie 2007, ora 16:45, 38 saptamani, Apgar9, natural cu epidurala (care n-a avut efect), 3560g, 53cm.
La 4 luni dupa nastere m-am intors la munca si timpul meu s-a scurtat considerabil. Mi-a venit mintea la cap cu al doilea bebe, Radu, nascut in octombrie, asa ca iata-ne, daca ne primiti si pe noi.
Avem povestea nasterii, si blog cu pozne.
Sa va intreb si eu ceva, caci sunt surprinsa si putin depasita de situatie. Puii vostri fac "istericale"? Teo a avut cateva iesiri cam de 2-3 luni incepand:
cand mergem pe undeva (supermarket, restaurant, vizita) e foarte sociabil si vesel o perioada; apoi oboseste si incepe sa miorlaie, din miorlait da in plans, si din plans in urlet, fara sa-l pot potoli cumva. Azi in vizita la mama a fost cel mai rau, ca a plans atata ca incepuse sa respire aiurea. Nu vroia nici in brate, nici sa se culce, nici apa, nici mangaiat, parea momentul perfect sa primeasca o palma sa-l amuteasca dar nu m-a lasat inima sa reactionez astfel
Ati mai patit asa ceva cu puii vostri? Daca da... ce solutii ati aplicat, in afara de a nu mai iesi din casa cu copilul...
Ma rog, mai era solutia sa fi plecat imediat ce incepuse sa se mataie... dar eram la mama totusi si am sperat ca il pot culca intr-o camera.
Help!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
loradin spune:
LA MULTI ANI!
MULTUMESC MULT PENTRU MESAJE! Am sa fiu sincera cu voi si am sa recunosc ca nu ma asteptam sa va mai aduceti aminte de mine! Si as fi meritat! Dupa ce am remontat calculatorul am fugit ca cei mici la brad ....doar doar am si eu un mesaj.....si aveam....multe chiar. Ufffffffff stupul nu m-a uitat!
LA MULTI ANI CRIS! LA MULTI ANI KRISSY!
DORESC INTREGULUI STUP MULTA,MULTA FERICIRE,LINISTE IN CASA SI SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
A venit Mosul si la Ana! S-a bucurat cum numai copiii stiu s-o faca! Am facut poze,am filmat si mi-am dat seama ca este cea mai frumoasa zi din an.De fapt voi stiti ca ador iarna,sarbatorile si tot ce inseamna "bradut,globuri,beteala"
L-am rugat pe Mosul sa-i mai faca un cadou Anei .....un fratior sau o surioara!!!!!!!!!!!Tinand cont ca l-am rugat de ziua mea sper ca si cadoul sa vina cat mai repede!
Cum numai Ana stie sa marcheze sarbatorile a considerat ca cea mai buna metoda ca sa nu uit aceasta perioada este sa-mi faca o intoxicatie urata.Asa ca .....am in casa un mic dalmatian. N-am loc nici sa o pup.Sper sa trecem si peste asta...
Va pup si va multumesc mult ca...desi nu am mai fost atat de activa pe forum....nu m-ati uitat.
ioanaradu spune:
La multi ani Stefan si Stefania!!!!
La multi ani Stefanutul lui mami si-al lui tati, drag si scump! Mami si tati te iubesc!!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
La muuuulti ani celor care-si serbeaza ziua de nume!
Am mai pus si eu cateva poze noi. de la serbare, de la Craciun... aici
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
adelyna spune:
La multi ani pentru Stefanei si Stefanele!
Bun venit Ada si sa-ti traiasca baieti,sa se faca mari si sa asculte de mami.
La capitolul istericale uneori nici noi nu suntem departe,am crezut ca doar eu nu sunt in stare sa le educ si le alint prea mult,dar iti spun ca am vazut si pe aici copii care au astfel de iesiri(doar ca aici daca te vede cineva ca dai o palma e posibil sa te trezesti cu protectia sociala la usa).
adelyna si piticii