Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
carmen94 spune:
Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!
fetele,am intrat sa scriu o urare de craciun.imi cer scuze ca nu pot scrie mai multe,dar inca sunt ,,copata,,de racita si in plus a inceput sa ma doara si ovarele.
suntem inca la bunica,care a pregatit tot felul de bunatati si are grija si de gripati si de nepota-su care alearga prin toata casa.
adelyna spune:
Craciun fericit !!!!!
Sa povestiti cum l-au primit pe mosul.
Noi initial am inceput iar sa plangem(mosul era sotul)dar pentru ca ne-am dat seama ca e ceva in neregula,pentru ca recunosteam vocea nu am mai plans si incepusem sa-l studiez pe mos,apoi a vazut ca cea mare s-a dus sa-l pupe chiar ca ceva era in neregula.
S-a dus (dar nu prea aproape)i-a luat cadoul si a plecat sa se joace.
Va pupam
adelyna si piticii
Elena.2006 spune:
Sarbatori fericite!
Un an nou plin de sanatate va dorim!
La noi acum a venit mosul...a reactionat bine, a luat cadoul si se bucura de el....nu il intereseaza prea mult de mos...
Ne bucuram ca acum suntem mai bine cu sanatatea si l-am putut primi cu bine pe mosul, ceea ce va dorim si voua.
Elena M.&Adrian Atit de mare
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate, voie buna si belsug in casa Loradin si Krissy!!!
Craciun fericit si petrecere frumoasa in continuare tuturor!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elyanne spune:
La multi ani: Krissy & Loradin!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefimic spune:
LA MULTI ANI! KITTY
sa ai parte in viata de tot ce este mai bun!
LA MULTI ANI! KRISSI si LORADIN
CRACIUN FERICIT!
sa aveto o zi placuta, linistita si sa va bucurati de puiutii vostri.
ELA ce casuta draguta aveti voi, asa mai zic si eu sarbatori frumoase,superb totul, se vede mana unei femei deosebite.
Sanatate tuturor puiutilor.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Mihael@ spune:
La multi ani Kitty, scuza-mi intarzierea , sa fii fericita alaturi de cei dragi!
La multi ani fericiti Krissy si Loradin!
Craciun fericit tuturor!
Ela, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti fericiti in ea!
A venit si la noi mosul, stefi a fost foarte incantata, eu aveam emotii ca o sa-l recunoasca pe mos...ca l-am costumat pe fratele meu...n-a vrut sa-i spuna poezii sau minciunele de-ale ei dar dupa ce-a plecat n-o mai puteam opri
Petrecere frumoasa tuturor!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
ioanaradu spune:
ho ho ho si noi mai la spartul targului.
va dorim craciun fericit si implinit! sa avedti parte numai de liniste si bucurii!
la multi ani sarbatoritelor! krissy si loradin
la noi mosul tot vine de vreo 2 saptamani. dupa ce terminam de adunat, o sa pun poza cu toate cadourile primite.
aseara a mai gasit sub brad la cumnati un elicopter si o masinuta, amandoua cantatoare. azi a gasit sub brad la bunici o masinuta de pompieri care scoate baloane de sapun. mai avem de mers la nasi si la parintii mei. mai mult ca sigur va mai primi de la tati un carucior de plimbat ursi, ca are nepotica unul si e ffff incantat. suntem plecati din bucuresti cu un logan break. cred ca la intoarcere ne cumparam remorca, sau portbagaj pe masina.
tati a primit o pijama, un fotoliu si un parfum si probabil in ianuarie isi va lua laptop, ca viseaza la el demult ... sa vedem ... cum trecem prin criza.
mami a primit margele, parfum si un fotoliu (pereche cu al lui tati).
oricum, cred ca va trebui sa ne mai luam 2 fotolii, ca n-avem sanse sa stam in ele, matei ne ridica imediat si se instaleaza foooarte comod.
ela sa stapaniti sanatosi casuta. lasa perdelele, altele sunt importante acum.
carmen vladut!
acum ma duc sa-mi fac un ceai si sa intind sarmalele ...
un craciun asa cum va doriti!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
laura_oana spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
Kitty...LA MULTI ANI!!! scuze de intarziere ..mi-au dat lacrimile citind mesajul tau si vreau s aiti zic doar atat: D-zeu te va rasplati pt bunatatea din sufletul tau! si asa cum ziceau fetele...ESTI O PRIETENA ADEVARATA!
SPER CA GIULIA SA SE SIMTA MAI BINE.
LA MULTI ANI LORADIN SI KRISSY.
ELA...super casa sa va dea D-ZEU bucurie si fericire in casa cea noua.
voi reveni zilele urmatoare ...suna musafirii la usa.e o nebunie de cateva zile la noi...nu am timp nici sa respir..pune masa ...strange masa...
va pup.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!