Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
diana69 spune:
Am intrat si eu un pic acum cat mai doarme Cezara sa va spun UN CRACIUN FERICIT si multa sanatate voua si piticilor vostri.
La Cezara a venit mosul dar nu a vrut sa-l vada sub nici o forma, ii era frica de el.Nu ii trebuia nimic de la el.Poate anul viitor va fi mai bine.
Sarbatori fericite si copilasi sanatosi si voiosi.
roxanici spune:
Ho, Ho, Ho,
Craciun Fericiiiiiiiiit, plin de cadouri materiale sau sufletesti!!!
Ela, f frumos acasa la voi;sa traiti linsititi acolo. Ma bucur mult pt voi.
Carmen, placerea a fost de partea noastra, si felicitarile tb sa mai vina
Pisiko, m-am linistit, Raresu em ai bine cu respiratia, inca ii mai dau tratament dar e bine.
SAnatate multa tuturor si inca odata
Sarbatori linistite!!!
aaa, io is la mamaaaa, la vaslui, nu stau mult dar ne-am reunit si nu puteam lipsi
pupiiiiici
Ho, Ho, Ho,
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
Craciun Fericit!
Sa aduca nasterea Domnului liniste, fericire si implinire in casele voastre!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
ane2200 spune:
Craciun fericit! Fie ca aceste sfinte sarbatori sa aduca pace si fericire in casele tuturor. Va doresc Sarbatori Fericite, alaturi de cei dragi, un Mos bogat cu traista plina de tot ce-ati pus voi pe lista, si nu in ultimul rand, Sarbatori cu muulta sanatate pt puii vostri, pt voi si famiile voastre!!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Kitty spune:
Sa gasiti in bradutii de la Mos si in ochii copiilor nenumarate bucurii!
Nesperat de frumos la noi in seara de Ajun, de fapt toata ziua...eu spun ca a fost spiritul Craciunului cel care ne-a facut sa trecem cu seninatate peste o zi grea si stresanta cu multa treaba lasata pe ultima zi, cu drum la bunica sa-i duc sarmale si prajituri...
Calin dand cu apiratorul cu Giulia in brate, Raul stergand praful, privirea bunicii indreptata cu recunostinta spre mine ca mi-am facut timp si am mers la ea si azi (bunico, tu mi-ai facut muuuuulte zile de Craciun minunate!), bucatarit, curatenie, brad... mosul, cadourile! Toate greutatile s-au dus intr-un moment, lumina din ochii copiilor ( 3 ochi luminosi - facem haz de necaz ca Giulia nu prea vede cu cel lovit) si Calin care s-a intrecut pe el (dupa ce toata ziua s-a plans ca o sa fiu suparata ca nu a apucat sa-mi cumpere cadou) cu un inel frumoooooos frumooooos pus in jurul atei unui glob, cu greu l-am gasit si am izbucnit in lacrimi.
Si am venit la voi sa va impartasesc si bucuria, tot asa cum vin sa ma smiorcai muuult prea des.
Fuuuug ca ma solicita toata trupa.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
Ce frumos, e deja Ajunul Craciunului!!!
Ela s-o stapainti sanatosi, e o casa frumoasa si primitoare, se vede ca ati pus suflet cand ati aranjat-o...
Carmen de la Baia Mare , Mos Craciun a auzit ca ati fost cuminti, si-a actionat in consecinta
Mama lui Rares bine ca s-a mai dus haraiala, si ca Rares e mai bine.
Hai sa urez si io repede, ca uit, apoi tre' sa pun cozonacii la cuptor.Ca venea un miros de cozonaci, dar nu de la mine
Va dorim multa liniste si intelegere, sanatate si iubire-numai cu lucruri bune sa fie plin sacul lui Mos Craciun!
madybulancea spune:
Buna seara....CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE PRIETENE VIRTUALE!!!
Noi am trebaluit toata ziua,de fapt eu si razvi,k tati a fost la munk,am facut salata buf,sarmale,am aspirat,am sters parchetul,am pregatit niste cadouri, seara am fost la o prietena unde am primit si am dat cadouri,dar razvi nu l-a primit pe thomas,care a ramas acasa si il va primi maine,k nu avea baterii,asa ca,eu am primit zilele trecute hainute asa ca nu ma asteptam sa primesc ceva in seara asta, daaaaarrr sotul mi-a facut o surpriza si mi-a luat un epilator nou suuupeeer kre e destept rau....si eu am plans!!!!
Ela fff frumoasa casa sa o stapaniti sanatosi!
noapte buna
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
lauramar spune:
CRACIUN FERICIT!!!
Fie ca spiritul sarbatorilor sa va patrunda in suflet si in inima,sa va umple zilele de bucurie si fericire! Va multumesc ca existati
martutza spune:
CRACIUN FERICIT.
Sa aveti sarbatori linistite,imbelsugate,pline de iubire si intelegere.
Daca a iubi este omeneste atunci a ierta este Dumnezeieste asa ca hai sa iertam si sa uitam greselile trecutului si sa pasim impreuna prin poarta luminata de ganduri bune a sarbatorilor catre un an nou,un an mai bun,mai linistit si plin de adanca fericire.
Va doresc ca anul ce vine sa va uite necazurile si sa va gaseasca norocul,iubirea si bunastarea.
LA MULTI ANI!
Ne auzim in 2009.
Ela...casa e oglinda sufletului unui cuplu....a voastra e calda,blanda si primitoare...cu asta am spus tot.
Radcarmen...oameni buni au prieteni pe potriva.
ElenaGiulia ma bucur de vestile de le voi.Sa auzim de bine si mai des despre voi.
Kitty...bunica ta stie cat insemni pentru ea asa cum stiu si Calin si copiii tai...si ei inseamna foarte mult pentru tine...de aceea ti ia dat Dumnezeu...ii meriti..si copii frumosi si isteti si sotul atent si sugubatz (mi-a placut vaicareala si ideea cu inelul)
Sanatate la puiutii si parintii bolnaviori.
Vic este cu mucisori dar fara alte complicatii si sper sa treaca raceala repede.
Aseara am impodobit bradul.A fost incantat si cooperant.Globul de zapada a ramas preferatul lui ....pana asta seara cand a deschis caourile de craciun....am fost inspirata..masina Mo cu baloane de sapun a lui Fifi a fost foarte apreciata...in egala masura cu un Mos Craciun muzical (canta la saxofon si danseaza) primit de la parintii mei.A fost frumos ca a fost si Sofia si s-au bucurat amandoi de foarte multe cadouri.Maine vine si Ianna si voine alta tura de cadouri...asa ca acum face nani ca sa vina iar "Mon Tutun"
Pentru ca am primit o prima mai mare decat ma asteptam am fost generoasa cu mine si mi-am luat niste bijuteri de argint si 2 chestii (gen bluza-rochie cum se poarta acum cu colanti)...sotul mi-a luat dvd-ul asteptat sa ii punem la baiat desene sa mai respiram si noi tzara ...cica era sa vad eu filme siropoase...dar si-a schimbat menirea chiar din prima clipa.
Voi pune poate maine cateva fotografii.Pe 26 plecam la socrii si ne intoarcem pe 30-31 ca suntem mosi si dam o fetita de grinda in noaptea de revelion....asa ca daca nu ne auzim maine sa ma laud cu odrasla...ne auzim in 2009.
Noapte linistita si implinirea dorintelor.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza spune:
Se vede ca lumea petrece.Am incarcatrapid cateva poze de ieri si de azi chiar aici...restul maine seara sau anul viitor.
Anne si Laina.Va multumesc ca va ganditi la noi.
Zile frumoase si pline de bucurii.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor